Hvordan komme i gang med Red Light Therapy at Home: Velge riktig enhet, behandlingstider og mer

Tenk deg å kunne forbedre alle mulige hudproblemer, fra akne til rynker sammen med hårtap, skader og infeksjoner med null nedetid, bivirkninger eller sikkerhetsproblemer.

Tro det eller ikke, du kan, med rødt lysbehandling!

I del 1 av dette intervjuet med lettekspert Joe Hollins-Gibson snakket vi om hva rødt lys terapi innebærer, og nøkkelen hud, hår og helsemessige forhold det kan behandle. 

Joe er grunnleggeren av Red Light Man, en forhandler som spesialiserer seg på kraftige, neste generasjons lyse enheter. Hvis du savnet del 1, sjekk den ut her.

Så nå som vi vet hvorfor du bruker rødt lys, la's snakk om hvordan. 

På den høye enden av markedet er $ 2000 + Deesse Pro LED Mask, brukt av dusinvis av kjendiser og deres estheticians (Shani Darden og Georgia Louise, for eksempel, både selger den til hjemmebruk og innlemmer den i ansiktsbehandling).

Det finnes også full-body LED-lys senger på ulike spa. Joanna Vargas var en av de første estetikerne som investerte i en, som du kan ligge i for $ 300 per 75-minutters økt. Ikke billig heller!

Deretter er det håndlampene fra merker som Baby Quasar, LightStim, Silk'n, Skin Inc. og NuFace, som er rimeligere, men tidkrevende å bruke.

Alle disse alternativene er gode ... men hvis du spør meg, kan du gjøre enda bedre. 

Jeg foreslår å lete etter et rødt lys som leverer vitenskapelig beviste bølgelengder av lys; ved høy effektdensitet (slik at behandlinger tar bare få minutter); som du kan bruke hjemme så ofte du vil.

At's hvorfor jeg'Jeg forteller deg om Red Light Man. (Ikke sponset, jeg tror virkelig på disse enhetene og Joe's kompetanse!) 

I del 2 nedenfor, du'vil finne ut:

Red Light vs Infrared Light

Du selger både Røde og Infrarøde lyse enheter. Hva's forskjellen?

Den mest åpenbare forskjellen er at rødt lys (600 til 700 nm) er synlig og lys, mens infrarødt eller nær infrarødt lys (700 til 900 nm) ikke er synlig og kan oppfattes som en svak varme på huden.

Når det gjelder terapeutiske egenskaper, absorberes rødt lys veldig godt av huden, noe som gjør det nyttig for enhver behandling der, samt behandling av håret.

Infrarødt lys er mer gjennomtrengende. Det har mer potensial til å behandle vevet under huden "ledd, bein, muskler, osv.", Selv om det fortsatt absorberes i huden i betydelig grad og gir fordeler der.

Er en bedre enn den andre?

Den's ikke den ene er bedre enn den andre, bare kanskje mer hensiktsmessig for visse forhold og kroppsdeler.

I teorien kan du bruke en til stort sett enhver hudtilstand. 

Rødt lys virker favorisert for ting som solbrenthet, akne, håravfall, sårheling, gjærinfeksjoner, generell anti-aldring og så videre. Studier som sammenligner de to typer lys synes å vise liknende resultater, skjønt.

Ville det være fordelaktig å bruke både røde og infrarøde lys for å få maksimale resultater?

Den's definitivt nyttig å ha begge tilgjengelige. 

Den'Det er viktig å vite at nær-infrarødt lys trenger mye bedre enn rødt lys, kanskje omtrent tre ganger bedre til dypere vev.

Hvis du'Er bare interessert i huden, så blir du bra med rødt lys.

Men hvis du er interessert i andre fordeler med dypere vev som muskler, ledd og bein, bør du vurdere å få et infrarødt lys, eller begge deler.

Rødt lys vs andre farger

Du nevnte at rødt lys kan hjelpe med akne. Men jeg'Jeg har bare sett blå lys enheter som er solgt for det formålet (for eksempel Foreo Espada). Hvorfor?

Sterkt blått lys har en steriliserende effekt på bakterier, inkludert akne.

Det kommer til en pris, selv om blå lys skader våre egne celler også. Studier viser at det er effektivt mot akne på kort sikt, men det øker også vår aldringsgrad og skader vårt syn, blant annet negative effekter.

