Hvordan å miste armfett raskt

Vi har alle et problemområde på kroppene våre. For noen av oss er det vår unladylike lår, for andre er det vår stygge muffin topp og for mange av oss er det vår jiggly armer. Ja, overflødig armfett er et problem for mange av oss lider av, selv de slankeste av oss også, jeg er redd for å si. Når det er alt dekket av ermene, er det ikke for mye av et problem, men hva skjer når sommeren kommer, og vi vil ha den nydelige ermeløs kjole eller en bikini? Vi ønsker ikke at våre "bingo vinger" ødelegger vårt utseende! Ingen måte, vi vil ha flotte, smale armer som vi kan være stolte av. Ikke vær panikk skjønt, damer, bare fordi du har litt overskytende armfett, betyr ikke at ting må forbli på den måten. Det er ting du kan gjøre for å hjelpe deg å slanke armene dine og tone dem opp. Følg denne listen med tjue tips om hvordan du mister armfett raskt og på kort tid vil du dø for å vise frem dine vakre armer ...

1. Trening med motstandsbånd

62a94f23207c3b0978a3ba7cd4a9a942

Da jeg prøvde å tone armene mine, fant jeg de absolutt beste øvelsene, de var ferdig med et motstandsbånd. Du kan hente opp et motstandsbånd fra din lokale sportsbutikk, og det vil enten komme med en liste over foreslåtte øvelser eller du kan finne mer online. Det er flott å trene med et motstandsbånd som du kan bare stå foran TV-en mens du styrker og toning armene dine - jeg fant det var veldig gøy! Mitt eneste tips er ikke overdrive det, hvis du bare er nybegynner, er det greit, det tar tid å bygge opp styrke og utholdenhet.

2. Strekk regelmessig

d18ab6e84677cb610fa9d241270c1ee3

Hvis du, som meg, ikke har en veldig aktiv jobb og sitter bak et skrivebord hele dagen eller noe lignende, er det sannsynlig at du ikke får mye trening i arbeidstiden. Dette kan føre til at armene dine blir lat og lagrer fett, noe som muligens forårsaker ditt problemområde. For å bekjempe dette, prøv å komme opp hver time og strekke musklene dine, og gi spesielt fokus på armene dine. Dette vil hjelpe blodet ditt til å sirkulere gjennom venene dine bedre også.

3. gå

4c8dcbc7890700079d7ca8c28a17a588

Til tross for all den anbefalte treningen du får for sprengningsarmfett, er jeg redd for at du ikke kan få øye på å redusere et bestemt område i kroppen din, derfor er det viktig at du trener hele kroppen din. Legg til side litt tid hver dag for å gå en tur, og du vil finne din burring flere kalorier enn du ellers ville. Walking er flott fordi det er så rolig og hjelper deg å gå ned i vekt uten å innse det.

4. Jumping Jacks

ab951e5f8817ccf8c9df07dcba5a1808

Jumping jacks er fantastisk - faktum! Jeg elsker dem og tar sikte på å gjøre dem daglig. Hver gang jeg stiger opp fra pulten min, tvinger jeg meg til å gjøre femti, slik at hele dagen får jeg en trening uten å ta opp noen tid i det hele tatt. Når du hopper, jobber du med abs, armene dine, dine lår og kalvene dine, noe som betyr at du får en full body-trening. Start med å bare gjøre noen få om gangen og øk nummeret når du bygger opp utholdenheten. I tillegg til å være bra for armene dine, er hoppeklokker også en god form for cardio, slik at de holder ditt hjerte og lunger sunt også.

5. Trykk på Ups

76c437fb4d662133ff29146ae9f5f4d3

Jeg vet, jeg vet, jeg kan høre dere alle stønne på bare tanken på å gjøre push ups. De er forferdelige, ikke sant? Vel, mens de kan virke som en smerte å gjøre, er de fantastiske å toning armene dine mens du gir deg en definert og flat mage. Hvis du finner virkelige pushups hardt, starter du med å hvile på knærne. Hvis du ikke kan gjøre for mange samtidig, ikke bekymre deg. Begynn liten og arbeid deg opp. Kanskje legge til en rep hver dag eller gå litt lavere. Armene dine vil bli tonet på kort tid!

