Raskt vekttap i en uke

looseweight-2

Hva er den raskeste måten å gå ned i vekt i en uke? Vel, hvis du er ute etter langsiktige skader, gå videre og kjør den stasjonære sykkelen inn i badstuen og ri til horisonten! For resten av mennesker som har til hensikt å leve forbi uken, her er noen raske vekttapstip som ikke vil forlate deg på gulvet på badstuen.

1. Spis små måltider i løpet av uken.

måltid

Noen har sagt at delene på tallerkenen din ikke skal ellipse størrelsen på din hånd. Et meget generelt prinsipp er å sikte på mindre måltider enn hva du spiser nå. Hvis du spiser et fire stykke på Kentucky Fried Chicken, gå videre og gjør det til en trebit.

2. Spis små måltider oftere i løpet av dagen.

meal2

En enkel måte å planlegge måltidene på er hver tredje time å spise noe. Frokost klokka 6, snack på 9, lunsj på 12p og så videre. Det du ikke vil gjøre er å tenke på at hvis jeg ikke spiser, vil jeg gå ned i vekt. På et visst nivå har du rett, men det vil ikke være raskt, og når du kommer ut av det, vil du mest sannsynlig binge på mat som du aldri burde ha spist.

3. Gå på jobb!

trene

Jeg vil ikke revolusjonere livet ditt, men hvis du vil miste vekt, gå og trene! Hvis tiden er et problem, og du har den brudepike kjole som du må klemme inn, sette på løpeskoene og pundte fortauet.

Hvis du prøver å kjøre på 70 prosent av maksimal kapasitet i 30 minutter fem ganger i uken, vil du se at vekten begynner å smelte av. Bare vær sikker på å la kroppen din hvile så du kan unngå skader.

4. Drikk mer vann!

drikke water

Alle vet at vann er bra for dem, spyler ut systemet, hjelper dem å holde seg hydrert og brenne kalorier, men vi slår fortsatt på brusemaskinen. Ditt mål bør være å ha lysegul eller fargeløs urin, ikke å drikke en gallon om dagen.

Faktisk hvis du drikker for mye vann, kan du skylle mye nødvendige elektrolytter ut av systemet ditt (for ikke å nevne å irritere alle på biltur med deg).

5. Søvn er en annen integrert del av vekttap.

  sleep2

En av de viktigste årsakene til dette er fordi du har jobbet med kroppen din, og den må rekreere. Hvis du vil kunne kjøre mer enn en dag i uken, må du sørge for at du får riktig mengde søvn.

Der har du 5 raske måter å gå ned i vekt i en uke. Hvis du virkelig vil gå ned i vekt og du tenker på det, kan du gjøre det!

Leave A Comment

6 + 3 =