Slik styler du en bob: 17 kjendis frisyrer for å inspirere neste kutt

I tilfelle du hadde ikke'Ikke lagt merke til at boben er å forme seg til årets største hårutvikling.

Hvis jeg husker riktig, har den klassiske skulderklaringen stilen'Jeg har vært denne populære siden TomKat var en ting. (Det ville være ca 2007, da Katie Holmes fikk kuttet som landet henne i Bob Hall of Fame.)

Og nå er boben tilbake på den røde løperen på en helt ny måte. Her er de siste kjendisene for å rocke utseendet:

Kat Graham

Hva jeg liker: Kat's rett, senter-parted, hvete-tonet bob er alt. Der'Det er ingen lag til hennes kutt; den's ment å være slank, skarp og stump, med subtil Ombré for å ramme hennes ansikt. Jeg elsker det hun's har naken sminke, som spiller ned utsagnet hår og opptatt kjole. Hva jeg'd endre: Hvis vi bare kunne avvenne henne fra Instagram-brynene.

Olivia Wilde

Hva jeg liker: Olivia's nye bob viser sine fantastiske beinstruktur på en måte vi'Jeg har aldri sett før. Hun's bærer den volumefri, i en dyp side og tucked bak ørene hennes, som lar oss sette pris på hver eneste detalj av den rosa øyenskyggen og taige lepper og kinnene. Hva jeg'd endre: Husker da håret så ut slik? At'er fortsatt den ultimate Olivia Bob, hvis du spør meg.

Olivia har på seg: Primer & # x2022; Concealer i 3 Young & # x2022; Blush i 504 Kink & Kisses & # x2022; Bronzer i Tantric 102 & # x2022; Eyeliner i solnedgang 74 & # x2022; Øyenskygge i 200 The Lover & # x2022; Leppestift inn i humøret 152 & # x2022; Lip liner i Nude (ist) 300

Olivia Culpo

Hva jeg liker: Olivia's super-tykk, super-sunn bob. Den glatte tekstur og litt avrundede underender føler seg forfriskende etter så mange år med tørr tekstur. Den dype sidedelen og den ensartede brunettfargen gir enda mer polsk. Hva jeg'd endre: Hennes underkanten liner isn't blandet.

Cara Delevingne

Hva jeg liker: Cara's bob var så kult mens det varte (hvilket var ikke't lang!). Dette er en shaggier versjon av Kat Graham's stil, med mer tekstur i endene. Sølvfargen legger til fjellet 'n' rulle vibber, røtter og alt. Hvis du ser nøye ut der's et snev av lilla liner på hennes indre hjørner. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Kelly Rowland

Hva jeg liker: Dette burde være Kelly's Life Cut, fordi hun aldri har sett bedre ut! Jeg'Jeg er helt forelsket i denne bølgete boben (wob) med bangs. Sammenlignet med kuttet hun gynget i fjor, utvider det hennes avlange ansikt og legger mer fokus på øynene og smilene. Fargen er også mykere og lettere. Så pen! Hva jeg'd endre: Ingenting.

Cate Blanchett

Hva jeg liker: Cate's søt, elegant, blond kuttet. Dette er en av de kortere bobsene på vår liste (det graser ørene), med subtile lag og en lang, sidevevd frynse. Jo bedre å vise frem sin fantastiske hud og pen rosa leppestift. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Rihanna

Hva jeg liker: Jeg'Jeg har alltid elsket Rihanna i en bob, og dette krøllete utseendet er ikke noe unntak. Slitt i spiraler med en våt tekstur, har den en gata-stilkanten, spesielt med overdimensjonerte øredobber og rød leppestift. Kan hennes hud være mer strålende? Hva jeg'd endre: Ingenting. 

