Splashlights: The New Hair Color Trend Du bør vite om

Vi har alle sett de shampoo-reklamefilmene "hvor opptatt kvinner gleder seg rundt en bygate eller luksuriøs leilighet med hår som's latterlig voluminøs og skinnende. Det er alltid så morsomt på slutten, hvor de tilfeldigvis kaster håret over skuldrene deres og en blendende stråle med lyse kaskader ned de perfekt stilte tressene ... til den maniske glede av alle rundt.

Men glem hva håret de har're touting & # x2014; hva hvis du kunne ha det samme super-skinnende håret hele tiden?

Vel, en ny hårfargingsteknikk kalt "splashlights" kan være ditt svar. Skapt ved å lette en horisontal stripe hele veien rundt håret, spyler lysstråler effekten av stråle av lys som rammer håret ditt. Så det ser alltid skinnende ut, uansett hva været er'er sånn, og om du're innendørs eller ute.

Konseptet ble oppfattet av colourist Aura Friedman fra Sally Hershberger salongen i NYC (hun jobber med M.I.A., Jennifer Lawrence, Sky Ferreira og Lady Gaga, og ikke på gata er det det's "den nye Ombré."

Via Aura's Instagram (hvor hun har lagt ut flere klienteksempler):

Plakatbarnet for splashlights er Aura's klient, Caroline Polachek, leder sanger for stolelift:

Den's egentlig ganske pen, ikke sant? Det har virkelig en lysende, nesten engelsk halo-effekt på ansiktet hennes. Jeg tror det passer til hennes edgy stil og hennes ansiktsform, og så med minimal sminke det ser ganske søt ut.

Jessica Biel viste nylig en mye mindre dramatisk tolkning av trenden, noe som ville være den perfekte, subtile oppdateringen på standard høydepunkter eller Ombré for alle som ikke gjør det't tror de kunne trekke av rockstar-versjonen.

Og så der's denne vakre jenta, oppdaget på Pinterest:

Vil Strålkastere Passe deg?

Hvis du vil ha den mest dramatiske "stråle av lys" -effekten, er rett hår det beste teksturet å ha. Men, akkurat som med Ombré, betyr dette også at fargen må utføres perfekt eller til og med den minste feilen i søknaden vil være mega-åpenbar. Å gjøre det på krøllet eller bølget hår gir en mykere, pen utseende, som du kan se på jenta over. (JEG'Jeg er ikke sikker på hvem denne modellen er, men hun ser ut som en kombinasjon av Cara Delevingne og Sienna Miller, rett og # x2014; eller er det bare meg?)

En annen ting å merke seg om splashlights er at de er aren'Ikke like så allsidig som Ombré og vant't passer til alle ansiktsformer. Kvinner med runde ansikter bør nok være forsiktige med dette utseendet, avhengig av hvor det treffer, kan den horisontale stripen gjøre ansiktet ditt større. Oblong ansikter, derimot, vil elske dette utseendet som det vil forkorte lengden. Ovaler, hjerter og firkanter bør også passe dette perfekt ettersom det fremhever beinstruktur.

Hvilken type hårklipp passer best til denne fargeteknikken? Tydeligvis vil du ha nok lengde til å vise lysstrimlen, og ideelt uten bangs. Når det gjelder farge, går alt unntatt blondiner, du vil i det minste være mørkt nok for at kontrasten skal dukke opp.

Hvordan få taklys

Som jeg sa, trenger dette utseendet fullstendig presisjon, eller det vil bare se ut som en hårfargestad katastrofe. Som dere vet, jeg'Jeg er en stor talsmann for hjemmet hårfarging, men selv vil jeg anbefale at du går til en profesjonell! Ta med bildene i denne artikkelen for å forsikre deg om at du og frisøren din er på samme side.

Når det er sagt, vet jeg at noen av oss er rett og slett for utålmodige til å vente på en salongavtale og vil gjerne gjøre det selv uansett (jeg er vanligvis en av disse menneskene!). Hvis du føler deg trygg nok til å prøve dette hjemme, oppnår du en venn med en stabil hånd for å hjelpe.

  • Øv først på et underlag i stedet for toppen, så du kan se om du liker effekten før du forplikter deg til det, og det vil fortsatt være helt skjult hvis du ikke't.
  • Bruk kinnbenene dine som en guide for hvor du skal plassere fargen, dette er et flott sted for stavlysene å treffe, da det vil understreke beinstrukturen og gi deg litt mykhet rundt ansiktet for det engelske 'halogen' effekt.
  • Få vennen din til å bøye bleken over seksjonen, omtrent 1-2 cm tykk, og la endene ut og sørg for det's på begge sider.
  • For å unngå å lage for hard av en linje, litt fjær kantene (se hvordan Caroline's ern't helt rett, men har fortsatt en bestemt horisontal form?).
  • Etter behandling, skyll og stil og sjekk om du liker effekten. Hvis ja, gjenta på de øverste lagene av håret ditt.

Konklusjon

Da jeg først så sprinklerteknikken, ble jeg litt sjokkert, men denne stilen vokser helt på meg. Jeg tror du må være den riktige typen person: les: ha mye tillit for å trekke av den motsatte versjonen av dette utseendet, men hvis du velger tone-til-tone farger, kan det også vær super-myk og subtil. Og i motsetning til Ombré, du'Jeg kommer ikke til å passere hverandre med samme hår som du går nedover gaten. (Ikke enda, i det minste.) Dette kan være et flott utseende hvis det blir utført med den tid og omsorg det krever!

Hvordan føler du deg om denne fargeteknikken?

Leave A Comment

83 − 79 =