4 Volume-Building temppuja hienoille, oheneville hiuksille

Nopea! Mitä mieltä olette yleisimmin hiusvaurioista? Charade Bauman, Avedan instituutin ja akatemian Toronton akatemian kouluttaja sanoo, että kysymys, jota hän saa eniten kysyä, on mitä tehdä hienoista ja / tai harvennetyistä hiuksista.

Jotkut naiset ovat syntyneet sen kanssa (ja täytyy käsitellä get-go). Toisilla on hiuksia, jotka alkavat ohentaa iän myötä. Joko, vaikka kohtelet hiustesi kaltaisiksi kulmaksi, genetiikka voi nukkua sinusta kasvojen päänahassa.

Onko tämä tapahtunut sinulle? No, hyviä uutisia: On olemassa joitakin naurettavan yksinkertaisia ​​temppuja, jotka luovat pimeän, laajan hiusten illuusion.

Trick # 1: Aloita päänahassa

Sinun päänahka on sinun kankaasi ... joten käsittele sitä hyvin!

Koska karvatupet ovat hiusten kasvaessa, se on's tärkeää ruokkia ja vaalia niitä. Et voi kasvattaa upeaa, terveellistä kukkia karkealla maaperällä.

Etsi tuotevalikoimaa, joka on tehty erityisesti harvennuksille, kuten Avedalle's Invati-rivi. Se's koostuu kolmesta tuotteesta: kuorintavaahtoa, paksuuntumista ja päänahan revitalointia.

Aveda Invati -tuotealue, 25,00 dollaria - 60,00 dollaria kukin; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Mitä's päänahan revitalizer, kysyt? Jos sinä'talousarvioon ja voi't ostaa kaikki kolme, Charise sanoo sen's tuote, johon se sijoitetaan. "" Se on todellakin missä taika tapahtuu. ") Se'sa hoito spray, että käytät suoraan päänahan, joka aamu ja yö, ja sitten hieronta sisään. Se imeytyy nopeasti (joten ei huono öljyinen hiukset päivällä tai värjätyt tyynyt yöllä) ja lisää mikroverenkiertoa luoda ihanteellinen ympäristö terveellistä hiusten kasvua.

Trick # 2: Vaihda shine-boosters

Useimmat naiset pyrkivät kiiltäviin lukkoihin, koska loisto tekee hiuksista silkkisen, tyylikkään ja terveellisen.

Mutta kiiltoa lisäävät tuotteet aiheuttavat myös enemmän valoa heijastumaan päästäsi, mikä korostaa päänahan näkyvyyttä. Lisäksi monet sisältävät ainesosia, jotka ovat liian raskaita ohuille ja hienoille hiuksille, joten ne painavat sitä alaspäin ja voivat tehdä sen näyttävän rasvaiselta, hämärältä eikä ollenkaan paljoa.

Ratkaisu on yksinkertainen: vältä niitä. Mattapintainen rakenne's suuria näinä päivinä, joka tapauksessa. Jos hiuksesi edelleen saa liikaa luonnollisista öljyistä, voit helposti vaihtaa sen kuivalla shampoolla. Kuten Michelle mainitsi, ne myös tekevät suurta työtä lisäämällä tilavuutta, vaikka puhtailla hiuksilla.

Oma suosikki on Oscar Blandi's:

Oscar Blandi Pronto Dry Shampoo Spray, 28,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Kuitenkin, jos sinulla on jo vauva-jauhe, se tekee hienoa työtä kiihottaessa loistaa ja lisäämällä myös äänenvoimakkuutta.

Vihje # 3: Mene pihalle

"Leikkaus, joka menee jonkin verran leuan ja hartioiden väliin, tekee hiuksista paksummiksi ja täyteläisemmiksi", sanoo Charise. Että's koska enemmän hiuksia on enemmän painoa, joten ohut hiukset, jotka ovat pitkiä voi tulla pois erittäin ärsyttävä ja limp.

Todiste on vanukas:

Kuinka paljon Ashlee Simpson huolehtii hiusten leikkaamisesta kokonaan pois? Hänen bobsa on tapa enemmän "elämää" ja äänenvoimakkuutta. Painovoima teki hiuksensa näyttävän superjoustavilta.

Vihje # 4: keventää

Myytti: Hiusväri on huono ohut ja herkkä hiukset.

Totuus: Sytyttämällä hihat hikoilee follikkeleita ja luo äänenvoimakkuuden. Vaikka valkaisuainetta pidetään usein "pahana"; hiuksille, se voi itse asiassa tehdä hiukset näyttävät paksummilta ja täyteläisemmiltä!

Nicole Richie vain keventää päätään täällä...

Mutta katsokaa, mitä tapahtuu, kun hän keventää hiuksiaan alkaen juuri juurista. Volume, volume, volume!

Joten jos et vastusta hiusten värin vaihtamista, keventämällä sitä hieman voi lisätä ylimääräisen äänenvoimakkuuden! Ole varovainen, vaikka hienot hiukset ovat paljon hauraampia, joten kannattaa etsiä ammattimaista apua, jos haluat keventää hiustasi yli kaksi tai kolme tasoa.

Joten kerro minulle...

Taistelette hienojen tai harvennushampaiden kanssa?

Mitä's YOUR paras temppu?

Oletteko samaa mieltä siitä, että Ashlee Simpson ja Nicole Richie näyttävät paremmilta kevyiden, tylppäpäiden kanssa?

Leave A Comment

22 − 21 =