Så vil du foreslå å unngå blått lys?

Jeg ser blå lys som noe av en helserisiko. Den'er ikke så skadelig hvis det brukes i kombinasjon med rødt lys eller som en del av sollys, men jeg vil ikke anbefale en isolert kilde til bare blått lys for noen hjemme-behandling.

Rødt lys har vist seg å være effektivt mot akne og har ingen negative bivirkninger, noe som gjør det til et bedre valg.

Hva med andre farger av lys, som grønn og gult? Enheter som deesse har alle disse forskjellige nyanser.

Grønn og rav er ikke like godt studert som rød og blå, og ikke'Ikke jobbe med de samme mekanismene, selv om det er mange data. De har et bredt spekter av effekter på ulike deler av kroppen på grunn av hvordan de reagerer med pigmenter i cellene våre. Imidlertid mangler de energiløftende og helbredende effekter av rødt lysbehandling.

Melanin i vår hud har for eksempel et bredt absorpsjonsspekter (500-1100 nm), som absorberer grønt, gult, oransje, rødt og nær-infrarødt lys. Så grønn og rav kan være nyttig i ting som hyperpigmentering, men det kan også rødt, og rødt trenger bedre inn.

Alle disse fargene brukes i andre terapier som colourpuncture og fargeterapi, men de gjør det ikke'Ikke har samme direkte fordeler for huden som rødt og infrarødt lys.

Det andre bølgelengdeområdet som gir direkte systemiske fordeler, er ultrafiolett B (UVB), som hjelper vitamin D-produksjonen og reduserer immunrespons i huden for ting som psoriasis. UV-lys kan imidlertid føre til skader på huden.

Hva'Er din mening om lette behandlinger som IPL (intens pulserende lys)? Kunne folk få sammenlignbare resultater hjemme med rødlysterapi?

Jeg gjør n'Jeg tror at IPL er en sammenlignbar type behandling for rødlystterapi, begge bruker lys, men er veldig forskjellige i mekanismen. Men IPL er en effektiv behandling for ting som pigmentering av hår og hårfjerning. Rødt lys vant'Ikke fjern uønsket hår.

For de fleste andre problemer er IPL ganske brute force-metode for å oppnå hvilken rød eller infrarød lysterapi som vil oppnå på en mer naturlig måte.

Hvis du er på en IPL behandling kurs, det'Det er godt å bruke rødt eller nesten infrarødt lys før og / eller etter behandlingene for å redusere bivirkningene og hastighetshelingen.

Hvordan velge en Red Light Therapy Device

Er det et optimalt bølgelengdeutvalg av rødt lys som folk skal se etter i en enhet?

Det generelle lyset som brukes i rødlysterapi er mellom 600 og 900 nm, noen ganger høyere. Du kan få fordeler fra hvilken som helst bølgelengde mellom disse verdiene.

Gjennom studier av bølgelengdeffektivitet (T. Karu et al.) Absorberer cellene våre og bruker 4 "topper" av lys bedre enn de andre: 620 nm, 670 nm, 760 nm og 830 nm, +/- 15 nm. Det er bølgelengdene du bør prøve å få.

Verdier mellom disse toppverdiene, slik som 645 nm eller 720 nm, kan være mindre enn 50 prosent som effektive, men fortsatt nyttige. 

Nære, men ikke perfekte bølgelengder som 660 nm, 810 nm og andre er påvist nyttige.

Hvor viktig er lysets intensitet?

Området som virker effektivt i studier er mellom 20 og 200 mW / cm², med 100 til 200 mW / cm² som mer for infrarød lett behandling på dypere vev og 20 til 100 mW / cm² for rødt lys på huden.

Er de fleste lette enheter på markedet som leverer disse verdiene?

De fleste andre lette terapiprodukter på markedet bruker bare de billigste og mest tilgjengelige bølgelengder, som 660 nm eller 850 nm. Eller enda verre, de bruker mindre effektive bølgelengder som 650 nm eller 880 nm.

Mange enheter jeg har sett, er også ekstremt svake, med maksimal strømtetthet rundt 10 mW / cm²-merket, eller verre, noe som betyr at de aldri kan være effektive, eller du må bruke dem i svært lange øktider, selv når du trykker på dem. direkte på huden.

