Jennifer Lawrence diett og treningsøkt

24 år gammel Jennifer Lawrence er kjent i Hollywood i disse dager for hennes utrolige skuespiller i massive trefffilmer som The Hunger Games, men også for hennes store munn som ikke vet hvem som skal være stille og den gode sans for humor som kommer over selv når hun er dødelig stille. Det er en grunn at hun har blitt en av de mest elskede skuespilleriene rundt om i verden, og hvorfor Pinterest er fylt med meme av denne heten og alle de veldig morsomme tingene hun sier.

En av grunnene til at hun er mest elsket, særlig blant unge kvinner, er på grunn av hennes avslag på å bli et pinne-insekt - en størrelse null waif, uten kjøtt på hennes ben. Mye foretrekker å være buktig og livlig over en teeny liten størrelse null, hun spiser pizza på utmerkelsesseremonier og til og med en gang sa at hun ville mye hellere sitte på rumpa hele dagen og spise søppelmat på sofaen når hun har en av hennes svært få dager til seg selv.

Jennifer Lawrence Diet and Workout_02

I opprøret til The Hunger Games-filmene måtte hun imidlertid kjempe mot buglen og ikke bare spise sunt, men trene godt for å oppnå den praktfulle kroppsbygningen vi har kommet for å forholde seg til Katniss Everdeen - sparken-delen hun spiller i filmene.

Jennifer Lawrence Diet

Det var noen regler at denne unge stjernen måtte leve av hvis hun ønsket å se på den når det gjelder å holde seg i live i hunden-hund-hunden verden av book-come-filmer som tok verden med storm. Hun måtte se på kaloriinntaket, for eksempel, men i stedet for å fokusere på slanking som sådan, skulle hun spise mye, men av de gode matene, i stedet for de dårlige.

Jennifer har åpent innrømmet å hate slanking, akkurat som resten av oss, og det viser bare at et sunt og balansert kosthold med mye trening vil gi deg kroppen du alltid ville ha, mens du fortsatt kan nyte en fin saftig stykke pizza, eller en klump av sjokoladekake. Det handler om å telle de kaloriene, og når du vurderer at det tar rundt 3500 kalorier å brenne ut bare ett pund av fett, hjelper hver eneste liten bit virkelig.

Drikker er noe som ofte overses i diettverdenen, men dette var noe som Jennifer Lawrence måtte være spesielt oppmerksom på. Alkoholholdige drikker, for eksempel, er bare tomme kalorier - du får ingen næringsstoffer fra dem, men du vil bli litt kresen, og på slutten av dagen må du fortsatt brenne dem, mye som du ville noen annen kalori. Kaffe, appelsinjuice og til og med smoothies og milkshakes kan inneholde mer kalorier enn single burger, og noen ganger hjelper det å gjøre litt mer forskning på hvor mange kalorier egentlig er i din favorittmat og drikke.

Selvfølgelig er det viktigste i Jennifer (og derfor din) diettplan, konsistens. Du må holde tritt med ditt harde arbeid. Hva er poenget med å oppføre deg selv i et par uker, begynn å legge merke til forskjellen, og gi opp bare fordi du virkelig ville binge ut hele dagen. For all del, la deg selv snyte dager, men heng deg alltid opp og kom deg tilbake på sporet. Bare fordi du hadde en dårlig dag, betyr det ikke at det må ødelegge alt ditt harde arbeid.

Jennifer Lawrence Workout

Den riktige dietten må kombineres med den rette treningen for å få den vakre, søte kroppen du alltid har drømt om, og for The Hunger Games, gjorde Jennifer virkelig trening. Morgenøvelse bidrar til å få blodet til å pumpe og sette deg for resten av dagen, og på den måten bidrar du også til å gi stoffskiftet en støvel i riktig retning også!

Jennifer Lawrence Diet and Workout _01

Jennifer's magert og trimfysikk er nede i kardio treningsøkter, kombinert med vekt trening til videre tone. Tredemølle har blitt hennes beste venn, og det blir din også med en anstendig støttebh og litt god musikk å lytte til. Det er et tips du aldri bør glemme - en treningsøkt er enda mer moro med litt opptatt, god musikk, så velg favorittlåtene dine, sett opp en spilleliste, og kjør!

Yoga er en annen flott øvelse å utføre hvis du vil øke din styrke og sortere ut disse absene. En fleksibel kropp vil gjøre mange flere ting du forteller det enn en som ikke er så fleksibel, så bli strekende og husk å puste!

Leave A Comment

− 6 = 1