Gisele Bundchen diett og treningsøkt

37bdb85ee3d9113c0a47ded80649270c

Brasiliansk Gisele Bundchen er den høyest betalte modellen i verden, og som et resultat var også den første personen i modelleringsbransjen å bli en milliardær gjennom sitt arbeid. Etter å ha modellert for Vouge, Versace, Givenchy og Salvatore Ferragamo, er det ikke rart at Gisele Bundchen er kjent over hele verden. Da hun meldte seg til å være Victoria's Secret Angel, brøt kontrakten hennes alle pengeposter i modelleringsverdenen opp til det punktet. Hun er blitt kåret til verdens vakreste kvinner, har blitt stemt for å ha de mest sexigste benene hele tiden og har mange flere titler, jeg har ikke engang tid til å nevne. I tillegg nevnte hun at hun også vendte hånden til å handle (og gjort en fantastisk jobb på det) noen ganger også?

I tillegg til alt det, er hun også en mor til to og kona til Englands berømte fotballspiller, Tom Brady. Bare et par måneder etter fødselen til hver av sine barn (en i 2010 og en i 2012) så Gisele Bundchen tilbake som skulpturert og tonet som alltid, så mye du aldri ville vite at hun hadde vært gravid.

Så hvordan klarte hun å se så bra ut på jorden? Hvordan holder hun de perfekt tonede beina og nydelig sett med abs? Vel, Roma ble ikke bygget på en dag, som de sier, og heller ikke Gisele Bundchen sin kropp. Hun har jobbet hardt for å sikre at hun holder seg så bra ut som hun gjør, og har jobbet for å oppnå liv og karriere hun har. For å gi deg litt innsikt, er det kosthold og treningsruting av Gisele Bundchen ...

Arbeide som en mor å være

ec2b39f352492943e767adce8c076a86

Da Gisele Bundchen var gravid, jobbet hun helt opp til to uker før barna ble født. Hun fortsatte å praktisere Kung-fu og gjorde også yoga tre ganger i uken gjennom hele graviditeten. I tillegg var hun fortsatt streng med seg selv når det gjaldt mat og ikke likte at mange mødre skulle være. Tro det eller ej, takket være hennes bevisste innsats mens hun var gravid, oppnådde hun bare tretti pund gjennom begge hennes graviditeter, og hjalp henne til å miste det raskere enn hun kanskje hadde ellers.

En sunn Eater

a636dec89aee1606d6d9dea285e434a7

Gisele Bundchen har ikke en streng diettregime som hun følger som mange andre modeller, hun er fortsatt veldig sunn. Hun elsker å spise ekte kjøtt, noe som er utrolig velsmakende og sunt. Rå mat har stor vekt på kostholdet og hun er alltid opptatt av å holde seg unna konserverte, hermetiske eller bearbeidede matvarer.

Supermodellen spiser 1600 kalorier per dag for å brenne hennes travle livsstil, hvorav mye består av frisk frukt og kokosaft. Hennes måltider for dagen består vanligvis av toast til frokost, kylling, ris, salat og frukt til lunsj, og fisk, salat og frukt til middagen. Gjennom dagen smaker hun på kaker, skiver av kalkun, frukt og skummetost.

Gisele Bundchen er alltid forsiktig med å spise middag (og ingenting etter) minst tre timer før hun går i seng. Dette hjelper kroppen til å fordøye mat og brenne av eventuelle kalorier før hun går i dvale. Forskning tyder også på at det kan hjelpe folk til å sove bedre også. Av disse grunner er det en praksis som anbefales til alle, ikke bare de som er i modelleringsbransjen.

En dedikert trenings entusiast

97a1d513bd93c9d72ab084779a75e343

Det er umulig å nekte at Gisele Bundchen jobber ekstremt hardt for kroppen sin. Hun går minst fem dager i uken for å øke utholdenheten og svømmer også hele tiden for å gjøre musklene mer smarte. Når hun ikke har noen form for kardio trening, elsker Gisele Bundchen å øve yoga som hun gjør i en time to dager i uken. Anusara yoga, ellers kjent som fri stil yoga, er hennes favoritt som det er mye lettere enn sin vanlige fetter. Hun krever yoga for å holde henne smidig og gi henne trygghet og de stresser henne når det er nødvendig.

Som tidligere nevnt, bruker Gisele Bundchen også Kung-fu. Hun gjør dette tre ganger i uken i nitti minutter en gang under instruksjon av Yao Li. Sporten holder Gisele Bundchen sin energi oppe og alt sparker og stanser fungerer hele kroppen.

I tillegg til alt dette (ja, det er mer!) Gisele Bundchen spiller vannpolo og aerobic og deltar også i brasiliansk kropps surfing. Det er lite rart at hun er så passform og ser så utrolig bra ut!

Hele Gisele Bundchens treningsøkt er gjort under tilsyn av en av hennes personlige trenere (ja, det er personlige trenere, flertall!). Amy Lombardo er hennes personlige trener for yoga mens Tracy Anderson overvåker aerobic-treningen.

b6aa1cc2b93797fc0b400bc6b805abce

I motsetning til mange modeller, er Gisele Bundchens trenings- og diettplan ikke ekstreme eller intense, men hun må gjøre noe riktig å se så bra ut som hun gjør. Hold det opp Gisele!

Leave A Comment

8 + 2 =