Tallenna esikatselukuva Lisää aktiiviseen lightboxiin @ T

Tallenna esikatselukuva Lisää aktiiviseen lightboxiin @ T

Sen sijaan, että palkitsisit valokuvaaja, se on älykäs valinta täyttää luovat tarpeet nykyään käyttämään valokuvausta. Verkossa on monia tällaisia ​​palveluja. Tänään esittelen erinomaisen valokuvatoimisto - Talletustekstikuvat stock photography.


Talletustekstit on yksi parhaista lähteistä, joissa on miljoonia korkealuokkaisia ​​valokuvakuvia, vektorikuvituksia ja kuvituksia, jotka ovat saatavilla 18 kielellä, joita voit käyttää ilman tekijänoikeuskysymyksiä kohtuuhintaan.

Osallistujat

Talletustukikuvissa voit olla joko maksaja tai ostaja. Jos olet valokuvaaja, kuvittaja tai digitaalinen esittäjä, se on hyvä paikka kääntää teoksesi voitolle. Rekisteröitymällä avustajina voit ladata varastotiedostot myytäväksi. Saat sivustolle myytyjen tiedostojen vakiomaksun. Mitä enemmän tiedostoja ladataan, sitä enemmän rahaa voit ansaita. Talletustottumukset määrittävät osallistujan tason määrittäjän tekemän latauksen tai myynnin määrän perusteella.

Tallenna esikatselukuva Lisää aktiiviseen lightboxiin @ T

Contributor Promotion -ohjelma

Talletustekstikuvat rakastavat suuria kuvia ja palkitsevat parhaita avustajia. Jos olet valinnut ylimmän avustajan, saat jokaisesta ladatusta tiedostosta lisää välitöntä tuloa. Nykyinen hinta on 0,10 dollaria per tiedosto.

Kuinka ostaa Stock kuvia Depositphotos

Jos olet mainostaja, suunnittelija, bloggaaja, ylläpitäjä tai elokuvantekijä, tulet todennäköisesti ostamaan sivustolle, kun Depositphotos on ottanut huomioon erilaiset tarpeesi ja on valmistellut sinulle räätälöityjä suunnitelmia. Sinulla on 2 tapaa ostaa kuvia kuvaruudussa.

Pay-by-Laajuus

Voit ostaa hyvityksen seuraavilla hinnoilla ja maksaa kuvien luottotakuilla Depositphotos.com:issa.

Tallenna esikatselukuva Lisää aktiiviseen lightboxiin @ T

PRO-tilaussopimukset

Jos olet säännöllinen käyttäjä, Pro-tilausohjelma todennäköisesti sopii tarpeisiisi. Voit ladata 5, 10, ... enintään 200 kuvaa päivässä kaikenkokoisina! Mitä korkeampi tilausraja on, sitä pienempi hinta per kuva. Jokaiselle tilausrajoitukselle on valinnanvaraa valita neljä suunnitelmaa - Basic Plan, Standard Plan, Expert Plan ja Expert + Plan, jotka määritellään tilausohjelman keston perusteella. Alla kuvakaappaus kuvaa neljän suunnitelman eroa tilausrajan alapuolella - 10 kuvaa päivässä.

Tallenna esikatselukuva Lisää aktiiviseen lightboxiin @ T

Miksi Valitse Tallennustekstikuvat?

Nyt kysymys on, miksi on Depositphotos. Vakuutan seuraavista syistä.

  • - Miljoonat kuvien kuvat 37 kategoriassa 18 kielellä ja kasvavat päivittäin
  • - Useita suunnitelmia saatavilla kohtuuhintaan varastotiedostojen hinnat ottaen huomioon erilaiset tarpeet
  • - Turvallinen sekä kopiointioikeudessa että tapahtumissa
  • - Useita tulovirtoja avustajille, verkkovastaaville
  • - Suuri asiakaspalvelu. LiveChart on käytettävissä minkä tahansa ongelman ratkaisemiseen

Leave A Comment

52 + = 61