Slik farger du asiatisk hår hjemme

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon, følg instruksjonene her.

Q: Jeg har asiatisk hår. Vil Ombré jobbe? Hvilke nyanser skal jeg gå for? Takk! & # X2014; Ka

EN: Vi'Jeg har snakket mye om Ombré-hårfargestrenden & # x2014; som innebærer en gradvis endring i farge fra mørkeste, på røttene, til letteste, i enden.

Jeg'har fått mange leserforespørsler om hvorvidt utseendet kan gjøres på asiatisk hår. Det kan! Jeg spurte pro colourist Luis Pacheco for å dele sine tips. Les videre...

Asiatisk hår er mer utfordrende på grunn av tykkelse, mørke og konsentrerte pigmentnivåer. Det betyr at det kan motstå å holde på fargen, og hvis du prøver å lette det for mye, kan det gå brasket. 

For å unngå at det skjer, prøv å holde deg innenfor to nivåer av din naturlige nyanse, enten du går for et Ombré-utseende:

Eller en all-over lettere farge:

Hvis du vil gå lysere enn dette, fortsett med forsiktighet. Jo lettere du går, jo mer sjanse for brassiness:

Dette er omtrent like lett som du kan gå (aldri, aldri bli blond):

Hvordan velge riktig farge

Hold deg unna kule farger, noe med blå, grønn eller fiolett undertoner. 

Asiatiske kvinner har en tendens til å ha gyldne hudfarger, så de ser best ut med varme nyanser som gull, coppers og røde. Din tryggeste innsats er å velge en varm tone i gull- eller karamellområdet.

Du trenger også nok farge for å få fullstendig absorpsjon. Fordi asiatisk hår er så tykt, kan det gjøre fargeprogrammet ganske utfordrende. En løsning er å kjøpe mer enn en boks av hårfargen du'du bruker "# ~" kanskje du trenger to eller tre bokser. 

Alternativt kan du prøve Clairol Nice 'n Easy Color Blend Skum. Fordi det'Det er et skum, du får mer produktvolum, og det's lettere å spre seg. Disse to faktorene kombinerer for å sikre at håret er helt dekket og mettet med farge.

Uansett hvilken farge du bruker, hvis du're dekker grå, la den på igjen i ytterligere 10 minutter, siden asiatisk hår kan være veldig sta.

Selv med farge er asiatisk hår ganske elastisk og gjør det ikke'Ikke tørk ut så lett som andre hårtyper. Du bør imidlertid fortsatt bruke en god kondisjonering etter farging. 

Hvordan Ombré asiatisk hår

Hvis du har jomfruhår:

  1. Velg en nyanse med permanent hårfarge som er to (tre nivåer maks) lettere enn din naturlige farge. Hold deg unna alt for blond og hold deg varm, tone-på-tone farge. 
  2. Del håret ditt i fire seksjoner. (Del det fra øre til øre og fra midten av pannen til midten av nakkenes nakke.) Ved å bruke elastikk, er delen av den siste tredjedel av hårlengden av hårets ender i hver seksjon.
  3. Påfør fargene til de seksjonerte endene og la den sitte i ca 20 minutter.
  4. Fjern de elastiske båndene og spre fargen omtrent en tomme over den forhåndsdefinerte flekken, der de elastiske bandene pleide å være. Ta deg tid, du trenger en sømløs overgang fra mørkt til lys, IKKE en stripe rundt bunnen av håret ditt. Med en gang du'vær glad med blandingen, la fargen sitte i ytterligere 10 minutter.
  5. Vask håret ditt, tilstand og stil som vanlig.

Hvis håret ditt allerede har et mørkt permanent fargestoff i det, foreslår jeg at du ser en profesjonell's råd. Farge kan ikke løfte farge.

Hvordan forbedre asiatisk hår med en mørkere farge

I tilfelle du'Jeg tenker på å gå mørkere ... min personlige favoritt for asiater er naturlig skinnende svart eller mørkeste brun.

Nyanser som gir deg dette utseendet, inkluderer Nice 'n Easy Color Blend Skum i # 2 - Sort, Perfekt 10 i # 2 - Svarte og Naturlige Instinkter i Ebony.

Leave A Comment

26 + = 30