Hva gjør dine Red Light Man-enheter bedre?

Vi'gjenbruk av nøyaktige bølgelengder funnet å være den mest effektive for å stimulere cellene våre: 620 nm, 670 nm, 760 nm og 830 nm.

Våre enheter utfører opptil minst 200 mW / cm², slik at du bare kan justere avstanden for å variere behandlingstiden din lenger unna for lavere lysintensitet og lengre økter (dekker et større overflateareal).

Red Light Man Devices

Hvilken av enhetene dine vil du anbefale til noen som nettopp har startet med lysterapi?

Jeg tror at kombinasjonslysene vi tilbyr, inkludert både røde og nær-infrarøde lysdioder, er det beste valget for å komme i gang. 

Du kan bruke dem på stort sett enhver tilstand, enten det er dypt i kroppen eller bare huddybde. 

Den Rød-Infrarøde Combo Mini er vårt mest populære produkt.

Vi selger også Combo Light, som er mer intens.

Vil kombinasjonslyset være så kraftig som å bruke røde og infrarøde lys separat?

Vårt hovedkombinationslys er ganske mye den samme kraften som våre viktigste Røde eller Infrarøde enheter, ja. Du kan se tetthetsavlesningene her:

Så du kan se at kombinasjonsboksen er svakere med hensyn til absolutt energiproduksjon, men den strammere strålevinkelen gjør at lysintensiteten kan bære en ytterligere avstand. 200 mW / cm² er generelt den øvre grensen for strømtettheten du'll se i studier, så alle modellene er lett kraftige nok til å matche enhver studieprotokoll. 

Kombinasjonen er selvsagt en blanding av halvrød og halv infrarød, men siden det er alt som virker på samme mitokondriale mekanisme, teller alt som det samme (foruten forskjellene i penetrasjon). 

Jeg tror at høyere tettheter er nyttige for den dypere penetrasjonen du trenger for å se effekter i ledd, muskler osv.

Hvis du har råd til å investere i separate Røde og Infrarøde enheter, ville det være enda bedre?

Jeg tror at kombinasjonsboksen er det beste valget hvis noen bare har råd til ett lys, men de separate enhetene er mer optimale generelt.

For eksempel, hvis du bruker kombinasjonslyset for ledd, er det røde lyset som det utgir, nesten bortkastet, bare absorbert av huden, mens infrarøddet kommer til å nå fellesvevet. Selv om kombinasjonsboksen fortsatt vil fungere, ville det være bedre og mer effektivt å bruke en ren infrarød for det.

Jeg gjør n'Jeg tror at kombinasjonsboksen er viktig hvis du har råd til de to separate Røde og Infrarøde enheter. 

Hva er de beste alternativene hvis du spesielt ønsker å behandle hudoverflaten?

For hud aldring og pigmentering, se etter bølgelengder nær 610 til 630 nm eller 670 nm.

Red Mini 670 er vårt mest populære lys for hudbehandlinger. 

For pigmentering ville jeg bruke noe som Red Light Device Mini, som avgir 610 nm, 630 nm og 670 nm.

For akne ville jeg bruke et kraftig produkt som Red Light Device.

Hva med noen som ønsker å få maksimale resultater? Hva skal de investere i?

Full kroppsbehandling er definitivt veien å gå hvis du vil ha maksimale resultater. Vårt hele kroppslys er så kraftig, det kan brukes fra opptil to meter unna.

Red Light Therapy for håravfall

Du nevnte at rødlysterapi kan hjelpe med hårtap. Hva synes du om laserkappene eller hjelmene på markedet for dette formålet?

En laserklokke eller hjelm virker først som et fint produkt "praktisk og lett å bruke for det ene formålet. 

Men disse selskapene har åpenbart investert i salg og markedsføring mer tungt enn noe annet. Det virker bare hensiktsmessig for folk med penger å brenne. Jeg'Jeg har sett dem for mer enn $ 2000, og markeringen er gal. Laserdioder er ikke så dyre. 

En av de ledende selskapene' mest kraftige laserkapene bruker en total total på 1 watt energi. Jeg antar at det må være svakt for å være batteridrevet, men geez & # x2026; over $ 3000 for 1 watt energi? Den's så svake, og at energien er spredt over et ganske stort hetteområde. De don'ikke nevnt krafttetthet, selvfølgelig. 

