Kuinka hoitaa kylmätärsyt: Viisi asiaa, mitä sinun tarvitsee tehdä, kun saat yhden

Kuten kaikki, jotka kärsivät kylmästä haavaumasta tietää, päivä, jona sinun täytyy etsiä parastasi jotain Todella tärkeä, kuten häät, kuuma päivä tai työtehtävä, on väistämättä päivä, jolloin heräät myös suurella rasvalla kylmävärillä.

Tai niin minä'kuulin. minä'sinulla ei ole koskaan ollut yhtä, eikä toivottavasti koskaan tule, koska viipyvä, tuskallinen, vaikeasti peitettävä läpipaino kuulostaa täydelliseltä kauneuden painajaiselta!

Se'S on myös aihe, jota minä olen't katettu melkein tarpeeksi, koska voin't puhu henkilökohtaisesta kokemuksesta. Korjata tämä ja löytää BEST-strategiat kylmähoidon torjumiseksi, pärjäsin Erin Kofmanille, Torontossa toimivaa apteekkaria, joka työskentelee abreva. 

Tässä's hänen viisivaiheinen suunnitelma, mitä tehdä, kun tunnet kylmän kipeä tulee:

1. Tunne merkit

"Useimmat ihmiset, jotka saavat toistuvia kylmähoidon, tietävät, milloin he ovat'"He tulevat näkemään pienen punaisen kuoppia tai pistelyä tai polttamista tällä alueella tai molempia."

Tämä merkitsee sitä, että tavallinen kylmävirusvirta (joka yleensä jää elimistöön lepäämään) vain aktivoituu ja on levinnyt terveeseen kudokseen. Läpipainopakkaus ilmestyy suun, huulten tai nenän ympärille. "Se saattaa jopa näyttää punkalta joillekin ihmisille", Erin sanoo. 

Opettele kertoa ero, varo oireista ja pysy jatkuvasti valppaasti. Koska kultainen sääntö kylmävamman hoidon on, että ajoituksen on KAIKKI.

2. Käsittele sitä

"Tärkeintä on, että kohdistat kylmän haavan välittömästi", Erin sanoo. "Mitä paremmin hoidatte sitä, sitä tehokkaammin lääkitys tulee olemaan."

Anna abreva. "Se's on ainoa ylivoimainen tuote, joka sisältää dokosanolia, todellista lääkettä ", sanoo Erin." Tämä estää viruksen pääsemästä terveisiin soluihin ja on osoittautunut vähentävän kylmän haavan oireita. "

Valitse kahdesta formaatista: abreva Original Tube tai abreva Pump. Ne'yhtä tehokas, joten se tulee vain henkilökohtaiseen mieltymykseen. "Jos olet usein kylmä kylmä sairas, suosittelen, että kuljetat sitä ympärilläsi kukkarossa", Erin sanoo. "Toiseksi, kun tunnet pistelyä tai polttamista, tai näet paikan, käytä sitä heti."

Jos haluat käyttää abrevaa, pese kätesi ensin. Ihannetapauksessa kannattaa pistää se kylmälle tuulelle tuorella puuvillalla (pyyhkäisemällä pyyhkeitä joka kerta), mutta voit myös käyttää puhdasta sormenpäätä. Sinun tarvitsee vain pieni määrä tarpeeksi kattamaan kylmä kipeä ja vähän ympäröivää aluetta. Tuote kuivuu selvästi. Varmista, että pese kädet kylmän kosketuksen tai pyyhkäisyn jälkeen, jotta tartunta ei leviäisi.

3. Käytä kertakäyttöisiä meikinapplikaattoreita

Nyt kun olet'olet saanut abrevan tekemään sen juttua kylmälle kipeydelle, luultavasti voi't odottavat sen peittämistä meikkiä.

Ei niin nopeasti. Ensinnäkin anna lääkkeen aika uppoutua sisään. "Antaisin sen imeytyä ihoon", Erin sanoo.

