4 Curly Hair Vinkkejä hyvin käyttäytyville, alhaisen huollon Curls

Jos sinulla on paksut, haalistuneet, luonnollisesti aallotetut / kiharat hiukset kuin minä, niin tiedät sen'mitä huonoja hiusten päiviä ja kaikkein epävakaimpia rakkaus-viha-suhteita on tehty. 

Hiukseni ja rakastan toisiaan juuri nyt (selitän, miten tämä tuli vähän), mutta uskokaa minua, kun sanon, että on päiviä, kun pidän suorista, silkkisistä hiuksista, jotta voin vain nousta ylös ja mennä aamuisin joutumatta käsittelemään Chewbacca-Medusa-rakkauskulttuuria, joka päätti tehdä kotinsa päähänsä yön yli.

En voi sanoa, että en ole kovin kateellinen, kun katson tutorial vids saavuttaa täydellinen Victoria's Secret Angel-hiukset tai nämä upeat harjattu-aallot, mutta vain siksi, että se vaatii jonkin verran suoraviivaista hiukset työskennellä. Ensimmäinen ajatukseni on aina: Ugh, minun on ensin korjata hiukset ensin? Ommella. Paljon. Werk. & # X201D; Joo, laiska ihmisiä, joilla on kiharat hiukset, tiedän. Huokaus.

Mutta kuuntele, voit olla laiska huono ylläpito ja silti kauniit hiukset vähällä vaivalla.

Yksi luonnollisista aalloista ja kiharoista on se etu, että sinulla on jo niitä. Se on vain ihmetelemistä ja omaksumista niissä badboysissa ja selvittämisessä, mitkä tuotteet toimivat sinulle. 

Seuraavassa muutamia vinkkejä, jotka olen löytänyt, ovat auttaneet rakkauteni ja vihaan suhdetta hiukseni kanssa.

1. Kunto, kunto, kunto!

En voi tarpeeksi korostaa kuinka tärkeitä hoitoaineita ovat kiharat hiukset. 

Curly hiukset yleensä olla kuivempi kuin muut hiustyypit ja tarvitsee hieman enemmän TLC tästä syystä. Kun olet suihkussa, jätä hoitoaine vähintään kolmen tai viiden minuutin ajaksi ja yritä syödä hiuksiasi vähintään kerran viikossa.

Päivittäisessä käytössä olen tällä hetkellä Dove Damage Therapy Shine Boost -hoitoaineella (ja syväkäsittelylle) 10 miracle hiusmaskia (edellä) on pommi dot com.

2. Käytä vanhaa puuvillapaita, joka kuivaa hiuksesi.

Käytä pyyhe kuivua hiukset jälkeen suihku = ei bueno. 

Pyyhe on kovan, sileän hiuksen numero yksi vihollinen; pyyhekuituinen rakenne vain lisää kitkaa säikeidesi välillä. 

Olen hiljattain löytänyt ihmeet käyttää vanhaa puuvillapaita hiusten kuivumiseen ja en näe koskaan koskaan käyttävänsi pyyhkeitä. Se tekee valtavan eron - luonnolliset kiharat pysyvät ennallaan ja vähemmän haalistumista tapahtuu. 

Varmista, että purista ylimääräinen vesi pois hiuksestasi suihkun jälkeen ja kääri hiuksesi T-paidan kuivumaan samalla tavalla kuin pyyhi turbani. Varmista vain, että olet DON'T hiero!

3. Etsi Life-tuote.

Tiedätkö miten Michelle kertoo Life Cutin löytämisestä? Hyvin haired ystävät ... sinun täytyy löytää Life Product.

Henkilökohtaisesti, kun löydän tuotteeni, joka toimii hiuksillani ja tekee siitä hyvää päivä-in-ja-päivä-out, olen kovaa uskollinen ja pysyy kiinni siihen asti, kun se on "Jumala kieltää" lopetettu. 

Ja siksi hiukseni ja minä olemme BFFs juuri nyt. Olen löytänyt tällä hetkellä elämäni tuotteen pulloonJohn Frieda Frizz-helpottava Dream Curls Curl Perfecting Spray. 

Tämä tavara on hämmästyttävää pulloa. Kun ajetaan Paul Mitchellin Super Skinny Relaxing Balsamia kosteissa hiuksissa, jotta pääset eroon kruunuista ja haalistat Dream Curlsia kaikkialle, jätän sen kuivumaan ja ta-da ... I'm ready to go . Katso kuinka tärkeää on löytää elämän tuote? Se vain helpottaa elämää.

Nyt tiedän, että kaikkia hiuksia ei luoda yhtäläisesti ja on olemassa erilaisia ​​kiharaja. Hiukseni ovat aaltoilevampia (3A / B, jos tiedät hiusten luokittelujärjestelmän), joten tämä tuote ei välttämättä toimi sinulle. Kuitenkin on olemassa muutamia tuotteita, joita en ole kokeillut, mutta olen kuullut rave-arvosteluja.

Ilmeisesti mitään marokkoliilia.

Kyllä, tiedän, että voin olla yksi harvoista, kiharat hiukset, jotka eivät ole vielä yrittäneet mitään tästä linjasta, mutta lopulta. Kuten sanoin ... kun löydän Life-tuotteen, se on sitä.

Shea kosteutta Curl Soufflé ja Curl & Style Milk.

Nämä todennäköisesti toimivat paremmin, jos sinulla on kynning-hiukset, tyyppi 4, jos saamme teknisiä tietoja, mutta uskon, että tämä on käytettävissä vain Yhdysvalloissa. Olen nähnyt muutamia videon arvosteluja, ja se on varmasti minun kokeilemani "###"; lista.

4. Ilma on ystäväsi.

Jos sinulla on aikaa, anna hiuksesi kuivua ilmassa niin paljon kuin mahdollista. 

Jos sinun on (tai jos hiuksillasi ei ole niin paljon äänenvoimakkuutta kuin haluat), voit käyttää diffuusoria, mutta muuten olen erittäin pro-ilmakuivuva.

Voinko vain sanoa kuinka paljon rakastan Sky Ferreiraa's hair tässä kuvassa? Se's vain villi kihara täydellisyyttä. Siinä kaikki.

Mitä rakastat / vihaat hiustesi suhteen??

Mitkä ovat joitain Life Products -tuotteitasi? (Tämä koskee kaikkia hiustyyppejä!)

Onko sinulla muita vinkkejä muiden kihara-päähän?

Leave A Comment

73 − = 71