Hvordan få Feathery Eyebrows: Expert Tips fra Mary Dang

Når det kommer til øyenbrynene mine, der's eneste person jeg stoler på: Mary Dang. 

Siden 2012 har hun vært i mine buer på Eye Love Beauty Bar, hennes boutique Toronto salong som spesialiserer seg på bryn, lash og sminke. Først da var det bare Mary og hennes pinsetter, men nå har Eye Love vokst til et team på tre personer, alle spesialiserer seg på naturlig utseende browsere som er tilpasset hver klient's funksjoner. 

Der's ingen voksing eller tråder involvert, bare tweezing, og jeg kreditt Mary for å forbedre mine penner med 1000 prosent. Som så mange kvinner, hadde jeg spratt mellom ulike pannestenger i mange år, og følte meg aldri så fornøyd med de vinkelformede, tynne former de'd uunngåelig gi meg (spesielt ettersom de vokste ut). Maria lettet meg inn i en fyldigere, fjærende, lavere vedlikeholdsbryn, og jeg'har aldri sett tilbake.

Jeg'm langt fra den eneste skjønnhetsredaktøren i byen som kan't lever uten Mary (hun har klienter fra FLARE, FASHION og ELLE Canada for å nevne noen), men i tilfelle hun'Jeg er ikke på radaren din ennå, jeg vil dele kjærligheten. 

Les videre for å lære om hennes signaturfjæret panne teknikk og mer:

Hvordan ville du beskrive din skjønnhetsfilosofi?

Mindre er definitivt mer. jeg tenker det's er viktig for folk å feire hva de har naturlig i stedet for å prøve å forandre ting. Med alt det's skjer akkurat nå med injeksjoner og plastikkirurgi og alt det, tror jeg det'er en skam. Alle er vakre på sin egen måte. Det høres kliché, men det's sant. Du'må du finne de beste funksjonene dine og fokusere på det i stedet for å prøve å manipulere og endre hele ansiktet ditt.

Hva'er din tilnærming til browsere? Er det en viss type panne du'er kjent for?

Fra det jeg samler, sier folk at jeg'm kjent for en mer naturlig utseende panne. Så ikke altfor manikyrt, og noe som passer til ansiktet, beinstrukturen og den generelle estetikken. Mer av en naturlig, fjærende panne. 

Jeg elsker det ordet, fjærende.

Jeg vet. Den's morsomt, når folk prøver å beskrive hva slags øyenbryn de vil ha, de don'Jeg vet ikke nøyaktig hva ord å bruke. Når jeg sier "feathery", sier de, "Oh, min Gud, ja! Feathery, det's det jeg vil ha. "Det beskriver det perfekt.

Hvor viktig er browsere til en persons overordnede utseende? 

Å, det'sannsynligvis på toppen, som nummer én viktigste. Det er så mange faktorer som gjør at du ser flott ut, som din hud og håret ditt. Men brynene dine er ferdig. Hvis du har flotte tenner eller flott hud eller flott sminke, så har du brows som er dårlig formet eller bare ikke en form som's arbeider for deg, kaster den av hele utseendet. Browsene gjør virkelig hele utseendet.

Jeg vet at bakgrunnen din er i sminke. Hvordan kom du for å spesialisere deg i brynene? 

Jeg startet som makeup artist. Jeg var veldig lidenskapelig i en tidlig alder og den's noe som kom super naturlig for meg, så det var mitt hovedfokus for en stund. Jeg freelanced mye, og jeg jobbet med et par modelleringsorganer som gjorde modelltesting. Jentene du jobber med, de'Er du allerede vakker?'Jeg har ingen store feil, og deres øyenbryn er alltid uberørt. Så det var mitt bilde av hvilke bryter som skulle se ut. Disse uberørte, naturlige brynene som så bra ut som de var. 

Senere kom jeg inn i brude sminke, og jeg begynte å innse at ikke alle har disse flotte brynene. Så mange kvinner har ganske mye hacket av øyenbrynene, eller noen andre gjorde det for dem. Da jeg begynte å gjøre bruder, var jeg som: "Å, min Gud, disse kvinnene har så vakre ansikter og stor beinstruktur, og de vil gjøre alt dette med sminke til bryllupet, men deres øyenbryn er fryktelig." Øyebrynene deres var overdrevent formet og vokset og mager. 

Jeg begynte å sette dem på en vekst-rutine, og det's hvordan det virkelig startet. Jeg var ikke't fokuserer på brows på den tiden, bare gjør sminke, men mine smink klienter ville kontakte meg etter noen måneder. De vil be meg om å fikse sine øyenbryn fordi de gikk for å få dem renset opp et sted, for å få dem vokst eller gjenget, og personen ødela helt sine øyenbryn. Da ville de se meg, og jeg'D si, "Ok, la's la dem være alene i fire måneder. "Og det var en gjentagssyklus av det. Over tid ble mine sminkklienter my brow-klienter. 