Sitten voit käyttää meikkiä naamioimaan läpipainopakkauksen, mutta varmista, että saat yhden käyttölaitteen, jonka voit heittää ulos sen koskettamisen jälkeen. Muussa tapauksessa voit saastuttaa tuotteen ja levittää viruksen muille alueille seuraavan kerran, kun käytät sitä (eeks!).

Kermainen peitevoide tai nestemäinen säätiö on paras hidas kylmävamma; mennä helposti jauheen, koska se voi kiinnittää huomiota karkeisiin biteihin. Mitä huulipunaa, jotkut ihmiset pitävät alastomia huulet / rohkeat silmät strategian ottaa keskittyä pois suusta, kun taas toiset vannovat kirkkaat, matta huulen värit häiriötekijä. 

Riippumatta siitä, mitä meikkiä valitset, ole valmis käyttämään sitä uudelleen usein, koska abrevaa on käytettävä viisi kertaa päivässä, kunnes leesio on parantunut, enintään 10 päivään asti. Parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi, poista kaikki meikki kylmähuudoksesta ennen käyttöä.

Jos kylmähuova kehittyy kuorintaan, anna sen pudota luonnollisesti, älä kuorista särkyä.

4. Don't Levitä virusta

Yleensä kylmähuuma kestää useita päiviä ja on tarttuvaa koko ajan, kunnes se on täysin parantunut. Se'on liian helppo levittää virus muille ihmisille ja tartuttaa uudelleen itsesi.

"Kun kosketat kylmää kipeää ja kosketat itseäsi jossain muualla, voit todella levittää kylmän kipeäviruksen muille kehosi osille", Erin sanoo. "Että'siksi usein käsienpesu ja hyvä hygienia ovat niin tärkeitä. "

Useimmat meistä viettävät vain kolme tai viisi sekuntia käsiämme pesemällä tarpeeksi kauan, jotta työ onnistuu kunnolla. "Haluat voivasi laulaa hyvää syntymäpäivää itsellesi kahdesti pesemällä käsiäsi", Erin sanoo. "Että's oikea määrä aikaa päästä eroon bakteereista. "

Se on sanomattakin: don'Älä suutele ketään, kun sinulla on kylmä kipeä. Sinun tulisi myös välttää jakamalla pyyhkeitä, välineitä, kynät, kupit, hammasharjat, huulipuna tai huulirasva. 

5. Don'Älä lopeta hoitoa liian aikaisin

Kylmähihoja voi olla erittäin hankalaa'on tiedetty tulevan heti takaisin samaan paikkaan, jossa sinä ajatus tapasit vain ne. 

Joten varmista, että käytät abrevaasi johdonmukaisesti: viisi kertaa päivässä korkeintaan 10 päivää tai kunnes kylmähuuma on täysin parantunut, riippuen siitä kumpi tulee ensin. (Jos kylmä kylmäsi ei ole vielä ratkaistu 10 päivän kuluttua, ota yhteyttä lääkäriisi.)

Sinulla on parhaat mahdollisuudet voittaa kylmä kipeä jos sinä'aina valmis. "Pysy ajan tasalla kanssasi koko ajan", sanoo Erin. "Pidä se kukkarossasi ja pidä putki kotona, joten aina kun saat pistämisen tai polttamisen, voit alkaa käyttää sitä heti."

Tapoja välttää kylmätuolit

Tietenkin ihanteellisessa maailmassa olisit't saada kylmää kipeää & EVEN. Tässä on Erin'parhaat vinkit:

johtopäätös

Toivottavasti sinä'olet oppinut jotain parasta lyödä kylmää haavaa, tai ainakin nopeuttaa niiden lähtöä! Se'kaikki on valmis, pysyvät varovasti oireiden takia ja sitten hoidat kylmän kipeäsi, kun tunnet ensimmäisen merkin.

Lisätietoja abreavasta saa puhumaan apteekistasi. Löydät abreva yli-the-counter, yskä ja kylmä, huulihoito tai suun hoito osastot apteekit ja ruokakaupat koko Kanadassa. 

Saatko kylmä haavaumia?
Miten voit käsitellä niitä?

Leave A Comment

6 + 4 =