6. Invester i en medisinball

2dc4cb48cf98c09b26d65fcc291df191

Medisinballer, de er de overvektige basketballtingene? Ikke sant? Ikke sant! Du kan aldri ha brukt en før, og jeg satser på noen av dere var ikke engang sikker på hva de var, men stol på meg når jeg sier de er fantastiske. De gjør treningen så mye moro, så du merker ikke at du trener. Det er massevis av øvelser du kan gjøre med en medisinball for å tone opp armene dine, så i stedet for å ramle på, vil jeg rett og slett lede deg til verdensomspennende web (spesielt YouTube) og insistere på at du har en bla.

7. Yoga

eb95825318b83a8eb2a12226ca5fc50d

Yoga er flott for så mange grunner at jeg ikke kan telle dem alle. Det er flott for å hjelpe deg med stress og slappe av, for å hjelpe deg med å styrke kjernen din, for å øke fleksibiliteten og for ikke å nevne toning opp - hovedsakelig de pesky armene. Du tror kanskje det ikke er for deg, men jeg anbefaler å gi det en sjanse. Ikke slå den til du prøver det, du kan finne deg selv hyggelig overrasket. Og ikke bekymre deg hvis du ikke vil bli med i en klasse, det er mange DVDer du kan følge i ditt eget hjem.

8. Øvelses DVDer

98abcbf4b780e1f726da453ead72a3bd

Når du snakker om trenings DVDer, er det mange av dem du kan kjøpe som vil hjelpe deg å tone opp armene dine. Mange av dem vil bare fokusere på armene dine også. De spenner over tid fra alt fra ti minutter til en time slik at alle kan passe dem inn i sine travle daglige rutiner. Bare sett avsted et tidsrom hver morgen og trykk på spill. Å starte dagen med å trene er også en fin måte å få deg motivert for dagen framover.

9. Gå Svømming

162959a627fb0f9c8da1ab72cdabd53e

Svømming er en fin måte å tone kroppen din, spesielt dine armer. Alle de forskjellige slagene inkluderer armene dine og den subtile, men kraftige motstanden til vannet legger til treningen din. Innen noen få uker med vanlig svømming finner du deg selv toning opp og armfettet ditt vil forsvinne.

10. Dansing

ce1e6dd6dbaaf9569e4aa30ed99a3626

Enten du tror det eller ikke, dans er en fin måte å hjelpe deg med å eliminere den overflødige armen fett. Du trenger ikke å bli med i en klasse eller noe som er slik, bare hold på din favoritt-CD og dans rundt i stuen din i tretti minutter hver dag. Du beveger armene dine uten å innse det, samtidig som resten av kroppen din trener. Dansing er flott for deg hele veien, ikke bare for armene dine.

11. tror du kan gjøre det

715de592c1720f5e20981d30cc3b8297

Å se som vi er litt over halvveis gjennom denne listen, skal jeg kaste den der ute at du må ha tillit til deg selv når du prøver å tone opp eller gå ned i vekt. Hvis du ikke tror du kan gjøre det så vil du aldri, faktisk. Gi deg selv belønninger når du når hvert av dine mini mål for å holde deg selv fokusert og anspore deg selv hver dag. Du kan gjøre dette, du er verdt det så ikke gi opp!

12. Jump Rope

fc3f6a899368b2f8d0768642bc3b12a8

Sjansene er at mange av dere ikke har hoppet tau siden du var barn, men jeg anbefaler at du begynner. Det er en flott form for kardiovaskulær som virker ut dine armer og bena, for ikke å nevne det er også morsomt! Du kan ikke være i stand til å gjøre det for lenge i begynnelsen, men hold deg til det, det kommer med tiden, som de vakre armene.

13. Løft vekter

c6c76680d573b480f01dee3b12bf9682

En av de beste måtene å forandre fettet på armene i muskler er å løfte vekter. Ikke bekymre deg, vektløfting vil ikke få deg til å se alle store, som du kanskje tror, ​​det gjør at du ser tonet og slank mens du bygger opp styrken din. Hvis du ikke har lyst på å løfte hver dag, hvorfor ikke investere i et sett med vekter du kan feste på håndleddene dine og bruke dem når du danser eller går. Dette kan ikke virke som mye bur stoler på meg det gjør en enorm forskjell på treningen din.