Med mindre du'Du er helt skallet'Jeg får aldri en god dose lys på hodebunnen i en rimelig tidsramme ved å bruke det, siden håret blokkerer eller reflekterer det meste av lyset. 

De fleste hår tap caps bruker bare 650 nm dioder, som er kanskje den verste bølgelengden i det røde området, går av T. Karu et al. studier på bølgelengdeabsorpsjon. Den bølgelengden ser ut til å ha fanget seg i hårtap verden på grunn av et par foreløpige studier, men der'Det er ingen grunn til å tro at det er noe magisk hårhelsebølgelengde.

Hva vil du anbefale i stedet for å behandle hårtap?

Jeg liker ideen om hetten på hodet for håravfall, men jeg tror det er en reduktivistisk tilnærming til behandling av hårtap, og du bør bruke lys på andre områder som for eksempel skjoldbruskkjertelen, så vel som hodebunn. 

Du bør også bruke ganske høye effektdensiteter, 50 til 100 mW / cm² eller mer, som jeg anslår til omtrent 15 ganger kraftigere enn de dyreste laserhettene. 

Cap-ideen til de mer hensiktsmessige områdene kan imidlertid være et problem på grunn av EMF (elektromagnetiske felt), så det vil ideelt sett også være jordet / jordet. 

Det ser ut til at det er et marked for disse kappene, men jeg foretrekker en mer multifunksjonell, generell lysinnretning.

Ville det være ditt røde lys, infrarødt lys eller begge deler?

Jeg tror at både rødt og nær-infrarødt lys er bra for hårvekst.

Problemet hvis du fortsatt har ganske tykt eller mørkt hår, er at det meste av lyset reflekteres og ikke treffer hodebunnen. I den situasjonen, hvor bare en lav dose lys kommer igjennom, er et infrarødt lys trolig bedre siden flere kommer til follikkelen.

Rød er greit hvis du er skallet eller har sterkt fortynnet grått eller blondt hår.

Så de'er begge like effektive etter min mening, det avhenger bare av hvordan du bruker dem. Et kombinasjonslys ville fungere fint også.

Slik bruker du en Red Light Therapy Device hjemme

Hvor nær skal lyset være fra huden din for å få de beste resultatene?

Det avhenger av hvilket lys du har. Du må plassere den slik at lyset som rammer huden er mellom 20 mW / cm² og 200 mW / cm². Du har ikke en tendens til å se hudstudier som gir gode resultater over 100 mW / cm².

Med enheter som vår Red Light Device, betyr dette at du holder den minst 10 cm unna og i maksimal rekkevidde ca 40 cm unna. 

Med noen andre produkter jeg har sett på nettet, er de så svake at du må trykke dem på huden for hele tiden for å få en liten dose.

Hvor lenge skal hver behandling være?

Tettere og lengre behandlinger er bedre under visse forhold som infeksjoner, men ellers er en mer moderat dose bedre. Fem til 15 minutter er alt som vanligvis er nødvendig.

De svakere enhetene der ute kan trenge 20 til 30 minutter eller mer. Hvis du kan't finn informasjon på en enhet's makt tetthet, i mW / cm², og hvordan det endres etter avstand, ville jeg være skeptisk om det er nyttig i det hele tatt.

Vil du være nærmere lyset for å behandle akne?

Akne er et unntak til "lavere intensitet og lengre" protokoll for hud. 

En litt høyere intensitet av rødt lys synes mer hensiktsmessig for alvorlige tilfeller av akne, i opptil 10 minutter hver dag.

Dette ville være fra en avstand på rundt 10 cm eller mindre, med en av de kraftigste enhetene som Red Light Device.

Dette er fordi aknebehandling ikke bare innebærer å lindre hudbetennelsen, men også sterilisere aknebakteriene. Rødt lys har en fotodynamisk bakteriedrepende effekt på visse bakterier, inkludert aknebakterier, på grunn av et lysfølsomt pigment de har. Den fotodynamiske effekten er doseavhengig, noe som betyr at mer er bedre.

For generell hudlding eller pigmentering, hva vil du foreslå?

