Oxygenoxygen Facial er som tre hudbehandlinger i ett

Der's ingenting jeg liker bedre enn å være en skjønnhet marsvin, så da jeg ble invitert til å prøve den nye OxyGeneo ansiktsbehandling, var svaret åpenbart ja (duh!). Når de kaller noe "Super-Facial", tøffer du selv? Nei, nei, det gjør du ikke.

Nå, hvis du leser min primer på oksygen ansikter, du'Bli kjent med begrepet oksygen for å behandle huden. Den første generasjon oksygenbehandlinger, som kom ut i 2000-tallet, og fortsatt er populært hos hudlege's kontorer og medi-spas, involverer en trykksatt strøm av oksygen som leverer aktive ingredienser til huden. Kjærester elsker 'em fordi de gir deg en øyeblikkelig glød som du ikke ville'ikke tro. De'vær den perfekte pre-game beauty boost for å få huden din til å se strålende ut før en viktig begivenhet, fest, bryllup, osv.

Så kan det bli bedre enn det? jeg sier ja.

Hva er OxyGeneo?

De tre aspektene ved en OxyGeneo-behandling er:

  1. eksfoliering: Det fjerner det øvre laget av døde hudceller, som ligner en mild mikrodermabrasjon.
  2. Hudforyngelse: Det smelter huden med aktive ingredienser som hyaluronsyre, peptider og antioksidanter (akkurat som førstegenerens oksygen ansiktsbehandling).
  3. oksygene: Det produserer karbondioksidbobler som forsiktig brister på huden's, som deretter stimulerer oksygenrik blodstrøm til området og større absorpsjon av aktivene.

Det er to valg av aktiva. NeoRevive er for all-round rejuventing og anti-aging, og NeoBright er for lysende og tekstur forbedring. Den estetiker som gjorde min behandling, Katie, anbefalte NeoBright for meg.

Hvordan OxyGeneo er forskjellig fra en vanlig oksygen ansiktsbehandling

Før jeg kommer til hvordan behandlingen følte, burde jeg hoppe inn her og understreke hvordan det's forskjellig fra en vanlig oksygen ansiktsbehandling.

eksfoliering: Åpenbart er det ekstra eksfolieringstrinnet. Husk min Peel, Mask, Moisturize innlegg? Å få det døde topplaget av & # x2014; som virker som en barriere for absorpsjonen av de gode greiene er #.

Ikke-vakuum håndstykke: Så er det selve enheten, som ser slik ut:

Den's et ikke-vakuum, vibrerende håndstykke så der's ingen sugekraft i det hele tatt (som kan være irriterende). Jeg kjenner Intraceuticals, det originale oksygen ansiktsselskapet, sier deres snor gjør ikke'Jeg har ingen sug, men de har alltid følt meg veldig vakuumaktig. Til sammenligning bare OxyGeneo-enheten bare buffer over hele ansiktet ditt istedenfor å suge det inn i hvor det berører. Den's ekstremt mild og kan brukes på sensitiv hud og over hele ansiktet, inkludert rundt øynene, munnen og nesen.

oksygene: Den siste tingen som's forskjellig er hvordan behandlingen egentlig oksygenerer. Mens standard oksygen ansiktsbehandlinger har en strøm av trykksatt oksygen som rammer huden, OxyGeneo's oksygeneringseffekt skjer internt.

For peeling del av behandlingen, håndstykket er utstyrt med en "Capsugen" kapsel på enden, som er et mykt exfoliating hode laget av natriumbikarbonat, sitronsyre og magnesium. Når det berører NeoRevive eller NeoBright behandlingsgel på huden din, skaper det karbondioksidbobler, noe som fører til at oksygenberiget blod kommer til overflaten. Der's ingen ekstern energi involvert & # x2014; bare en veldig kul ingrediensinteraksjon.

Hvordan en OxyGeneo-behandling føles

Prosessen ligner en vanlig oksygen ansiktsbehandling, bortsett fra at jeg fant det mindre stimulerende for huden min (en god ting) og veldig, veldig fort. Hele behandlingen tar 30 minutter eller mindre.

Trinn 1: Rensing. 

Trinn 2: Exfoliering. Dette trinnet tar omtrent seks minutter. Din estetiker maler behandlingsgelen (NeoRevive eller NeoBright) over hele huden din. Deretter passer hun håndstykket med et Capsugen (hver klient får en frisk, hygienisk) og begynner å pusse over hele ansiktet, noe som gir litt skumdannelse. Hun kan også konsentrere seg om bekymringsområder, som komedonene rundt nesen eller områdene av hyperpigmentering. Du føler deg mild, men ingenting irriterende eller ubehagelig. Ansiktet mitt følte meg også varmt og så litt rosa, som Katie fortalte meg at oksygenblandet blod kom til overflaten. Kul!

Trinn 3: Dermal infusjon. Deretter vaskes skummet av og mer NeoRevive eller NeoBright gel blir påført for infusjonsstrinnet (ca. 8 minutter). Din estetiker fjerner den brukte Capsugen kapselen og bruker en massasje tips på håndstykket, forsiktig går over alle områder av ansiktet for å hjelpe behandlingsgelen absorbere. Jeg fant denne delen litt mer avslappende siden det ikke var noen boblende eller prikker.

Trinn 4: Håndmassasje. Den siste delen var en endelig massasje for hånden av den gjenværende gelen på ansiktet mitt for å få hver eneste dråpe i huden min.

Deretter håndterer estetiker deg et speil, slik at du kan beundre den plumped-up, dystre gløden!

Hvorfor jeg liker OxyGeneo bedre enn vanlige oksygen ansiktsbehandlinger

Min konklusjon: Det er virkelig en "Super-Facial." Jeg føler at du får alle fordelene med en vanlig oksygen ansiktsbehandling (glødende, hydrert hud infused med actives) og så noen, i et mye tryggere leveringssystem.

Jeg elsker det's en ikke-vakuumanordning og at oksygeneringen skjer internt, via karbondioksid, i stedet for via den trykte strømmen av oksygen som's brukes i andre ansiktsbehandlinger. Jeg uttrykte noen av mine bekymringer om oksygen her, inkludert muligheten for at oksygenet øker frie radikalskade. Jeg gjør n'Ikke ha det med OxyGeneo-systemet, og føl det's mye tryggere. (Faktisk det's trygt for alle hudtyper, er ikke-irriterende og ekstremt hydratiserende.)

Når det gjelder resultatene, kan du bare forvente fra en behandling en forbedret tekstur og økt utstråling som skal vare i flere dager. Jeg trodde jeg fikk en liten plumping effekt også. Du'd trenger en rekke behandlinger for å få de langsiktige fordelene, inkludert forbedringer av akne, elastisitet og brune flekker. Her er et par imponerende før og etterpå:

Vil du se det i aksjon? Jeg'Jeg vil forlate deg med to vids med samme estetiker, Katie, som gjorde min behandling (hun er nydelig og en av de svært sjeldne, ikke-dømmende ansiktspersonene!).

I Toronto kan du prøve OxyGeneo på Glow Medi Spa i Yorkville. For å finne flere klinikker som tilbyr det, se her.

Si din mening

Er du en fan av oksygen ansiktsbehandlinger?

Har du prøvd OxyGeneo ennå?

Hva's din favoritt medi-spa hudbehandling?

Leave A Comment

+ 5 = 6