Etter noen år oppfordret klientene meg til å gjøre dette på egen hånd. De'D si, "Du burde virkelig fokusere på øyenbrynene. De'Vær så trendy akkurat nå, og du'vær god på det. "Det's hvordan det startet ganske mye.

Når åpnet du Eye Love Beauty Bar, og hvordan er det unikt?

Jeg'Jeg har vært her siden 2011, så vi'Går på fem år. Jentene her, jeg hyret dem og det tok meg en stund å finne hver jente. Vi tror alle på samme filosofi. Mindre er mer, store brynder, naturlige brynder. Så om du ser meg eller du ser noen av jentene, du'Jeg er 100 prosent glad.

Hvor mange browsere gjør du på en gjennomsnittlig dag?

Jeg ser sannsynligvis om lag 15 til 20 personer. Så mengden mengder ansikter jeg'Jeg har sett og folk jeg've hjalp ... det's mye.

Som deg, finner jeg modellen øyenbrynene mest ambisiøse. Er det sant for de fleste av dine kunder?

Kjendiser er populære også, men der'Det er en stor gruppe kvinner som vil ha den fjærlige, naturlige pannen og det's hvor du får inspirasjon, fra modeller. 

Hvilken modell eller kjendisbryn beundrer du?

Det er så mange. Det skjedde for meg den andre dagen at Emma Stone ikke gjør det'Ikke få oppmerksomhet for hennes øyenbryn, men de're faktisk veldig flott. Vi snakker av disse kvinnene med veldig store, tykke, mørke øyenbryn, og de som er rettferdige, vi ikke'Ikke vær oppmerksom på dem. Men Emma Stone har et veldig bra sett. 

Jeg liker Olivia Palermo; hennes penner er fine. 

Også Rosie Huntington-Whiteley, Lily Aldridge, Jessica Alba, Kate Bosworth og Joan Smalls. 

Gigi Hadid & # x2014; Jeg hater å innrømme det.

Og Isabela Rangel, Taylor Hill, Karlie Kloss, Fei Fei Sun og Liu Wen.

Finner du at forskjellige aldersgrupper foretrekker forskjellige brow-stiler?

Der's definitivt en aldersgruppe til den. De yngre jentene, de ønsker å gå for det veldig velstelte utseende, som jeg alltid anbefaler. Vanligvis vil kvinner i slutten av 20-årene og oppover å gå på fjærveien. De vil ha bryn som er lite vedlikehold, enkle å ta vare på og som vokser naturlig. Det gjør det ikke'Ikke se latterlig når de vokser inn fordi de'Ikke overdreven formet og altfor tynn.

Er det derfor så mange kvinner tror de må ha sine penner formet hver tredje uke? Er det fordi deres penner er så fortynnet, det ser dårlig ut når de begynner å vokse i?

Å ja, mest definitivt. Det skjer med mange kvinner som søker profesjonell hjelp. Mange kvinner don'Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre med sine egne øyenbryn, så de får dem formet av folk som gjør voksing eller tråder. Men disse menneskene gjør dem super små. Jeg gjør n'Jeg vet ikke om det's forsettlig, men over tid blir det veldig liten. Din pannehår vokser i ganske raskt, så hvis pannene dine er naturlig tykk og du'Jeg går super-tynn, så håret'kommer til å komme tilbake raskt og se opplagt. Så du'vær på en ond syklus med å prøve å rydde dem opp og få dem til å se bra ut, men du'Gjør det hver annen til tre uker. Du burde virkelig gå til å se en profesjonell kanskje hvert par måneder. Din brows shouldn'Ikke se forferdelig når de'vokser i, de skal bare vokse pent.

Tror du at disse voksings- og trekkstedene er oppmuntrende hyppig pannevedlikehold, ikke fordi det ser best ut, men fordi det gir dem mer penger?

Jeg tror det. Yeah. Jo flere folk du kommer inn, og oftere kommer de inn i deg're tjene mer penger. Den's uheldig. 

Hvordan går du om å bestemme riktig panneform for en klient?

Når jeg har en ny klient, vurderer jeg vanligvis hva de gjør'ha på seg og hva de gjør, men også jeg'm vurderer funksjonene deres, deres ansiktsform, øyeform, hvor øyenbrynene sitter på pannebenet, og hvor lave eller høye deres penner er til pannebenet deres. Så jeg'Jeg skal sørge for at brynene er formet i henhold til deres naturlige form og ikke manipulerer det for mye. Når du begynner å manipulere og endre noen's form, det's når du må gjøre mye vedlikehold, og gjenveksten kommer raskere og ser rotete ut. Vanligvis hva du're gitt naturligvis fungerer for deg. Den's bare noen få mindre tweaks her og der for å utfylle dine funksjoner. 

Hvilke typer ting gjør du tilpasning?