De fleste studier tyder på at en relativt moderat lysintensitetseksponering, men i lengre tid, er optimal for huden. Jeg vil bruke en lysintensitet på 50 til 100 mW / cm². Resultatene pleier å være verre hvis du går for korte intensive økter. 

Med våre lys betyr dette i utgangspunktet å bruke dem fra 10 til 30 cm fra huden, i fem til 15 minutter, fire ganger i uka.

Den samme protokollen gjelder for både hyperpigmentering og hypopigmentering.

Trenger du å bruke beskyttelsesbriller under behandlinger?

Jeg gjør n't tror briller er et must, i hvert fall ikke for LED-baserte lysterapi.

Med sterke røde lys blir fargesynet forvrengt i flere minutter etterpå, og alt blir mer blått / grønt, ettersom øynene dine sensibiliseres til rødt lys, men det's det.

Med det ikke-synlige nær-infrarøde lyset er det ingen briller som er nødvendig'ikke stimulere øynene, du ser knapt nok noe.

Det virker som om rødt og nær-infrarødt lys kan være bra for øynene, som hjelper med generell visjon og med forhold som aldersrelatert makuladegenerasjon, grå stær, glaukom, etc.

Er det mulig å brenne deg selv? Er det noen sikkerhetsproblemer i det hele tatt?

Riktig rødlysbehandling er omtrent like sikker på en behandling som du finner. 

Det vant'Det gjør ikke skade selv i svært høye doser og der'Det er ingen reell måte å skade deg selv på. Du kan skape mild hudhypertermi med høyere kraftdensiteter som 250 mW / cm² av rødt lys, men det'Det er ikke en alvorlig bekymring.

Noen av varmelampen type pærer som folk prøver å bruke til lysterapi, som vi ikke anbefaler, kan definitivt brenne deg.

Hvor lenge varer en enhet? Vil det gjøre våre strømregninger gå opp?

LED-baserte lette terapiprodukter varer vanligvis i opptil 50 000 timer. Tiår med bruk, i utgangspunktet.

Det er den billigste kilden til lys, på grunn av å være den mest energieffektive belysningsteknologien. 

Som du vil bare bruke lysterapi enheten i flere minutter om dagen, vant det'Det har ingen merkbar effekt på strømregningen. Alt du trenger å se på er watt forbruket av en enhet og økt ganger.

Konklusjon 

Den'Det er ikke rart at jeg ikke var'Jeg ser ikke så mye fra rødlysbehandling før jeg investerte i mine Red Light Man-enheter!

Før det hadde jeg prøvd Baby Quasar, Quasar MD, LightStim for rynker, Silke'n Titan og den nå utgåtte Tanda, som alle ble sendt til meg gjennom årene. 

Nå jeg'har innså at de fleste av dem har ikke-optimale bølgelengder, med en svakere utgang. Så det tar mye lengre tid å få resultater, spesielt når du vurderer hvor lite behandlingshodene er! Også, hvem har tid til å flytte en tryllestav over hver kvadrant av ansiktet hennes i 30 minutter hver natt?! 

Selv om jeg ikke har prøvd Deesse, føler jeg det samme, da Joe har lært meg hvordan man sammenligner spesifikasjonene. Jeg tror masken aspektet er praktisk, men for hva de're lading, den'Jeg er ikke verdt det, etter min mening.

Jeg mener, noe rødt lys er fortsatt gunstig, men hvis du'Når du skal investere din dyrebare tid og penger, kan du like godt få det beste for pengene dine! 

Igjen, de to Red Light Man-enhetene jeg kjøpte, er Red Light Device og Infrarød Light Device. Så langt, jeg'Jeg har brukt dem til hudformål, men jeg må prøve noen av de andre applikasjonene Joe nevnte! Jeg finner Red Light Device er fantastisk for å rydde breakouts og farthealing. Begge dem gjør huden min bedre og forbedrer tonen og blodstrømmen. 

Jeg'Jeg er glad for å høre om resultatene dine!

Slik får du 10 prosent av!

For å få 10 prosent rabatt hos Red Light Man, skriv inn kupongkoden BEAUTYEDITOR ved kassen.

Har du flere spørsmål om rødlysterapi?
!

Leave A Comment

− 3 = 5