Kristen Stewart

Hva jeg liker: Kristen's side-feid blonde, teksturerte bølger. (Ja, dette var pre-buzz cut.) Sjelden sier jeg dette, men røttene er en viktig del av dette utseendet. Nær hodet er håret mørkt og kontrollert, men da blir det alt beachy, bleket og lekfullt. Eyeliner er viktig for å knytte sammen roten og pannefarger. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Lucy Hale

Hva jeg liker: Lucy's moderne teksturert bob. Dette er en "Millennial" cut, og jeg kan'Ikke tenk på en skuespillerinne som bærer den bedre. Der's bare litt bøye gjennom lengdene, men ikke egentlige bølger, og frizzen er forsettlig. Hun bærer den med like teksturerte brynder og en dristig bærleppe. Hva jeg'd endre: Hennes penner er så slående, jeg gjør det ikke'Jeg tror hun trenger så store vipper.

Diane Kruger

Hva jeg liker: Diane's tilfeldig glamorøse bølgete bob. Dette er en ny lengde for henne, og jeg foretrekker det definitivt til hennes lange hår. Bølgene er nydelig, og ikke for konstruert. Igjen, vi'ser en dyp side og håret bak et øre. Jeg elsker sine naturlige øyenvipper og klassisk skarlet leppestift. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Hailey Baldwin

Hva jeg liker: Rihanna var ikke't den eneste kjendisen til å prøve en våt bob; Hailey har også denne utsikten vakkert. Forskjellen her er en rettere (mer "ut av dusjen") tekstur, kammet på plass med høyde på forsiden. Den passer perfekt med sin trendy brunfarget sminke. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Hailey har på seg: Øyenskygge i The Escapist 120 & # x2022; Eyeliner i ro (kakao) 48 & # x2022; Mascara i Noir & # x2022; Leppestift i Fawn over meg 452 & # x2022; Leppestift i varm kakao 460

Adelaide Kane

Hva jeg liker: Adelaide's uanstrengt utseende beskåret kutte. Fronten er festet til den ene siden, og tekstur er litt ufullkommen, som jeg elsker. Den's den høye lav kontrast igjen: tilfeldig hår; uttalelse smink / antrekk. Hun har de perfekte doe øynene for brune smokies. Hva jeg'd endre: Jeg'D sannsynligvis prøve å diffundere den lysere øyeskyggen farge litt mer.

Kate Mara

Hva jeg liker: Kate's se her sier "sommer" til meg. Den's fordi hennes blonde farge er så frisk, og hun har litt solbrenthet. Men også på grunn av den uformelle måten hun's har på seg en bob med en rotete del og en mini fletning på den ene siden. Bedårende! Hva jeg'd endre: Ingenting.

Kerry Washington

Hva jeg liker: Kerry's stilig-til-en-sidestil. Denne nye boben skaker virkelig opp sin normalt konservative estetikk. Hun ser ung og frisk ut med kortere lengde og rotete tekstur; Legg også merke til hvordan bølgene har rette ender. Eyeliner med bare leppe er perfekt. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Bella Heathcote

Hva jeg liker: Bella's lyse øyne, lepper og kinner tar min oppmerksomhet med en gang, fordi hennes bob er slicked og festet av ansiktet hennes. Dette er en variasjon på Olivia Wilde's stil, med rette ender bak ørene; forskjellen er at Bella's bob er børstet tilbake i stedet for parted. Jeg'm mesmerized av hennes feilfri hud og dristige leppe og rødme valg. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Robin Wright

Hva jeg liker: Robin's casual uthevet bob. Selv om hun har kort hår som en sjef, jeg'Jeg er glad for å se denne lengre lengden på henne. (Det myker Claire Underwood vibes.) Det som gjør det enda mer ungdommelig, er måten hun forlot teksturet litt ufullkommen ... og festet seg igjen! Smudgy liner, rette penner og glatte lepper fullfører utseendet. Hva jeg'd endre: Ingenting.

Gwendoline Christie

Hva jeg liker: Gwendoline's fluffy platina bob. Ok, så hennes hår er kanskje ikke i beste stand, på grunn av bleken. Men jeg'Jeg vil alltid være en sucker for store, glam bølger på denne lengden (det'er det litt Marilyn Monroe-esque, nei?). Siden alt annet er så blek, popkatten øynene og sølv skyggen virkelig pop. Hva jeg'd endre: Jeg gjør n't vet om hun bleker dem for 'Game of Thrones,' men hun's en flott kandidat for farget pann mascara.

Hvilken celeb har din favoritt bob frisyre?

Leave A Comment

60 + = 70