15 parasta kampausta pitkä, suorat hiukset

uskaltaisi't on hienoa, jos sinulla olisi viittaus johonkin, kuuluisimmista julkkisistasi hiustyypeillesi, jotta voit saada inspiraation kaikilta eri tavoin, jotka ne tyylistävät?

No, sinä'katsokaa sitä täällä! 

Tässä uudessa hiusten sarjassa me'keskitytään eri hiuslintuihin ja pituuteen joka viikko, joka kattaa suorat, aaltoilevat ja kiharat, sekä pitkä, keskisuuri ja lyhyt jokaiselle.

Antaa'n potkaista asioita pois pitkällä ja suoralla hiustyypillä. Useimmat 15 kuuluisasta I'm näyttää sinulle tänään luonnollisesti suorat hiukset, tai ainakin (kuten Kim Kardashian tapauksessa) he lähes aina käyttää sitä niin. 

Styling-ideat ovat erittäin yksinkertaisia, eivät kuulu julkkisten kampaajien tarpeisiin. Ja tämän artikkelin pohjalla, sinä'Löydät kätevän huijausarkin joka näyttää!

Keskellä osaa

Joskus, se'on parasta antaa pitkät, suorat hiukset vain tekemään sen. Devon Aoki korostaa hänen äärimmäisen pitkiä, virtaavia lukkoja, joissa on keskiosa (tämä näyttää's yllättävän laihkainen pyöreällä pinnalla, muuten). Tämä ulkonäkö toimii parhaiten, kun hiukset ovat erittäin kiiltäviä ja suoraviivaisia, joten aja tasaista rautaa sen läpi, vaikka hiuksesi luonnollisesti ovat suorat. Se toimii parhaiten, jos kerrostuminen on vähäistä, ja ei't aloita rintakehään, kuten Devon's.

Keskimmäinen osa korvien taakse

Me'Pelkästään sivuutan tätä kaksiväristä meikkiä ja keskitymme hiuksiin, koska kuten hänellä on tai ei, Kim Kardashianilla on hyvät hiukset. Tässä hänellä on yksi viimeisimmistä julkkisten hiustrendeistä: super-suora ja molempien korvien takana. Se'Se on pieni asia, helppo asia, mutta kuten näette, sillä on paljon vaikutusta. (Ja se's täydellinen jos sinä've sai hieman lyhyempiä paloja kasvojen ympärillä; vain tuck tai kiinnitä ne takaisin.) Terävä keskiosa lisää draamaa.

Off-Center-osa

Selena Gomez näyttää niin tuoreelta ja luonnolliselta täällä. Ja tuo's kohta, jonka haluan tehdä hänen kampauksensa. Jos sinä're sans bangs, off-center osa, joka's ei liian jäykkä tekee kauniin, rento päiväsaikaan. Mielestäni tämä toimii hyvin, jos pituuksilla on vähän ilmakuivattua pintakuviota niille.

Syvä puoliosa

Mikä olisi hiusten pyöristys ilman klassista syväpuoliosa? Se's suosikkihahmoni kampauksen pukeutumista varten, ja Elle Fanning pukeutuu hiusten pituuksiin, jotka heitetään yli olkapään. Kuten Devon'Minusta tämä on parasta, jos olet sileä rauta, pitää päät kätevästi ja raikas.

Syvä sivuosa korvien taakse

Tässä's ulkoasun ulkoasusta Kim K. oli urheilullinen. Jälleen hiukset ovat takana molempien korvien takana (kaikki paremmat osoittavat upeita korvakoruja ja silmämeikkiä). Mutta Allison Williams muutti kahta asiaa. Ensinnäkin osa on sivussa, mikä tekee vaikutuksesta hieman pehmeämpi. Ja toiseksi, hän jätti hiuksensa kaikki takaisin olkapäänsä takana. Nämä ovat helppoja asioita, ei rakettitieteitä, mutta ne voivat täysin muuttaa ulkoasua.

Kasvojenkorjauskerrokset

Jennifer Aniston on Pohjois-Amerikka's hiusten kuvaketta syystä. siellä's jotain niin houkutteleva hänen allekirjoitus California-tyttö kampauksen, joka ei koskaan näytä liian keinotekoinen tai over-styled. Syy siitä'S niin mautonta hänelle on kasvojen kehystyskerrosten takia, jotka pehmentävät hänen kulmikkaat alaosansa ja kiinnittävät myös kiinnostusta päihin. Huomaa, että kerrokset don't aloittaa, kunnes edellämainitut leuat.

kuvioitu

Rakastan tätä Julianne Hough'n kuvaa's on oltava yksi suosikki julkkis kampaukset kaiken aikaa. Ensinnäkin se's koko pituus, ja tylppäpäiset, että niin rakastan. Toiseksi se's hullu paksu; yritä taaksepäin aluskerrosten ja takapäätä sen rakentaessa. Kolmanneksi, se's sai parhaan määrän tekstuuria sen läpi. Ei aallotettu, mutta ei täysin suorana. Vain kevyen kielen pitäisi tehdä se alkaen puoliväliin.

