Kuinka kamppailee hieno, aaltoileva hiukset

Tervetuloa Kampuskonsultointi-sarakkeeseemme. Pyydä online-hiusten kuulemista julkkisten kampaajan Tony Chaarista noudattamalla tässä ohjeita.

K: Mitkä ovat ehdotuksesi hiustenhukkaohjaukselle? Toistaiseksi hiukseni (hieno, pitkä, vaalea, hieman aaltoileva) ovat hälventäneet mousse, geeli, öljy ja silikonit. minä'd mieluummin luonnon vaihtoehtoja, jos mahdollista, mutta minä'm saada turhautunut tarpeeksi jakaa ulos. minä'm okei kotona, mutta hetken päästä ulos ovesta, poufista! Frizz halo ja kaikki tyylit (mukaan lukien puhalluskuivatus, suoristus, silitys) katoavat, kun pääsen töihin. & # X2014; Katherine

V: Katherine, kiitos kysymyksestänne.

Hienoja hiuksia on asiantuntemukseni. Minulla on hienoja, kiharaa hiuksia.

Ensimmäinen asia on, että kohokohdat eivät ole suojassa, kun hiuksiasi nousee. Joten hieno, vaaleat hiukset ovat rikkoutuneet. 

Sinun on käytettävä öljyä suojaamaan sitä nostettaessa, muuten ongelma ei koskaan pääty. Hienoja hiuksia on hyvin herkkä, ja sinun on todella suojeltava sitä varsinkin kun olet vaalea.

Toinen asia: rakeisuus tarkoittaa kosteuden puutetta. Sinun on käytettävä jotain juomakelpoista vettä. Mikään öljyllä! Öljy estää hienoja hiuksia ja kosteutta ei pääse tunkeutumaan. se vain viipyy päälle.

Mieluummin Kérastase Masque Force Architecte. Voit saada sen kampaajastasi'tai voisit tulla saloniin.

Tämä tuote on suunniteltu hienoille hiuksille, ja se toimii kuitujen jälleenrakentamisessa, joita kohokohdat tai elementit ottavat pois. Käyttämällä tätä, hiuksillasi on paljon enemmän pomppia ja virkistää itseään ilman raskasta tai rasvaista. Se menee suoraan ongelmaan. minä'haluat käyttää tätä tuotetta 10 päivän välein.

Nyt, kun setulee muotoiluun, minä'Haluaisit käyttää vain marokkoliili-intensiivistä Curl-kermaa.

Pidän siitä molemmissa asiakkaissani' hiukset ja omat hienot hiukset. Huuhtele kunnes 80 prosenttia kuivaa ja anna sen olla. Kosketa sen jälkeen kevyesti, jotta vältät karkeuden.

Yritä pestä hiuksesi vain kerran tai kahdesti viikossa. Voit huuhdella hiuksesi, kun työskentelet ja kuntoilut, mutta älä shampoo joka kerta kun hikoilet. 

Noudata näitä ohjeita, ja se vähentää pouf-ongelmaa, koska tarvitset luonnollista öljyäsi. 

Noudata näitä ohjeita vähintään kolmen kuukauden ajan ja kerro sitten, miten se on'menee.

Tony Chaar on yksi Kanadasta'Tony Chaar Salonin omistaja Toronto 140 Avenue Roadissa. Soita numeroon 416-920-9965 ja varaa tapaamisen.

Leave A Comment

− 1 = 1