Over Nail Art? Nå er det alt om form og lengde!

Har Marc Jacobs drept neglelakk? Det var sikkert dommen tilbake i februar, etter modeller for hans F / W '13 show ble sendt ned på banen med negler malt med CLEAR polish. Skjønnhetsindustriens insidere og motefaglige sivile var opprørt med hva dette betydde for nail artens fremtid, da det var en komplett 180 fra striper, squiggles, studs og fløyelfinish som vi så i tidligere årstider. Snakk om å lage en uttalelse!

Også? Marc's modeller hadde på seg en spesiell neglelakk merkevare, "sin egen"! Neste måned kommer designeren ut med en skjønnhetslinje som vil være tilgjengelig på Sephora; Jeg'Jeg har talt ned dagene siden nyheten brøt. Via Fashionista, her's hvordan den klare polsken ser ut (den's kalles skinnende):

Men Marc var ikke't den eneste designeren som favoriserer enkelhet for høst. Helmut Lang har også valgt nakne negler:

Og det gjorde Alexander Wang (i en kul sandsteinfinish):

Mitt poeng? Nå som neglene blir et tomt lerret, så å si, snu lyset mot form og lengde!

Her er de mest iøynefallende og trendige alternativene:

Stiletto negler

Boldface navn som Rihanna og Lady Gaga er kjent for sine super-pekende, talon-lignende manikyr.

Disse damene velger vanligvis dristige farger, men Fergie er ofte sett på stilett i nakne eller rosa.

Almond negler

Hvis stilettos er for ekstreme (eller farlige!) For deg, så er mandel et mer fornuftig alternativ.

I stedet for en spisskant, er denne formen litt mer avrundet, men like iøynefallende. Den ekstra lengden legger til old-school glamour som minner om Gale menn, som sett på Katy Perry og Blake Lively.

Lange firkantede negler

Square er kjent som standard form for falske negler, og aldri virkelig gjort et merke på trendkartet ... til Rihanna spilte nydelige røde på Grammys som var så på punkt.

Jeg tror at fargevalg og lengde tillot at hennes manikyr virkelig får innslag.

Duck-føtter

Tuller! Vennligst, don't. (Ikke at du ikke't vet det allerede.)

Denne formen var aldri i stil, men noen damer (Jersey ShoreJerseylicious, Jeg'Jeg så på deg) bestemte meg for å gi det mer anerkjennelse enn det fortjente. Hold deg langt, langt unna!

Hva spikerformen din sier om deg

Her er et morsomt diagram jeg fant:

Selv om neglene dine ligner noe sånt, du're på egen hånd.

En annen negleformetheori er å bare gå med en som reflekterer formen på dine cuticles. For meg fungerer runde eller ovalte nagler best, ettersom min kutiksareal er ekstremt avrundet ... selv om jeg'm jobber for tiden med firkantede tips (mer om det på en sekund).

Få neglene dine lange og sterke

Hvilken spikerform er den sterkeste og minst utsatt for brudd? Jeg har prøvd dem alle meg selv og kan bekrefte at torget er den sturdiest (min manikurist er enig). Jeg husker ikke å bryte en spiker en gang med min firkantede form i forhold til mer avrundede eller punktivere former.

Men spikerstyrken har også å gjøre med din generelle helse og livsstil. Mat og kosttilskudd rik på biotin og sink er ment å fremme neglens helse (og forbedre hår og hud også!). Du bør også være forsiktig med å beskytte neglene dine når du vasker opp og sørg for at filene tørker i en retning bare i stedet for frem og tilbake. Massasje av olje i kutikene med jevne mellomrom kan også holde dem sunne og skinnende.

Mens du prøver lengre negler, er det mye moro, og du er bundet til å snu hoder, don'Jeg tar meg feil & kortere negler er like bra også! Enten du velger en ren, enkel klar polsk a la Marc Jacobs eller en mørkere fall trend som matt svart, er en kort spiker alltid en skjønnhetsklassiker.

Elizabeth Tomaras er journaliststudent ved Concordia University i Montreal.

Er du over neglelakk?

Har du omfavnet nakken neglen?

Hva's din spiker form av valg?

Leave A Comment

+ 55 = 58