Otsatukka 

Tietenkin, bangs joutui tekemään ulkonäkö täällä, koska he'on niin kaunis pariutumista pitkillä, suorilla hiuksilla. Anna Faris esittelee esimerkin hienoista hiuksista, jonka reunat ovat vain laidunneet kulmakarvat, ja muoto jäi melko tylsäksi (muuhun hiuksiin sopivaksi). Tämä on hyvä vaihtoehto, kun haluat tehdä muutoksen, mutta don'Haluat menettää pituuden. Litteä silitys on avain pukeutua.

Heavy Bangs

Tässä'Jessica Bielin paksumpi bang-vaihtoehto. (Don't ikävöi tämä ulkonäkö hänelle ?!) Hänen otsatut leikataan hieman raskaammalta, mutta taas, vain putoavat alareunaan kulmien. Hänellä on pitkät kerrokset leikattuina pituuksiin, joissa on puhallettu viimeistely (terävien ja silityslautojen sijasta).

Puoli ylöspäin

Katso tämä söpö. Victoria Justice rikkoi hiuksensa etupuolelta ja vetosi sen takaisin puoliksi katsomaan. Ehdottomasti pitää tämä temppu omassa taskussasi, onko sinulla bangs vai ei, koska se toimii molempien kanssa. Avain on pitää osa ylhäältä sen sijaan, että sisälsivät sivut (jotka voivat olla liian rentoja tai Brigitte Bardot-ish). Varmista myös, että pituudet ovat mukavat ja sileät; Victoria's pehmeästi käännetty.

punottu

Don't unohda punos! Isla Fisher osoittaa, että pitkät, suorat hiukset eivät tarvitse olla tylsiä. Tämän ilmeen vuoksi hän silityssi koko hänen päästään ja punnitsi pienen osan, joka nousi sivuosaan takaa kohti. Tämä luo määritelmän, missä hiukset joutuvat putoamaan, ja punos lisää kiinnostuksen kiinnittämistä pituuksiin. Voit myös tehdä punoksesi etupuolella tai tehdä sen toisella puolella, lähemmäksi korvaa, sivuttainen pyyhkäisy.

Side Braid

Ehkä helpoin tapa tehdä tällä listalla on söpö puoli punottu Alessandra Ambrosio'Menikö tänne. Haluat ensin karhennuttaa hiukset ensin kuivalla shampoolla ja / tai teksturointisuihkulla ja luo sitten löysä, sotkuinen punos yhdelle puolelle. Vedä satunnaisia ​​hiusnauloja kasvojen ympärille ja aja sormesi ylös punosteen ansiosta, jotta se hajoaa paremmin.

Korkea Ponytail

Korkeat ponytails areen't vain cheerleaders. Ne voivat todella olla ylimielisiä (koska ne nostavat ominaisuutesi), ja pitkät suorat hiukset voivat vetää ne kokonaan pois. Cara Delevingne kääri poniansa hiuslakkauksella kohottamaan ulkoasua. Hän's sai myös vähän tekstuuria pituuksissa, joten se's ei ole liian suora ja täydellinen.

Alhainen Ponytail

Alhainen lantio ei kuitenkaan saa unohtaa. Beyoncé käytti häntä vahvassa keskiosassa (ja vaikka voitte't nähdä, kääri elastinen hiukset, kuten Cara teki). Kun se's suojattu, käytä kätesi työntääksesi poni ylös vähän ja lisää vain hieman noston, jotta se's ei ole niin täydellinen ja jumissa päähän.

Top Knot

Tallensinko sääsimmän viimeksi? Ehkä, koska Hannah Simone on ihastuttava tässä huippusolmussa. Erityisen rakastan tätä otsatukkailla ja pitemmillä hiuskuulilla korvien edessä, pehmentämään sitä. Jotta tämä näyttäisi tyyliltään (ja ei kuin olet juuri heittänyt sen ilman mitään vaivaa), varmista, että puhallat kuivattelet otsat pyöreällä harjalla niin, että ne're nice ja smooth. Sitten työnnä ne toiselle puolelle, kuten Hannah teki.

Pitkä, suora hiusmuotoinen arkki

Mikä on suosikki etsimään pitkät, suorat hiukset? 

Leave A Comment

− 1 = 4