Slik får du kjølig tonet blondt hår

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Tony Chaar, følg instruksjonene her.

Q: Jeg'm 18 og glade for å få håret mitt farget for første gang. Jeg brukte Sun-In i løpet av sommeren (jeg vet, jeg vet) og fikk ganske gode resultater, men det har siden blitt litt jordbærblond og mine røtter vokser i, noe som gir meg en brutto Ombré-effekt. Jeg vil ha denne fargen, men jeg gjør det'Jeg vet ikke hva det er's kalt! 

Jeg'Jeg er så bekymret for å få se det's bare platina blonde i stedet for den sølvaktig, naturlig utseende blondinen. Moren min lagret også noe hår fra min første frisyre "det er tydeligvis fargen som vil se best ut når du begynner å dø håret ditt når du blir eldre. Så skal jeg ta det? Den's ligner på fargen over, så jeg tror det kan hjelpe frisøren. Hva forteller jeg frisøren min for å sikre at jeg får denne fargen? & # X2014; Natasha

EN: Natasha, takk for ditt spørsmål.

Du er en av de heldige, fordi din naturlige hårfarge er det lyset. 

Så ja, jeg ville ta bildet og håret med meg til frisøren, og be om en kul blonde.

Her er noen flere eksempler på kule blondiner:

Det kan ta deg to runder med høydepunkter. Det er litt av en oppbygning for å få det utseendet. 

Fortell din frisør å legge til en liten liten touch av sølv toner for å få den kulheten du vil ha. Men du må være forsiktig med å ikke gå gjørmete. 

Vennligst meld deg tilbake til meg.

Tony Chaar er en av Canada's topp kjendis frisyrer og eieren av Tony Chaar Salon på 140 Avenue Road i Toronto. Ring 416-920-9965 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

+ 63 = 64