Nicole Richie diett og treningsøkt

33 år gamle Nicole Richie er kjent for mange ting i disse dager. I tillegg til AT tv-show (Det enkle livet) at hun spilte inn med medarbeiderne Paris Hilton (før de falt ut og deretter ble venner igjen), er denne California-fødte skjønnheten nå kjent for å være en motedesigner, forfatter, skuespillerinne, TV-personlighet og mer. Selvfølgelig, hennes ekteskap med God Charlotte frontman, Joel Madden fikk tunger å vende tilbake i 2010, og så var det de to barna som fulgte, men det som ser ut til å ha holdt henne i mediefokuset mer enn noe annet, er hennes vekt.

De to første årstidene av Det enkle livet så en boblende, krøllete Nicole Richie sammen med en alltid slank Paris, men da den tredje kom sammen i 2006, var noe om den unge socialiten annerledes, og ganske dramatisk også! Hun var betydelig tynnere enn hun hadde vært tidligere, og som med de fleste kjendiser som mister mye vekt veldig fort, begynte mat-problemet ryktene snart å overflate og gjøre runder.

Nicole Richie Diet and Workout_01

I mai samme år kom Nicole offentlig til Vanity Fair for å innrømme at hun følte at hun så altfor tynn i disse dager, og åpnet seg for sine besøk hos Leger og ernæringseksperter. Selvfølgelig var den siste tingen hun ville gjøre, at unge jenter trodde at hennes veldig tynne ramme var noe å bli idolisert, og du må gi henne en viss respekt for å være modig nok og komme ut om hennes kamper angående henne vekt. Hun nektet imidlertid at hun hadde anoreksi, bulimi eller andre spiseforstyrrelser, og at hun hadde bestemt seg for å ansette hjelp av en personlig trener på toppen av en dieter for å sikre at hun var så sunn som mulig.

Selvfølgelig kan du ikke helt få den fulle ideen om hvor mye vekt hun mistet til du ser bildet før:

Nicole Richie Diet and Workout_02

Nicole Richie diett

Etter å ha binging på varer som ikke var bra for henne i mange år, og fester netter med velsmakende drikke etter en drink, var det faktisk hennes mann, Joel, som oppmuntret henne til å bli med ham på et sunt kosthold og treningsregime. Out var pizza og andre søppelmatvarer, og i var gode matvarer - mat rik på næringsstoffer og vitaminer, for eksempel sunn fersk frukt og grønnsaker, brun ris, fisk og grillet kylling.

Også, Nicole synes å være veldig inn i hennes juicing diet akkurat nå, akkurat som resten av verden. Det ble foreslått at hun på et tidspunkt fulgte seks diettplaner blandet sammen, som tillot henne å ha opptil seks juice per dag. Imidlertid vil de 1200 kalorier som disse juiceene inneholder, bare ikke være nok til å opprettholde en sunn kvinnelig voksen kropp, og derfor vil det ikke bli anbefalt for alle som ønsker å gå ned i vekt. Det er lykkeligere og sunnere måter å gjøre det på - noe som Nicole Richie siden fant ut.

I dag tar hun en mer fornuftig tilnærming til kostholdet hennes, og selv om hun fortsatt har juice planlegger å øke vitamin- og mineralinntaket, foretrekker hun å innlemme litt "ekte" mat - helst de som er høy i Omega-3 fettsyrer som fersk fisk . I tillegg til den ferske fisken bidrar grillet kylling til å øke proteinnivået, som er bra for å reparere og forynge celler og dermed holde dem i form og sunn, og selvfølgelig går frisk frukt og grønnsaker uten å si.

Et annet flott triks som Nicole lærte, er å nyte mat og alle aspekter av det. Hun lærte å lage mat, samt eksperimentere med mat hun ennå ikke hadde prøvd, og da hadde hun mye mer kontroll over hva hun satt i kroppen hennes, og i tillegg smeltet hun et mye bedre forhold til mat - noe som kvinner over hele verden ser ut til å kjempe med.

Nicole Richie Workout

Selv om kostholdet hennes og hennes vekt kan ha svingt i løpet av årene, har Nicole alltid prøvd å holde seg til et strengt treningsregime, og det er bra - du vil ikke gå ned i vekt eller få kroppen du alltid har ønsket om du hopper over trening . Ingen diett eller magisk pille i verden vil rette opp den situasjonen! I Nicole er det dans som brenner av de kaloriene, og faktisk for mange kvinner der ute, dans er nøkkelen til å miste vekt.

Nicole Richie Diet and Workout_03

Med ting som Zumba tar av seg, er dans-vekttap klasser alt raseri, og hvilken bedre måte å miste vekt enn å ha det gøy, riste opp og ha en god god gammel tid ?! Pluss hvis det virker som Nicole Richie, kan det også fungere for deg.

Selv om kostholdet er viktig å gå ned i vekt, er det viktig å huske at noen form for trening er viktig også, og Nicole svar gir deg den perfekte løsningen hvis du hater å gå på treningsstudio eller bare jogge uendelig rundt en park i flere timer. Den gjennomsnittlige 140 pund kvinnen, for eksempel, kan miste over 300 kalorier ved å gjøre høye intensitetsøkter som Zumba i så lite som en halv time. Når du vurderer at du trenger å miste 3500 kalorier for å brenne ut bare ett kilo fett, hjelper hver liten!

Leave A Comment

80 + = 90