Hvordan få lengre negler (jeg spiller alle mine hemmeligheter!)

Som du sikkert vet, er jeg "m egentlig inn i negler. Så mye at jeg egentlig tok et tremåneders spikerkurs, og nå har jeg et ganske lite diplom som erklærer at jeg kjenner mine ting når det gjelder manikyr. Som sådan har jeg slått opp min del av tips ", og nå vil jeg gi den visdommen til deg!

Mange av dere har spurt meg hvordan jeg får neglene mine til å vokse så lenge. Stol på meg, de var't alltid denne måten. Men hva jeg'du har lært i løpet av årene kunne hjelpe deg.

Her's mitt beste råd for å få (og holde) litt lengde:

1. Ingen kutikalsnitt, vær så snill!

Uansett hva du gjør (eller hva manikyren din gjør), IKKE kutte dine nagler! 

Du skjønner, våre neglene er en svært viktig barriere som stopper yucky bakterier, bakterier og sopp (ew!) Fra å komme inn i neglengjengen. Gjett hva som skjer når du sniper, sniper, snu dem bort? Den barrieren er dunzo og neglene dine ble bare inngangen til Germchella. Resultatet kan være irritasjon, betennelse og til og med infeksjon, som alle kunne senke neglens vekst!

Som om disse tingene ikke var dårlige nok, kan de vokse tykkere og tøffere etter at du har kuttet dine cuticles. At's fordi kroppen din gjenkjenner at noe har gått (fryktelig) galt, og prøver å beskytte deg ved å vokse dine negler, og deretter noen. Så du går inn i en ond, uendelig syklus for å kutte ut dine neglene fordi de fortsetter å vokse tilbake stygg, fordi du fortsetter å kutte dem av! 

Bunnlinjen: Ikke vær sjenert for å fortelle din manikyrer å legge seg av cuticle cutter. Alvor. 

Og hvis du er en OCCC (obsessiv compulsive cuticle cutter) selv, så STOP! Dine cuticles trenger bare litt TLC i form av en fuktighetsgivende olje og en oransje trepinne. Masser oljen inn i dem hver natt før sengetid, og skyv dem tilbake med staven hver dag. Dine cuticles vil takke deg. 

Noen få produkter å prøve:

2. Stopp arkivering tilbake og fremover

Én retning er veien å gå, og jeg'Jeg snakker ikke om bandet! Du kan ikke vite dette, men å legge neglene dine frem og tilbake gjør mer skade enn godt. Når du legger inn alle slags retninger, forårsaker du faktisk små småbrudd i neglene dine, noe som kan være hvorfor de ikke kan vokse forbi fingertuppene uten å kutte eller knekke. 

For å øke sjansene for å vokse negler som er lange og sterke, må du prøve å legge neglene i én retning. Det kommer til å føle seg rart og ta to ganger så lang tid, men det er det beste du kan gjøre for neglene dine. Love.

Nå trenger du bare en søt nagelfil:

3. Vær forsiktig, vil du?

Den første kommentaren jeg vanligvis får igjen: mine negler er "Hvordan får du dem så lenge? & # X201D; etterfulgt av & # x201C; jeg kunne aldri vokse neglene mine ut. & # x201D; 

Stol på meg, hvis du kjente meg klokken 17, vet du at neglene mine aldri var lange eller sterke. (I videregående skole, la jeg meg selv neglelakkspillet helt av neglene mine fordi jeg sprang ut av fjerneren. Cringe!) Neglene mine var alltid korte, sprø og helt forferdelige & # x2026; til jeg virkelig begynte å ta vare på dem. 

Det betyr at jeg ble aktivt bevisst på hvordan jeg brukte neglene mine, og jeg er fortsatt i dag. Neglene dine er ikke verktøy, så ikke gå rundt å åpne sodavann med dem. Don'Ikke gjør noe med neglene dine som du lett kan gjøre med fingertuppene (så skriv inn med fingertuppene dine, ikke neglene dine). 

Jeg sverger, så snart jeg skjønte hvordan jeg brukte (og misbrukt!) Mine negler, ble jeg mer forsiktig med dem, og ting begynte å lete opp. De vokste ikke magisk over natten, men det var et skritt i riktig retning.

4. Gå rundt, ikke firkantet 

Sann historie: Jeg pleide å rive rundt negler. Seriøst kunne jeg ikke stå på dem. Og se nå på meg, med mine avrundede, mandel negler! 

Hva skjedde? Jeg la merke til at firkantede negler var et stort problem for å holde lenge. Et hjørne vil alltid bryte, knekke eller flippe av noen få uker, noe som tvinger meg til å legge ned mye igjen. Men da jeg avrundet mine negler inn i mandelformen som de er i dag, betydde det ingen hjørner, og det betydde færre pauser. 

Så hvis du har det vanskelig å vokse ut firkantede negler, anbefaler jeg absolutt å gi en rytterform et skudd. Det kan ta litt vant til, men du kan vokse dem langt lenger med mindre brudd. Det fungerte for meg!

5. Hold 'Painted'

Hvis din livsstil tillater deg å ha malt negler til enhver tid, gjør det. 

Jeg har nesten aldri nakne negler, og det er 100 prosent en del av grunnen til at de vokser lenge. 

Tenk på det: det er grunnfrakk, to eller flere lag med farget polsk, og deretter et topplakk på neglene dine. Det er minst fire ekstra lag som beskytter neglene dine. 

Etter min mening har polering på neglene dem sterkere og fri fra pauser.

Si din mening

Prøver du å vokse neglene dine? Har du prøvd noen av disse tipsene? Hva har hjulpet deg mest?

Leave A Comment

38 + = 44