14. Hydrat, hydrat, hydrat!

3980e29330d6a083f791d64de5945e04

Jeg har sagt det før, og jeg vil sannsynligvis si det mange ganger mer - du trenger å drikke rikelig med vann. Jeg kan ikke understreke hvor viktig det faktum det! Enten du prøver å miste det ekstra fett eller ikke, må du drikke seks til åtte glass vann per dag for å holde deg i topphelsen. Det er flott fordi det skyller giftstoffer ut av kroppen din, holder huden frisk og holder deg frisk. Når det gjelder å miste det ekstra fettet, hjelper vann å holde deg full, slik at du ikke spiser for mye, derfor tar du mindre kalorier og brenner dem av kroppen din i stedet.

15. Count disse kalorier

3ada396df5f9a2a1541fbd812fac94a6

Som med når du prøver å miste noen form for fett, må du se på hvor mange kalorier du spiser. Det anbefales at kvinner spiser to tusen kalorier per dag for å forbli den samme vekten, men hvis du prøver å gå ned i vekt, anbefaler jeg deg å kutte ned (bare vær sikker på at du ikke spiser mindre enn tolv hundre kalorier for å forbli sunn). Med slanking kan du ikke velge og velge hvor du vil miste fett fra, men på plussiden betyr dette at du vil miste pounds og inches over hele kroppen din, ikke bare dine pesky armer.

16. Spis sunt

768c27633e2dab911b47274f39e90b4d

Å snakke om kalorier - bare fordi du teller dem betyr ikke at du kan fylle opp sjokoladebarer og slutte å spise når du når grensen din. Å miste vekt og fett er så mye om hva du spiser som hvor mye. Du må ha et godt avrundet, balansert kosthold, ellers vil armfettet ditt ikke være der. Hvis du trenger noen tips, kan du prøve å lese en av mine andre artikler 50 sunn mat for å miste vekt.

17. Boksing 

eb459cb2d646225c1c29367783d32472

Som jeg er sikker på at du kan forestille deg, er boksing en fin måte å hjelpe deg med å miste armfett som du kaster så mange slag og jabs. Den gode nyheten er at du ikke må registrere deg for en klasse for å gjøre det heller (med mindre du vil, selvfølgelig) eller til og med eie et par boksehansker. Bare lag en plass i huset ditt og begynn å etterligne alle trekkene. Dette er hvor et sett med håndleddsvikt ville komme til nytte for enda bedre resultater også. Bare sett opp foran TVen din og få punching, lett!

18. Urte kosttilskudd

8935af604dd4c6d4ccdfe093ea3e6dea

For å gi armfettet litt ekstra spark ut døren, vil du kanskje vurdere et urte tillegg for å øke hastigheten på prosessen. Du vil finne internett fullført med hundrevis av disse "mirakel" -tilskuddene som hevder å brenne av fett, men vær så snill, vær så snill å ikke engang vurdere dem. I stedet, hvis du tror at et urte tillegg kan passe deg, kan du besøke legen din eller apotek for å få råd om hva du bør ta og hva som egentlig virker.

19. Gi ikke opp

e9ab064be63b7797922678f7d0669b2c

Selv om disse kan alle være tips for å hjelpe deg med å miste armfett raskt, husk at det er og aldri vil være en overordnet løsning på problemet ditt. Du må jobbe hardt og spise riktig, hele tiden holde pasienten og presse deg selv til å holde fast. Husk hvorfor du jobber så hardt, hvorfor du ikke vil spise den sjokoladebaren. Jeg finner alltid det hjelper å få et bilde av hva jeg satser på et sted, jeg ser det hver dag eller vet at jeg får en belønning når jeg når målet mitt. Og husk, jo større belønningen (ved siden av ditt flotte nye utseende, selvfølgelig), desto vanskeligere vil du jobbe for det.

20. Kosmetisk kirurgi

f0d3f9e575b8fde879c4e135a2182118

Først av, la meg begynne med å si at dette bare bør være din absolutt siste utvei. For det andre, bør du bare virkelig vurdere det hvis du allerede har mistet en forferdelig masse og har blitt igjen med sagging hud på armene dine og andre steder også. Enhver anerkjent lege / kirurg vil ikke engang vurdere deg for hudfjerning kirurgi hvis du er overvektig eller ikke har plaget å trene som det er sannsynlig at du klarer å miste overflødig arm fett naturlig. Derfor er det viktig at du følger alle de forrige tipsene (muligens flere ganger over!) Før du overveier dette tipset. Det er dyrt, det er smertefullt og det bør alltid være en siste utvei.

Leave A Comment

79 + = 85