Slik setter du på nytt solcreme uten å ødelegge sminke

Q: Hei Michelle! Etter år med å ikke bry seg om effekten av UV-stråler, planlegger jeg å bruke solkremet religiøst denne sommeren. Men etter å ha lest noen av solcreme innleggene dine, vet jeg at solkrem ikke gjør det't vare i mer enn to timer, uavhengig av SPF-nivået. Dette er problematisk for folk som bruker sminke som jeg ikke'Jeg tror at noen skal vaske sminke av og gjenta hver annen time. En anbefaling du gjorde var å bruke noe som Colorescience mineralpulverfundamentet som har en innebygd SPF. Men du, du'Det ser ut til å være en fan av mineralpulver i det siste, og jeg gjør det'Jeg vil ikke legge til mer sminke i ansiktet mitt når jeg'Jeg ser bare på å bruke solkrem. Er det noen solkremprodukter på markedet som kan brukes over hele dagen som vant't ødelegge sminke min eller legg til mer sminke i ansiktet mitt ?? Vennligst hjelp! 🙂 & # x2014; Joanna

EN: Joanna, jeg hører deg! Den's bare ikke realistisk å slather på noen fettete, tykke, oljeaktig solkrem som's å ødelegge vår ekspertpåførte primer, foundation, concealer og iridescent complexion illuminator (!). Jo, vi'Jeg vil gjerne bruke vår SPF om morgenen, men på lunsjtid? Ain'Det kommer til å skje.

Heldigvis har jeg noen forslag til å komme rundt SPF thingie uten å ødelegge din sminke! 

1. FARVEVERKSAMHET SUNFORGETTABLE SPF 30 MINERAL POWDER

Dette er et svært lett, bærbart mineralpulver med innebygd SPF 30 som kommer i tre nyanser. (Vel, teknisk "All Clear" er en ikke-skygge.) 

Du kan kanskje huske Colorescience-merkevaren fra da jeg ravedet om det her, og så kan jeg bevise fra et par år' av bruk at disse pulverene er TOPS. (Selv om jeg sa jeg'm litt mot både mineralpulver generelt, samt å påføre mineralpulver på resten av sminke hele dagen.)

La meg fortelle deg hvorfor disse får et pass: de'bli gal lett. Så mye at da jeg først fikk prøven min, var jeg overbevist om at det var noen indre emballasje jeg gjorde't demontere "Jeg trodde virkelig at pulveret var't dispensere fordi jeg ikke kunne'ikke se det! (Endelig overbeviste jeg meg selv om noe som skjedde ved å dusting det over hendene mine ... til slutt de ble litt tørre.) Så hvis det ikke gjør det't skrik "perfekt løsning på solkrem søknad problemet," jeg don'Jeg vet ikke hva som gjør. 

2. REN + ENKEL REGNSKAPSPRESSET POWDERFUNKSJON

Jeg'Jeg har brukt denne kompakten i mange år (ok, jeg tror jeg'm på min tredje nå), selv om, som jeg sa, jeg'm "mot" mineralpulver. Bare superhendig å ha rundt når du vil være snill mot huden din ... eller du trenger solkrem! Hva med det.

Nå hevder ikke teknisk rent + enkelt at SPF-innholdet er fordi de har havn'Jeg hadde dem testet for SPF-dekning. Mengden av solkrem ingredienser varierer etter farge, men varierer fra 1-5 prosent sink oksid og 5-20 prosent titandioksid, bare for å gi deg en ballpark. Deres nærmeste konkurrent, formel-vis, er Jane Iredale Pressed Powder Foundation, som har 3 prosent sinkoksid og 17 prosent titandioksid og er vurdert til en SPF 20.

Jeg gjør n'Jeg vet ikke om deg, men den informasjonen's god nok for meg! Jeg liker denne når jeg trenger litt mer dekning. Og morsomt nok, jeg foretrekker det egentlig over Jane Iredale, som jeg DID ender med å kjøpe, men er litt for tung og pulveraktig etter min smak. Du burde ikke ha noe problem å sette Pure + Simple pulveret over din vanlige sminke uten å rote det opp ... bare don'Ikke gjør det for mange ganger eller det'Jeg ser kakeaktig ut.

3. PERRICONE MD NO GRUNDLAGSSTED SPF 30

Alle's snakker om denne i det siste! I hvert fall i skjønnhetssirkler, som er hvor jeg ruller. Jeg var heldig nok til å få mine varme små hender på et utvalg, og kan fortelle deg det's ganske imponerende faktisk. 

Jeg ligner det på en meget lysfarget fuktighetskrem, som den letteste farget fuktighetskrem du'Jeg har aldri brukt. Den har bare en liten nyanse (en universell, så du ikke'Du trenger ikke å bekymre deg for å finne din perfekte nyanse) og ville bare være fantastisk over toppen av vanlig sminke for å få deg alle dystre og glødende, men ikke fettete. (ELLER du vil kanskje bare bruke dette i stedet for din andre prodz, den'så bra.) 

Hva er også fantastisk er at SPF er ikke-kjemisk (legg merke til tema her?) Og du får bonus anti-aging ingredienser som alfa-lipoic syre og DMAE. 

(I en klemme vil det nok trolig være en lett tynt fuktighetskrem som også fungerer som en solbeskyttelse i morgen ...)

4. MURAD OLJE KONTROLLMATTIFIER SPF 15

Denne er rent for de vanlige hudtyper der ute, fordi det er det'Det kommer til å skje når du lager et lag av usynlig SPF-beskyttelse. 

Nå kan mattifiers tørke og du må sette den over hele ansiktet ditt (annet enn øyet), så tråkk forsiktig med denne. Det ville være fint om det kom i en høyere SPF også (derms som minst 30), men det's bedre enn ingenting.

Fortell meg:

Visste du solbeskyttere bare siste to timer?

Hvis du visste dette, vil du noen gang faktisk søke på nytt?

Ja? Fortell oss hva du bruker! Ain't mye der ute når det gjelder alternativer...

Leave A Comment

− 5 = 1