Infrapunasaunojen terveys ja kauneus

Mahdollisuudet ovat, että olet viettänyt aikaa saunassa jossain vaiheessa elämässäsi. Ne're great lihasten rentoutumista ja stressin helpotus, mutta minä'En ole koskaan ollut fani, koska he'uudelleen liian dang kuuma minulle! Paistettua ilmaa ja huimausta ei ole yhtä rentoutua tai hauskaa mielessäni.

Viisi vuotta sitten kuitenkin huomasin (ja sittemmin tuli pakkomielle) pelimuuttuja: infrapunasauna. Toisin kuin perinteiset saunat, jotka vain lämmittävät ilmaa, infrapunasaunat tuottavat saman spektrin säteiltä, ​​jotka tulevat auringosta (ja tunkeutuvat runkoon yli 1,5 tuumaa), mutta UV-säteily suodatetaan, joten ne'täysin turvallinen.

Äitini osti yhden kun olin asunut kotona kesän aikana ja aloin käyttää sitä kaksi tai kolme kertaa viikossa. Aluksi olin täysin kiinnostunut siitä, että voit polttaa jopa 600 kaloria istunnossa, tässä avainsana on 'istua'. Ei tarvita harjoitusta. Kyllä minä'm laiska.

Sitten aloin huomata, että hartiani (missä jännitteeni kertyy) oli't aching ja ihoni oli paljon selkeämpi ja säteilevä (ja muista, tässä vaiheessa minulla ei ollut't vielä löytänyt ihmeitä kookosöljyä). Nyt minä'olen uskovainen kokonaisuudessaan ja kun kuulet monista eduista, ehkä sinä'll olla liian.

Missä voit käyttää infrapunasauna

Ne olivat vaikeita löytää, mutta nyt paljon kylpylöitä, hyvinvointikeskuksia, jooga-studiot ja naturopatian klinikat tarjoavat istuntoja (yleensä noin 30 minuuttia). Ne ovat yleensä noin $ 1 / minute (tai hieman vähemmän), mutta jotkut paikat tarjoavat erikoispaketteja alennetuin hinnoin.

MITEN INFRASOITUT SAUNAT KÄYTÄT ELÄMÄTTÖMISTÄ TOKSIINIT

Tyypillisesti 43 - 54 asteen lämpötilaa kohottava lämpö-infrapunasauna saa sinut hikoilemaan kuin mitään muuta, noin kaksi tai kolme kertaa enemmän kuin tavallisessa saunassa, vaikka jälkimmäinen on 70-100 astetta. Ja vaikka infrapunasauna on viileämpi, hikoilet enemmän, koska sen aiheuttama lämpö imeytyy suoraan kehoon.

Nyt tiedän, että hikoilu ei ole erityisen houkutteleva tai houkutteleva, mutta haluat tietää mitä on? Vieroitus! Säteilylämpö stimuloi syvemmät kudokset ja elimet, jolloin ne voivat vapauttaa varastoituneita toksiineja. Säännöllisessä saunassa hiki koostuu 95-97 prosenttia vettä, kun taas infrapunasaunassa vain 80-85 prosenttia siitä on vettä ja loput 15-20 prosenttia on myrkyllistä kuormitusta. Että'Oikea: ihanat asiat kuten raskasmetallit, kemikaalit ja muut myrkkyjä jättävät kehosi.

Varmista, että saunan jälkeen voit päästä eroon kaikista yucky-aineista ihollesi. Ja sanoin sen aiemmin, mutta minä sanon sen uudelleen: hydraatti, hydraatti, hydraatti ennen istuntoa ja sen jälkeen nesteen täyttämiseksi ja mineraalien menettämisestä. Asiantuntijat ehdottavat yhden istunnon viikossa ensimmäisen kuukauden aikana ja nousevat kahdesta viikosta sen jälkeen.

JA NYT TODELLISESTI HYVÄ OSA: KUIN INFRASOITETUT SAUNAT KÄYTÄT ENNEN BANISIN SELLULITEA, POLTTAA KALOREITA JA VAHVISTETTU METABOLISMI

Jos polttaminen kaloreista istuu alas ei kuulosta kuin unelma sinulle, en tiedä mitä. Kuten sanoin, vain 30 minuuttia infrapunasaunassa voi polttaa jopa 600! Sauna's lämpö tekee sydämestäsi nopeammin, mikä saa sinut hikoilemaan, mikä puolestaan ​​palaa kaloreita. Eräässä tutkimuksessa havaittiin vähentynyt vyötärönympärys ja laihtuminen niissä, jotka eivät olleet't käyttävät mutta käyttävät infrapunasaunoja säännöllisesti.

Sauna aika voi myös auttaa vähentämään ulkonäöltään sitä ikävää C-sanaa selluliitista ihon alle edistämällä verenkiertoa ja hikoilua. Myös istuntojen yhdistäminen kuivaan harjaukseen voi auttaa. Käytä luontaista kuitukarjaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja stimuloimaan imusuodatin- ja verenkiertojärjestelmää ennen saunaa.

MITÄ INFRASAINEN SAUNA SESH TEETÄÄ IHMISIÄ KAIKKI GLOWY JA SMOOTH

Oletko koskaan huomannut, kuinka hieno iho näyttää harjoittelun jälkeen? Liikunta lisää verenkiertoa ja verenkiertoa, joka vetää happea iholle ja niin's, mitä myös infrapunasauna on. Plus, kun hikoilet, huokoset avautuvat ja kaikki epäpuhtaudet, jotka aiheuttavat breakouts, voidaan poistaa.

Huomaan, että kun saunat jatkuvasti, ihoni on paljon selkeämpi ja voin mennä ilman perusta. Niin, se's melko fantastinen. (Jos voisin vain varastaa äitini's saunaa ja kiinni se asunnossani sen sijaan, että matkustat salonkiin tai joogakamariin). Viime kädessä saunaosastot auttavat ihon uudistumisessa ja pitävät sinut hehkuvaa ja kosteuttavaa. Ihmiset ovat myös nähneet mayjah: n parannuksia ihosairauksiin, kuten ekseemiin, psoriasikseen ja akneihin.

Ja kurssin, infrapunasaunaiset myös SOOTHE MUSCLES ja auttaa sinua rentoutumaan

Minulle infrapunasauna on eräänlainen kuuma kylpylä: lohduttava, lämmin, kovertava ja erittäin rauhoittava. Sen lisäksi, että tarjoat sinulle harvinaisen puolen tunnin hiljaisen lohkon, saunan'n luonnollinen säteily tunkeutuu varovasti kudoksiin ja sallii lihasten, jänteiden ja nivelsiteiden rentoutumisen. Se myös auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää, joka voi tehdä sinulle enemmän vastustuskykyisiä stressiin.

Ja kuka ei tarvitse vähän stressin helpotuksia näinä päivinä? minä'Olen tällä hetkellä kirjoittamassa tätä viestiä laskujen maksamisen sijasta, ja vain ajatus Visa-lausunnon tarkastelemisesta riittää antamaan minut ahdistuneeksi. Saatat varata saunamatkaa tänä iltapäivänä.

Ylös sinulle:

Onko sinulla sauna?

Käytin infrapunaa?

Mikä etu sinulla oli hello: Detoxification? Vähemmän selluliittia? Glowy iho?

Leave A Comment

71 − = 64