Christina Aguilera diett og treningsøkt

Amerikansk født sanger og skuespiller Christina María Aguilera har handlet siden hun var barn. Det var den trettifem år gamle debutalbum som ble oppkalt etter stjernen og ble utgitt i 1999 som raket henne til berømmelse. Femten år senere og Christina Aguilera har gitt ut flere flere hitalbum, og prinsessen av pop har mottatt mange priser og anerkjennelser for sitt arbeid. Hun er til og med brutt inn i skuespillerne som har spilt i en rekke filmer (min favoritt av hvilken vein Burlesque hvor hun stjernet sammen med legenden Cher). Hun jobber for tiden som en av trenerne på den amerikanske versjonen av Voice.

Gjennom hele hennes karriere har Christina Aguilera vært veldig opp og ned med hensyn til vekten hennes. Står bare fem meter halvannen, har hun alltid slitt for å holde en trimfigur, en kamp hun noen ganger har mistet, spesielt etter å ha blitt mor. I 2013 mistet hun omtrent femti pund og gikk inn i rampelyset, og så utrolig ut. Når det er sagt, la oss ta en titt på nøyaktig hva hun mister for å miste en så stor vekt og hva hun fortsetter å gjøre for å holde seg ser lean og passe ...

Vekter er viktige

47db77896339a2e2373961ca470e6afa

Christina Aguilera anser vektløfting til å være en svært viktig del av hennes program og skaper ideen om at vekter bare er for menn. Hun løfter ikke for tung nok vekt for å gjøre muskulaturen hennes, men de hjelper til med å gjøre henne mager, tonet og fleksibel. Hennes vekter varierer fra fem til tjue pounds, og hun bruker dem til å jobbe med triceps og hennes biceps. For å fortsette å se sitt beste, gjør hun tre sett av hver øvelse fem ganger per uke.

Bruk tredemølle

92b93a0b4eecf7f08aa7eec7ac35a767

For å få hjertefrekvensen før du trener, treffer Christina Aguilera ofte tredemølle først. Dette hjelper henne til å fremskaffe sin fart og få mest mulig ut av treningen. Hun liker å gjøre en ti til tjue minutters gange før en treningsøkt, og i dager da hun føler seg veldig motivert, går hun noen ganger i ti til femten minutter, heller ikke i stedet for eller på toppen av hennes tur.

Det er All Abs

54734d84b6895f2cc3d888e6d07a13e9

Da Christina Aguilera skulle stjerne i Burlesque, måtte hun se lunt, tonet, men likevel ekstremt feminin. For å gjøre dette måtte hun jobbe sin abs hver treningsøkt uten å feile. Per økt, gjør hun hvor som helst fra tre hundre og femti reps of sit ups til fem hundre - nå er det imponerende! Hun har også rapportert å gjøre mange push ups og lunges å jobbe sin abs.

Gjør det rutinemessig

add77f70f3ae612c9cc5e74e453f3c7d

Christina Aguilera er overbevist om at du ikke kan trene mindre enn fem ganger per uke. Trening hver dag hvis du kan. Dette hjelper kroppen din til å huske bevegelsene og bygge opp utholdenheten. Selv når den var gravid, stakk Christina Aguilera fast på dette og trente til hun var bare en måned uten å føde!

1800 kalorier per dag

ce2f72fe3c0da601f2189e94628e60b2

Christina Aguilera kosthold består av 1800 kalorier per dag. Da hun alltid er på scenen og trenger mye energi til å danse rundt og gi det beste showet mulig, kan hun ikke spise noen få kalorier per dag. Hennes kosthold varer i seks dager i uken, og på den tiden spiser hun mye veg, fullkorn, protein og frukt. På en vanlig dag har hun en tendens til å ha tre måltider og to snacks for å holde energinivået oppe.

Hun frarøver seg aldri

dd6cd640e7dd042ded022dffebb79f5d

Christina Aguilera elsker mat som kyllingvinger, chili pommes frites, nachos, kaker og andre kjeks og prøver så ikke å frata seg av dem. Hun mener at det kan føre til uregelmessigheter i stoffskiftet hennes. Da hun er så energisk når han er på scenen og kan enkelt brenne av 2000 til 4000 kalorier per økt, lar hun seg spise all sin favorittmat før hun setter på et show.

Vær glad med deg

e4ae4fd2bd0808cb274f4b53843cea74

Christina Aguilera har ofte blitt slått av pressen for å være fornøyd med hennes svingete figur. Hun elsket selv når hun var på sitt tungeste og ble sagt å være en dårlig rolle for den. Personlig, men jeg tror dette gjør henne til en god rollemodell. Hun vet at hun er buktig naturlig, slik at hun aldri tar sikte på å være tynn, men trie for å dempe hennes vaner hvis hun blir ulykkelig med hennes utseende eller føler at hun blir for tung. Hun mener at det er viktig at du er fornøyd med kroppen din, uansett hvilken form du er. Ikke la noen fortelle deg hvordan du skal se eller føle.

Hvite matvarer er ute

5b218fba467b781772abd0db5c62c8fc

Alle må ofre noe når de prøver å spise sunt og miste vekt. Fro Christina Aguilera dette var hvit mat. Mel, sukker, hvit ris osv. Er ute og stjernen prøver å unngå dem når hun kan. Det er nok av annen sunn mat hun kan spise i stedet og sier at etter en stund savnet hun ikke engang disse matene.

Leave A Comment

78 − = 69