Kuinka häivyttää hiusten väri kotona FAST!

Minulla oli hiukan hiuskatastrofi viime kuussa. Ja minä'Tulen suoraan pisteeseen & # x2014; se näytti tältä:

Huomaa, että tällä henkilöllä on peruukki (yhdessä kyseenalaisen luomushihnan kanssa). Mutta uusi, Ronald McDonald-esque sävy oli aivan liian todellinen.

Millä tavalla'd se tapahtuu?

Työn vaara. Kirjoitin lehtiartikkelin, joka edellytti, että testaisin ajaa kauneudenhoitopalveluja "tutkimuksen" nimissä. Tiedän, että kuulostaa tällaiselta naurettavalta, mutta minä'm ei edes haaveile. Tämä on minun maailmaani. Kahden viikon ajan lentäin ympäri kaupunkia, joka sai ripsien laajennuksia, koko ruumiinvahvistuksen, kulmakarvojen muotoilun, faux-parkituksen ... ja enemmän, mutta minulla oli't kannusti sinua. Se oli todella kovaa työtä!

Joka tapauksessa yksi näistä palveluista oli hiusväri, obvi. Ja naimisissa olin kuin olin samalla sivulla kuin kolouristi (jonka salonki on mennyt nimettömäksi, vaikka minäkin'kerron sinulle, haluatko lähettää sähköpostia).

Hän puhui hyvän pelin. minä ajatus Saatoin juuren kosketuksen ja lievän "virkistys" normaalisti mansikka-vaaleat hiusväri. Sen sijaan kävelin ulos viininpunainen hiukset ja sopeutuneet "Kiitos, kaveri!", Joka sai minut näyttämään jonkinlaista Goth-mennyt-väärä. Pahinta oli, että hän ei't edes jäädä salonkiin nähdäksesi, kuinka väri kääntyi loppuun. Ja kun palasin myöhemmin sinä päivänä, että se oli "kiinteä", hänestä ei löytynyt yhtään ja hänellä oli vain yksi hänen teknikoistansa (ei edes laillista väriainetta) uudestaan ​​käyttämään jotain väriainetta, joka teki sen jopa lisää punainen ja unflattering.

Tarpeetonta sanoa, että ne leikattiin tarinasta. Samaan aikaan minulla oli kriisi käsissäni. Tiesin, että se oli huono, kun minun piti mennä kasvoille seuraavana päivänä (myös lehden artikkelissa) ja he halusivat puhua vahvistaneen pikkutyttöni rosacean. Halusin huutaa "Se's HAIR tekee minut näyttämään punaiseksi! "Burgundy on voimakkaasti riittämätön ihon sävyyn, joten koko kasvojen alue näytti jättimäisestä tomaatista. (Again: kiitos, kaveri!)

Joten tässä'mitä olen tehnyt.

Astianpesuaine

Sinä'kaikki kuulleet tämän, eikö? Lautasen saippua tai mikä tahansa halpa ja hölynpölyinen sulfaatti ladattu shampoo, voi todella auttaa haalistumaan hiusväriisi.

Mitä nopeammin sinä teet sen värjäyksen jälkeen, sitä paremmin (mielestäni siellä's 72 tunnin ikkunasta tai jotain menetelmistä I'm kertoa teille tästä). Minun on oltava shampooed ja huuhdellut hiuksiani noin 20 kertaa ensimmäisten 24 tunnin aikana. Se on melko kuiva ja tangly, mutta jos lataat hoitoaineeseen se'ei ole liian huono.

Mutta tuo pirullinen purppuranpunainen väriaine oli't budding paljon. Tässä's iPhone kuva todiste siitä, missä asiat seisoivat nyt:

Näet (kauhean) värin hieman paremmin täällä:

Joten kun joku feverinen Googling, huomasin...

C-vitamiinimenetelmä

Ilmeisesti C-vitamiini kiihdyttää häipymistä, joten (koska minulla ei ollut mitään menettänyttä tässä vaiheessa) juoksin Shoppersiin kokoamaan tarvikkeitani:

siellä's ei ole tarkkaa "resepti" tähän, mutta käytin noin 20-30 tabletit C-vitamiinia ja murskasi ne ylös Ziploc käyttäen valssaus pin.

Oranssi pinnoitteita oli vaikea hajottaa, mutta niin kauan kuin sinulla on joukko valkoista jauhetta (aktiivinen osa),'hieno:

Seuraavaksi laitat C-vitamiinin jauheesi kulhoon shampoosi ja / tai astianpesuaineella. Tätä erää varten käytin enimmäkseen päätä ja olkapäitä muutamilla Dawn-huokosilla hyvästä mittauksesta.

