Kuinka houkutella vauvahuovat (tai vain pelata Halo-efektia)

Kun se tulee päällään hiukset takaisin, onko se's on pulla, lantionkipeä, punos tai ylhäältä solmuna, minulla on melko vahva näkökulma. minä'Olen sanonut sen aiemmin, ja minä'Sanoisin sen taas: 99 prosenttia väestöstä näyttää paremmalta, kun hiukset ovat hieman hämmentyneitä ja sotkuisia, toisin kuin super-tiukka ja super-slicked.

Miksi? Koska nämä pehmeät pikku vauvan hiukset ympärillä hiusraja (sekä löysempi, hieman texturey 'do) on paljon ystävällisempi ominaisuuksillamme. Hieroen ja / tai purista hiuksiasi niin voimakkaasti pohjimmiltaan loistaa suuren valokeilan ihon tilasta, kuinka hyvin sinä'Olen käyttänyt säätiötäsi ja punastele, nenän koko ja kuinka paljon korvat ovat kiinni. Aluksi. Siksi se's yleensä parhaiten vasemmalle malleja ja kuuluisuuksia.

Se sanoi, että lukija Aja, jonka kysymys oli inspiraation tässä tehtävässä, haluaisi silti tietää tämän:

Onko olemassa hyviä hiustuotteita, jotka lipeävät tuon pirun vauvojen karvat, jotka aina kaivaavat, kun laitan hiukseni ylös? 

Niille, jotka rakastavat tätä ulkoasua (tai minun pitäisi sanoa, voi vetää sen pois!), Minä'Minulla on hieno pientä temppua siitä, kuinka ne vaivaavat vauvojen karvat. Ja muille meille, jotka tarvitsevat pehmeyttä meidän kasvojen ympärillä, haluan kertoa teille helppoudesta saada tämä viileä sumea halo.

Ensinnäkin pari visuaalista esimerkkiä varmistaaksesi, että tiedät tarkalleen mitä minä'm talkin' täällä.

Tässä's Doutzen Kroes (tutustu videoni kanssa täällä) osoittaa sumea vauvan hiukset näyttää:

Kyllä hän's upea riittää vetää pois kampaukset (ja jopa tällainen hirveä keltainen luomiväri), mutta olen täysin kaivaa tekstuuri täällä.

Ehkä parempaa esimerkkiä ei-supermallin henkilöstä on SJP:

Koska hänellä on melko voimakkaat piirteet, luulen, että särky antaa hänen kasvonsa paljon tarpeellista pehmeyttä. Olen myös sattumalta rakastaa vauvan hiukset Alexa Chung:

Vertailla ja vastakohtana jotain tällaista:

Kirsten Dunst on erittäin houkutteleva nainen (ja hän's Girl Hot myös!), mutta haluan vain't usko, että tämä super-tiukka, super-liukas top solmu näyttää hyvältä. Verrattuna vaivaton, sumea "halo hiukset", tämä on paljon vähemmän imartelevaa ja tuntuu vähän kuin se's yrittää kovasti.

Tiedä mitä tarkoitan? Nyt vinkkejä!

Kuinka vauhdittaa vauvan karvat pehmeiksi 'n' seksikäs "halo" -vaikutus

Luonnollisista hiustekuvioistasi riippuen et ehkä edes tarvitse tehdä kovinkaan hyvyyttä! Joten tämä koskee ensisijaisesti niitä, joilla on hiuksia's hieno, suora, litteä puoli. (Nyyhkyttää.)

Viime aikoina haluan käyttää tätä tuotetta:

Tai tämä on myös fab:

Säännölliset kuivat shampoot eivät ole sitä mitä haluat täällä, tarvitset hiusjauhetta, joka muuttuu kirkkaaksi teksturointituotteeksi, kun hiot hiukset tai sormesi väliin.

Vain ripottele se pään yläosaan (vähän menee pitkälle, mutta voit tehdä sen osissa) ja sitten aloittaa sen tekeminen, työntäen ylös juurista. Melko nopeasti, sinun pitäisi huomata, että se's antaa hiuksille jonkin verran bulkkia ja tilavuutta sekä tämän sumean halon alkua. Kevin Murphy on hieno video, joka osoittaa, miten hänen tuotettaan käytetään.

Sitten "todella tuoda esiin ne söpöt vauvojen hiukset, ota ranne (ei kämmentäsi) ja siirrä se pyöreällä liikkeellä kaikkialla hiusnaulassa. Se's pohjimmiltaan kierre takapenkkiin kiusannut menetelmä, ja antaa sinulle välittömästi, että halo me'jälkeen.

Muutama asia:

Yowza.

Kuinka vaimentaa vauvan karvat, jos he're bugging sinua

Minä todella rakastan tätä temppua, vaikka minä'm pro-vauvan hiustyyppinen henkilö. Tässä'se on salainen: se's ei todellakaan ole niin tärkeä tuote vaan väline, jota käytät ... mikä on tämä!

Että's oikein. Tartu (uusi, puhdas) pehmeä harjattu hammasharja ja suihke se hiuslakkauksella. Tämä on useimmat hairdressers' fave:

Vaihtoehtona hiuslakalle voit käyttää tasoittavaa tai kiiltoa lisäävää seerumia. Frizz Ease voisi toimia erinomaisesti.

Käytä sitten hammasharjaa, jotta voit poistaa sivut, jotka haluat sulkea, ja sinä'olet valmis! Särmäys nollataan sisään ja tasoitetaan ilman punnitsemista loppupäässä kampaasi.

Rakastat pehmeää 'n sumea vauvan hiuslakka vaikutus?

Tai oletko Team Super-Sleekissa?

Onko teillä omia temppuja käsittelemään vauvojen karvoja?

Leave A Comment

17 − 7 =