Slik løser du tørre, sprukne føtter

Jeg gjorde det'Ikke gjør denne e-posten oppdatert. Jeg sverger:

Jeg har tørre, sprukne føtter fra å bære flip flops hele tiden og fra å løpe. Hvilke produkter kan jeg bruke til å gi meg glatte, smidige tootsies jeg ønsker? Fordi Vaseline Intensive Rescue Hydrating Foot Cream I'Jeg har brukt ain'ikke gjør det' dritt. Hjelp!

Signert, sprukket ut

Nå kan jeg eller kanskje ikke kjenne "Cracked Out" personlig. (Og hun kan eller ikke har nettopp skrevet et kjempefint stykke i ELLE Canada på et relatert problem «Shellac mani».) Men uansett! Jeg tror hennes problem er en vanlig, siden så mange produkter der ute, er bare glorifiserte håndcreme som maskerer som fotkrem. Beklager, vaselin. Hvis du har tørre føtter, kan du virkelig't lure rundt. Du må ringe inn de store våpenene...

Den magiske ingrediensen: Urea

Hva de fleste docs vil fortelle deg, er å bruke en fotkrem som inneholder en ingrediens kalt urea.

Hva det gjør er å fukte tørr hud ved å myke det harde laget (det's kalt "kåt lag", vil du tro?), reduserer vanntap og beskytter hudbarrieren.

Den kommer i en hel masse forskjellige styrker, så hvis problemet ditt er spesielt alvorlig, kan du få det i en reseptbelagte versjon (ca. 40% urea) fra en podiater. Men over-the-counter, de fleste forberedelser klokke inn på rundt 10%. Liker denne fyren fra Eucerin.

NeoStrata pleide å gjøre en veldig bra også, men jeg'Jeg er ikke sikker på det'er fortsatt tilgjengelig. Hvis du vil gå litt sterkere, er de fleste alternativene av typen tilfeldige, ikke-vanlige merker som du'Jeg finner gjemt bort på en nedre hylle på apoteket. Jeg'Jeg har brukt denne fra Dermal Therapy og med 22% urea, fungerer det bra. Men bare for å advare deg, lukkes det definitivt medisin:

Et annet alternativ, hvis du liker at fotkremene dine er mer luksuriøse og / eller naturlige: Denne parabenfrie, 71% organiske en fra SpaRitual (nå tilgjengelig på Murale!), Som nettopp landet på skrivebordet mitt.

Nå gjør det ikke't inneholder urea så ville ikke'Ikke vær best for super-tørre føtter ... men jeg'Jeg har brukt det noen dager nå og er veldig QUITE imponert over dens fuktighetsevne. (Sikkert det ville være bedre enn det Vaseline du'Jeg har brukt, sprukket ut.) Og bonus: Jeg bare plassert duften ... det's McDonald's oransje drikke! (JEG'Jeg er på rulle i det siste ... først var det Joe Fresh fruit-rollup-leppebalmen.)

Flere tips til tørre føtter

Uansett hvilket produkt du går for, deg'Jeg må bruke det i noen uker for å se en forskjell. (Faktisk, hvis du var'Ikke bruk fotkrem regelmessig før, selv det handler alene med enhver type produkt kan gjøre en stor forskjell. Som min pedikyr damer liker alltid å fortelle meg.)

Hvis du kan bruke sokker for en liten stund etter at du har brukt den, vil det også hjelpe (siden det holder kremet på føttene lenger). Prøv sokker eller støvler fra AirPlus for Hennes (det SOFTEST, COZIEST materialet i verden, så vidt jeg'm berørt). De har innebygde fuktighetskrem!

Og ikke'Ikke glem å eksfoliere av den tørre huden minst en eller to ganger i uken med et verktøy som dette fra Tweezerman:

Og så kan jeg garantere dere at så lenge du holder opp med hårfjerningen, vil føttene dine ALDRI NOENSINNE se slik ut:

Var det en hobbit?

Ok, ndu forteller meg...

Lider du av tørre, sprukne føtter også?

Hvordan holder du dem myke og glatte?

Eller venter du bare på fall å komme seg rundt, slik at du kan komme tilbake til å gjemme dem i lukkede sko?

Leave A Comment

− 1 = 5