Nyt sekoita se kaikki niin's kiva ja vaahtoava:

Se's hieman sotkuinen, mutta olen käyttänyt tätä seosta kosteisiin, pyyhekuivattuihin hiuksiin, varmistaen, että olen päällystetty jokaisesta juosteesta juurista vinkkeihin. Sitten laitan tämän fancy suihku korkki...

...ja anna sen istua pari tuntia ennen kuin huuhdellaan.

Ja ihmiset? SE TOIMI. Toistin prosessin neljä tai viisi kertaa viikonlopun aikana (olin kuitenkin liian tuhoutunut julkisuuteen), ja näin merkittävä häipyminen. Tässä's, mitä hiukseni näyttivät sunnuntai-iltana:

Haluan 100 prosenttia suositella tätä menetelmää, sen pitäisi toimia minkä tahansa talletuksen väreillä (vaikka se voi tietenkin't auttaa sinua, jos ongelma ylikuormittaa sitä valkaisuaineella).

Ainoa huomionarvoisuus on se, että sulfaattipohjaiset tuotteet, jos jätät ne päänahan pitkään, voivat olla ärtyneitä. Koska käytin periaatteessa 48 tuntia tällä tavoin pääni päällä, minulla oli kuiva, kipeä, hilseilevä päänahka ... kesti noin viikon päästä takaisin normaaliin. Mutta joskus, sinä'sinun on kärsittävä kauneuden nimessä.

Tässä vaiheessa luultavasti voisin'olen oppinut elämään värilleni, mutta olen silti tehnyt tapaamani tavalliselle värikkäälle, iki-lahjakas Tony Chaar, mitä hän voisi tehdä. (Hän'Se, joka antoi minulle elämäni väri. Mainitsinko, että ajattelen sitä nyt's vielä enemmän superstar kuin ennen ?!)

Ja tuo'kun sain tietää...

Valkaisutehtaan menetelmä

Monet salongit veloittavat paljon rahaa värikorjauspalveluihin. Ne'kerron sinulle, että sinun täytyy antaa heille ylöspäin 500 dollaria, ja että sinä'Sinun täytyy olla salonissa kahdeksan tunnin ajan tai jotain, jotta he voivat tehdä tämän monimutkaisen monivaiheisen prosessin, jossa he nostavat väriäsi ja lisäävät sitten lisää takaisin jne..

Don't usko heitä. Voisit kävellä vakavien hiusten aiheuttamien vahinkojen varalta.

Mitä haluat pyytää, on lievä & # x2014;erittäin lievä "valaiseva kylpy". Ja jos he eivät't tiedä mitä sinä'puhua uudelleen, löytää joku, joka tekee.

Tony voitti'T kerro minulle täsmällinen resepti siitä, mitä hän teki, koska se on suoritettava ammattihenkilön käsissä, mutta periaatteessa minun piti istua pesualtaan, kun hän työskenteli hiuslakkaa sekoittimen ja verrrry laimennetun valkaisuaineen kanssa. Sitten hän katsoi minua kuin haukka, kun se nosti tämän kauhean viininpunainen jäännökset, tämä menetelmä vaatii kampaajasi todella päällä, mitä valkaisuaine tekee. Mielestäni se kesti noin viisi minuuttia, ja sitten minua jäi jotain paljon lähempänä normaalia, kultaisempaa sävyä. THANK GAWD.

Tässä'jossa minä'm nyt (kyllä ​​tiedän'm vielä vähän punainen kasvot thankyouverymuch).

Se'on edelleen käynnissä oleva työ, koska punaiset sävyt ovat ilmeisesti hulluja - on vaikea päästä ulos (kuka tiesi ?! Luulin, että se oli päinvastainen). Seuraavan kerran menen sisään, Tony's antaen minulle jotain vaaleita kohokohdista edelleen hajottaa punaista.

Jotta's pitkä, surullinen saga! (Ja miksi en anna kenenkään sallia, paitsi jos Tony koskettaa minun väriäni, näetkö, miksi minun täytyy luoda nämä säännöt?) Toivon vain, että se auttaa sinua, jos sinulla on koskaan ollut epäonnistuminen löytää itsesi samankaltainen tilanne.

Oletko koskaan ollut hiusten värikriisi?

Mitä teitte, jotta saisit säännöllisen varjosi takaisin?

Oletko koskaan yrittänyt haalistua astianpesuaineella, C-vitamiinilla tai muulla kodin korjaamolla?

Leave A Comment

78 − 75 =