Hvordan å miste innvendig lårfett raskt for kvinner

prev2 av 2neste

11. Bli med i en klubb

Hvis du sliter med å motivere deg selv til å trene ved å gjøre det alene, så kan du kanskje bli med i et lag. Trening er trening uansett hva du gjør, slik at enhver sport vil hjelpe deg å miste fett på dine indre lår rett og slett fordi du brenner kalorier. Enten du er i squash, roing, aerobic eller fotball så er det sikkert å være en lokal klubb i nærheten av deg. Du brenner kalorier til å gjøre noe du liker mens du får mye motivasjon mens du sosialiserer. Vinn, vinn!

Å tape Inner Thigh Fat Fast 11

12. Hopp Roma

Hoppetau er en fin måte å tone opp på bena. Det blir alle musklene i dem, så vel som å være en god cardio-øvelse som bidrar til overordnet kondisjon. Bare fem minutter om dagen vil du gjøre underverk på beina dine. 

Å tape Inner Thigh Fat Fast 12

13. Parkere videre

Vi har alle gjort det, vi har alle rundet parkeringsplassen utallige ganger som vi ventet på parkeringsplass for å åpne opp rett ved dørene til kjøpesenteret eller i nærheten av butikken. Det kan være lett, men det gjør ikke beina våre i det hele tatt. For en forandring, park så langt unna som mulig og gå avstanden. Det vil gjøre underverk for beina og betyr at rommet er gratis for noen som kanskje trenger det mer enn deg.

Å tape Inner Thigh Fat Fast 13

14. Svøm deg selv slank

Det er få øvelser som fungerer nesten alle musklene i kroppen din, selv de du ikke bruker regelmessig, men svømming er en av dem. Bruke forskjellige slag vil tone deg opp over, spesielt dine ben. Plus, svømming er en fin måte å rydde på hodet og det er noe du kan gjøre med venner eller alene. Du kan gå i et tempo som passer deg også, så det er ikke nødvendig å føle seg presset. Som noe annet, jo mer du gjør det jo raskere ser du resultater.

Å tape Inner Thigh Fat Fast 14

15. Ta trappene!

Jeg vet, det er så lett å bare hoppe i heisen og være lat, men det vil ikke gjøre deg eller beina dine noe bra. For å forme dine indre lår, ta trappene for en forandring, selv om reisemålet ditt er i toppetasjen. Noen uker med vanlig trappøvelse vil se beina dine slankende ned fantastisk.

Å tape Inner Thigh Fat Fast 15

16. Kom deg på sykkelen din

Å sykle er en fantastisk måte å tone lårene og miste fett på dine indre lår uten å legge for mye anstrengelse på kroppen din. Hvis det er en fin dag på vår side, kan det være ekstremt terapeutisk å sykle på en sykkel. Hvis det flotte ute er ikke egentlig, så hvorfor ikke nipp til din lokale treningsstudio og hopp på en av sine treningscyklar? De gjør samme jobb, men selvsagt uten naturens underverker for en visning, og du trenger ikke å bekymre deg for været.

Å tape Inner Thigh Fat Fast 16

17. spise sunt

Bare å senke kaloriinntaket ditt er ikke nok når det gjelder å miste vekt og slanke ned i dine lår. Det handler om hva du spiser i tillegg til hvor mye det er viktig at du opprettholder et sunt kosthold. Spis så mange frukter og grønnsaker som mulig, og kutt ned på mettet fett, karbohydrater og meieri. Det beste tipset jeg noensinne har fått var å spise fargerike. Hvis tallerkenen din er full av oransje eller bare en tørr farge så spiser du ikke riktig. Bland det litt opp ved å legge til et utvalg eller frukt, grøt, korn og alt annet i kostholdet ditt. Ikke bare vil maten smake bedre og være bedre for deg, men det vil se langt mer appetittvekkende også.

Å tape Inner Thigh Fat Fast 17

18. Si nei til behandlet mat

Mens vi er på faget av mat, å miste vekt og miste indre lårfett, er det viktig at du sier nei til noen behandlede matvarer - og ja, det inkluderer hurtigmat. Det kan være raskt og enkelt, og likevel kan det smake godt, men det er forferdelig for kroppen din. Behandlet mat er full av unaturlig søppel som gjør kroppen din ikke bra i det hele tatt. Hvis du må gi inn på ditt ønske om en pizza eller en burger så hva med å lage din egen? Du får fortsatt den deilige smaken (sannsynligvis enda bedre smak!) Og du vet nøyaktig hva som går inn i kroppen din.

Å tape Inner Thigh Fat Fast 18

19. Drikk vann

Sist men ikke minst, sørg for at du drikker minst åtte glass vann per dag. Det er en fin måte å detoxere kroppen din og vil bidra til å stimulere vekttap så vel som et sunt sinn. Det er ikke noe bedre for deg når du prøver å gå ned i vekt, så ikke ødelegge alt ditt harde arbeid ved å hoppe over de viktige glassene vann hver dag. Prøv å drikke et fullt glass før hvert måltid for å hjelpe fordøyelsen og også hjelpe deg med å innse at du føler deg full raskere, noe som resulterer i lavere kaloriinntak.

Å tape Inner Thigh Fat Fast 19

20. Hold det oppe!

Du har kommet så langt så nå er det viktig at du holder fast i din beslutning om å kaste de ekstra pundene og holde dem av. Ja, du er bundet til å ha dager hvor du hopper over en øvelse for å gi deg et ønske (de skjer, ikke hater deg selv!) Det viktigste er at du kommer rett tilbake på sporet etterpå. Se i speilet daglig og se hvor langt du har kommet og tenk på hvor mye bedre du føler deg selv nå, du spiser rent og trener regelmessig. Hvis du følger disse tjue tipsene, vil du ikke bare se resultater på dine indre lår, du vil se dem over hele kroppen din, og du vil uten tvil føle deg lykkeligere og sunnere også. Hold det opp! Lykke til, damer! 

Å tape Inner Thigh Fat Fast 20

(Alle bilder hentet via pinterst.com)

prev2 av 2neste

Leave A Comment

− 3 = 7