Hvordan gå tilbake fra Ombré Hair

Husk de modige pionerene i Ombré hårfarge trenden, de som kom før? Rachel Bilson, Drew Barrymore, Alexa Chung, Jessica Biel ... for ikke å nevne vår egen Michelle. Vel, de'Jeg har flyttet videre.

Jeg'Jeg husker at vi alle husker Rachel Bilson's Ombré, muligens den lengste levende Ombré i menneskehetens historie.

Men hvem så henne på Comic-Con i sommer?

Uten Ombré ser hun mer sofistikert ut?

Drew Barrymore hadde dette litt skummelt ombré.

Så byttet hun det opp for en all-over brennende auburn nyanse, kanskje min favoritt hårfarge hun harNoensinne ferdig(som sier mye).

Alexa Chung, med hennes kraveben-skimming bob, var utvilsomt plakatbarnet av korterhåret Ombré (Shombré?).

Men selv delte hun veier med det for en ferskere, yngre utseende all-over-farge. (Denne måneden kan du også se hennes nye hår på forsiden av oktober-utgaven av britisk Vogue.)

Sist men ikke minst, hadde Jessica Biel det jeg tror er den mykeste, vakreste Ombré av dem alle. Paret med de ubønne, fallende krøllete ender (som jeg'Jeg har aldri sett det så bra, bare sayin'), det var helt englerisk.

Så det var et komplett sjokk da hun kom opp til en Glamour fest med nært ravnhår!

(Merk: Hun's faffed om med alle slags lettere ender og høydepunkter og hva ikke siden, men du får poenget.)

Kanskje du har lyst til å gjøre en endring også. Nå som vi'Vi går i høst, mange av oss ser etter dypere, mørkere og rikere toner, for ikke å nevne bare å ha en solid farge i stedet for den mørke-til-lyse Ombré-graderingen. Men hva om du ikke'Har du ikke en A-liste colourist når du har lyst på et nytt utseende? Ikke noe problem. Det kan ikke være enklere å utvikle din Ombré-stil rett inn i trendhøstfargen!

Tilbake om sommeren, jeg Ombré'd min venns Eva 's hår fra hennes naturlige, middelsbrune, og det så ut som dette:

Det var faktisk mer drastisk enn det ser ut i bildet; blondinen begynte høyere opp og var mer levende. Men etter at hun hadde en stor hårklipp, følte hun at lysendene gjorde håret hennes for kort. Med det i betraktning følte vi at det var nødvendig å gå tilbake til hennes røtter var nødvendig, så rettet mot en nyanse som ville være så nær hennes naturlige hårfarge som mulig.

Hvordan velge fargene dine (sciencey biten)

Nøkkelen til å få en naturlig all-over mørk farge er å bruke to forskjellige nyanser, en mørkere på toppen og en lysere på bunnen. Årsaken til dette er at over tidene vil hårets ender lyse naturlig (tenk på en mega-subtile Ombré, eller et barns hår). Når folk gjenskaper denne effekten med hårfarge, så er det's som forhindrer all-over-nyanse å se litt "av" eller for flat. Men dramatisk eller subtil Ombré var før, er denne fargestyrken den samme.

Siden vi prøvde å gjenopprette Eva's naturlige farge valgte vi L & # x2019; Oréal Paris Casting creme Gloss Hair Color i 432 Rich Espresso for den øverste halvdelen:

I Nord-Amerika kalles dette Oral Paris Healthy Look Creme Gloss Color, og nærmeste match vil trolig være 4 Dark Brown:

Oréal Paris Healthy Look Creme Gloss Color, på Amazon.com, Drugstore.com, ULTA Beauty and Well.ca

Deretter brukte vi 535 sjokolade til den nedre halvdelen.

I Nord-Amerika vil dette nok være 5G Golden Brown:

Oréal Paris Healthy Look Creme Gloss Color, på Amazon.com, Drugstore.com, ULTA Beauty and Well.ca

Selv om farge navnene er't det samme fra land til land, det første bokstaven er den som skal merke seg: 4 betyr mørk brun og 5 betyr middelsbrun. Bruker en nøytral brun for toppen og a varm Brunt for enden er en feilsikker måte å beskytte mot grønne ting som utvikler seg i blonde områder, noe som kan skje med askefarger som følge av de underliggende grønne / blå pigmentene. Husk å bare velge farger som er en skygge fra hverandre, og ellers vil forskjellen være for merkbar og vant't blande også.

Jeg personlig oppfordrer folk til aldri å gå mørkere enn et nivå 3 på det meste. Enhver mørkere enn dette, og du risikerer at håret ser sløv og kunstig svart fremfor en naturlig, dypbrun. Oh, og når du går mørkere generelt, don't panikk hvis du har mega-mørkt hår når du først vasker det av. Dette er et vanlig problem med hårfarging, men i løpet av en uke med vanlig vask og styling, vil fargen din falme til riktig nyanse (og vær sånn!).

Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke dette L & # x2019; Oréal Paris fargevalg for denne prosessen. Den's et godt valg for å dekke Ombré som jeg synes det tar veldig bra med bleket hår, bedre enn mange permanente farger jeg har brukt før.

Hva du'trenger du

Hvordan fargelegge håret ditt tilbake fra Ombré

Følg disse fire super enkle trinnene for å forvandle sommeren Ombré til mørk, falle deliciousness!

1. Bland dine farger

Bland fire deler av mørkere farger med en del av lysere farge, og bruk deretter den øverste halvdelen av håret ditt. For den nedre halvdelen, gjør nøyaktig motsatt i en separat bolle. Jeg liker å blande fargene på denne måten, da jeg føler det introduserer litt mer dybde og gjør dem litt mindre flate.

2. Påfør mørkere nyanse

Du kan bruke fargen med dine (gloved!) Hender, eller bruk en tannbørste og bolle som de gjør i salonger. Begynn med den mørkere skyggen, bruk den fra røttene til midten av håret. Jeg gjorde dette med en tannbørste, siden Eva har tykt hår og jeg trengte å forsikre meg om at jeg dekket alle høydepunktene jeg hadde satt inn tidligere, men hvis du bare vil gni den inn i hendene dine,'Det er også bra.

3. Påfør lysere nyanser

Når du har dekket den øverste halvdelen av håret, bruk den lysere nyansen fra midtlengden til enden. Overlapp lysere farge med mørkere litt, da dette vil blande de to farger og sikre et jevnt overført resultat. Don'ikke bekymre deg om å bruke lysere farge på det eksakte punktet hvor blonder starter heller; fargen vil til og med utelukke alt.

4. La det utvikle seg

Følg pakkens anvisninger for maksimum utviklingstid. Sjekk endene på håret ditt? Ser de fortsatt ut som Ombré? Hvis dette er tilfelle, vent igjen fem til ti minutter og sjekk igjen. Når tiden er opp, skyll og sett det i henhold til instruksjonene. En gang det's tørket og stylet, du er ferdig og det's tid til å nyte ditt nye fall utseende!

Her er ettermiddagen etter:

Oréal Paris Healthy Look Creme Gloss Color er tilgjengelig på Amazon.com, Drugstore.com, ULTA Beauty and Well.ca.

Gi meg beskjed hvis du prøver dette! I mellomtiden, fortell meg:

Er du fortsatt en Ombré fan eller helt over den?

Vil du gå mørkere for høst / vinter?

Foretrekker du kjendiser' hår før eller etter?

Leave A Comment

22 + = 29