Kim Kardashian diett og treningsøkt

ebf74fe77b7ae3a41804aeaf74e23c55

Thrity-tre år gammel, amerikanske fødte Kimberly Noel "Kim" Kardashian steg til berømmelse i 2007 da hun og hennes familie ble signert for å stjerne i reality-tv-serien Holde opp med Kardashians. Suksessen til showet fører til mange spin-offs som hun også stjernespillet med inkludert Kourtney og Kim Ta New Yorkog Kourtney og Kim Ta Miami. Siden da har Kim Kardashian blitt den høyeste betalte reality-tv-showen hele tiden, og i 2010 ble det anslått at hun var verdt en hel seks millioner. Hun er nå engasjert med rapperen Kanye West og sammen har en datter navngitt North West som ble født i juni 2013. Stjernen er nå ansett for å være en verdensomspennende suksess, og hennes yrker inkluderer tv-personlighet, motedesigner, modell, skuespillerinne, forretningskvinne og forfatter etter at hun og hennes to søstre Kortney og Khloe Kardahian utgitt en bok kalt Kardashian Konfidential i 2010.

I tillegg til hennes karriere, snakker Kim Kardashian hele tiden for hennes figur. Hun er ikke kjent for å være den smaleste kvinnen i verden, men til tross for at hun er naturlig, stor og utvoksen, klarer hun fortsatt å opprettholde en slank, men svingete figur som folk beundrer. Etter å ha født datteren hennes, ble hun igjen med mye overvekt etter graviditet som hun sliter med å kaste, men nå, to år på, er hun tilbake for å se sitt vanlige, slanke, men buede selv. Hun mistet denne ekstra vekten og opprettholder nå hennes figur med treningsregimet og diettplanen.

Kims personlige trener

58f6bf9af71743eb8993287d9c8a2c4d

For å opprettholde timeglassfiguret jobber Kim Kardashian ganske ofte to ganger om dagen med sin personlige trener Gunnar Peterson. Hun gjør disse treningsøktene sammen med sin bror Robert Kardashian, og i løpet av disse treningsøktene kjører hun på tredemølle, gjør ulike kardioøvelser som å bruke elliptisk trener, og hun veksler også kardioøvelser med øvre og nedre kroppsøvelser. Hun tar sikte på å holde hjertefrekvensen for å maksimere kaloriforbrenningen og fettutslipp og å tone så mye muskel som mulig. Når hun gjør kardioøvelsene, legger stjernen fem pounds vekt til anklene for ekstra motstand og for å øke sin kaloriforbrenning.

Kveldsøvelser

535b0835b2cb19c10a2fbe87d6068279

Om kvelden for tre dager i uken, gjør Kim Kardashian en rekke treningsøkter. Vanligvis begynner hun ved å gjøre enten noen styrke truing eller Pilates og deretter beveger seg videre til styrkingskretsene. Kretsene stjernen gjør er blant annet en rekke lunges, pushups, squats, skulderpresser, krøller og høyt spark. Mellom hennes repetisjoner av disse trekkene holder hun hjertefrekvensen opp og han har kropp i fettforbrenning, enten ved å danse, løpe på stedet, gjøre hoppeklokker eller hoppe i et minutt, og de fortsetter.

Pilates

a9cfc4b7c6529df1c99c9920183f86d4

Under hennes Pilates treningsøkter, stikker stjernen til en rekke favorittbevegelser som bruker hofter, ben og rumpa til å tone dem alle. Hun liker å gjøre hæl slår, bekkenkrøller, Pilates svømming, og dobbelte ben sparker mest av alt. Hun liker også virkelig å gjøre øvelser som tillater henne å gjøre bruk av medisinballen. I tillegg har det vært å hjelpe til med å forme og slanke kroppen, og stjernen elsker å gjøre Pilates da hun finner det forfriskende og sier at det stiller henne i sinnet. Det er bevist å hjelpe hjelpestress, noe som stjernen finner hjelpsom med sin hektiske livsstil.

Kim Kardashian's Diet

a0612dab791d061d8404e8c6937318ae

Kim Kardashian spiser to tusen kalorier per dag og er på Atkins dietten som hjalp henne til å miste sin graviditetsvekt. Hun spiser primært sunne fettstoffer og proteiner. På de fleste dagene ser hennes måltidsplan litt ut som dette ...

Frokost - En eggekjøtt fylt med ost og spinat. "Start dagen med en god frokost setter dagens tone." Kim sier og avslører at hun aldri hopper over frokost.

Lunsj-til lunsj spiser hun grillet laks med asparges og en side av salat. Fisk er en av hennes favorittmatvarer, og hun avslørte "Jeg har elsket å spise fisk etter min graviditet.", Noe som hjalp henne med å holde seg til kostholdet hennes.

Snacks - Stilen nyter ofte og ettermiddagsmat av kalkun med ost eller gresk yoghurt med bær og mandler. Hun sier at snacking hjelper henne å holde energinivået oppe gjennom dagen.

Middag - For å avslutte dagen, spiser Kim Kardashian vanligvis kyllingbryst med brokkoli og en grønn grønn salat.

Mens stjernens diett kan høres utrolig velsmakende, er det ikke uten det ulempene. Hun tillater seg ikke å spise karbohydrater som hvitt brød eller hvit pasta, noen søtsaker, bearbeidede matvarer eller virkelig sukkerholdige ting som hun noen ganger finner en utfordring.

c160dc173274a6bae8efdb1f04bc142a

Etter fødselen hadde Kim Kardashian mistet førti tre pund innen seks måneder og avslørt: "Dette var den største utfordringen i livet mitt, og jeg har fortsatt noen å gå, men jeg føler meg så oppnådd som jeg gjorde dette." Hun gjorde dette gjennom en blanding av hardt arbeid, trening og et godt kosthold, noe jeg tror vi kan alle ta inspirasjon fra.

Leave A Comment

54 − 53 =