For meg selv, for eksempel, har jeg en oval ansiktsform og mine penner har en liten bue. Men hvis jeg skulle forlenge buen min enda, betyr det at ansiktet mitt skal se lenger ut, og jeg gjør det't vil ha det, og jeg tror det's lenge nok. Så hvis du'Jeg har et langt ansikt, jeg vil ha en tendens til å gå på den rette siden. Men hvis plassen mellom øynene og brynene dine er ganske stramt, da vil jeg løfte dem en liten bit. Det er alle disse små detaljene jeg tar hensyn til når jeg'm å forme noen's øyenbryn. Den's ikke bare deres ansiktsform, det's deres øyeform og hvor pannen faktisk sitter på ansiktet sitt. Den's helt tilpasset.

Hvorfor bruker du bare pincet i stedet for voksing eller threading?

Jeg bruker pinsett fordi det er for meg's den mest nøyaktige måten å forme pannen på. Jeg har full kontroll over hvilke hår jeg'Jeg tar ut, og jeg kan være grundig og detaljert om det. Jeg føler at voksing og threading er svært intense hårfjerningsprosesser. 

Med voksing, du'fjerner masse, og deg'fjerner litt av huden, slik at du ender med skinnende hud rundt øyenbrynene dine. Jeg gjør n't tror det'Det er et veldig bra utseende. Du legger merke til det når du vokser huden din, du tar ut alle de små babyhårene. Våre ansikter alle har disse babyhårene, så uansett hvor du er'Vokset vil ha denne pussete, rene huden. Den's er ikke det beste for å sette på sminke heller. 

Threading er også en aggressiv form for hårfjerning. Den's ment å fjerne bulk. Rommet rundt øynene dine er ganske stramt, så det'er veldig vanskelig å være omhyggelig og ta ut en rad om gangen, eller ett hår om gangen. Du må ta ut bulk. Så over tid vil dine penner bli tynnere. Det skaper også en veldig distinkt linje. Den'er veldig rett og vinkel, og du kan'Ikke tilpass buen. 

Kan den feathery brow se oppnås hjemme eller er det best å se en profesjonell?

Det er så mange mennesker som har en feathery panne naturlig. For eksempel, deg selv'Jeg har en naturlig feathery panne. Så det's enkelt å oppnå på egen hånd. Men for noen som ikke gjør det'Jeg har det ser ut, det'Det er veldig vanskelig å lage det, så hvis du vil ha det, så'Det er bedre å se noen. Hovedsakelig har det å gjøre med å ikke over-trimme øyenbrynene dine. Mange mennesker over-trimmer sine øyenbryn. Den fjærende pannen fungerer også for de fleste, men noen ansikter trenger litt mer struktur.

Rådgiver kundene dine om å la sine browsere stå alene i mellom avtaler?

Noen mennesker gjør en god jobb alene fordi de'Jeg har fått strenge bestillinger for ikke å overdrive ting. Folk som er virkelig besatt med øyenbrynene og vil ha dem perfekte hele tiden, har en tendens til å gjøre flere feil enn folk som ikke'ikke bry deg. Den's de som trenger å få dem til å trene hele tiden, med hvert hår på plass og hvert hår perfekt trimmet, som pleier å gjøre flere feil. 

Hvis du'er en av de menneskene som besatt over hennes penner, hvordan foreslår du å komme deg ut av den tankegangen?

Den's får den riktige informasjonen fra noen som meg, og også lærer å gi slipp. Lære å ikke virkelig fokusere på ansiktet ditt så hardt. Ingen ser deg i et forstørrelses speil, ingen i verden ser deg slik. Så du må stoppe og ikke stirre i ansiktet og øyenbrynene hele dagen. Det første folk ser er ikke dine øyenbryn, det's ansiktet ditt. 

Hva er de største brow-feilene du ser der ute?

Jeg skulle ønske folk ville slutte å trimme sine øyenbryn så mye. Enten over-trimming dem eller prøver å gjøre hvert hår så kort. En annen stor er at hunser buen sin på feil sted. Folk sitter for mye inn i buen fra under. De'Ikke gå på toppen, men de're går fra under og klatrer altfor høyt. 

Så den gamle "regelen" at du bare bør dumpe under din panne er utdatert, ikke sant?

Jeg gjør n't tror det fungerer. Igjen, det'er forskjellig for alle. Ikke alle har en perfekt topplinje, så det'Det er greit å rydde opp og inneholde topplinjen, ikke nødvendigvis formen den, men inneholder den. Med en gang du'Jeg har sett meg, og når linjen har blitt preget, så er den'Det er greit å opprettholde det selv. Men don'ikke gå og doble hele toppbuen av, som jeg'Har sett!

Hva skjer når folk overbeskytter sine øyenbryn?

Når du trimmer pannen for kort, blir mye av huden under utsatt. Din panne sitter i lag, og lagene hjelper deg med å fylle i de sparsomme områdene. For eksempel, halen din. At's et sparsomt område. Du trimmer det for kort og huden under blir utsatt. At'vil gjøre browene dine tynnere enn hva de egentlig er. Når de vokser inn igjen, vokser de i spiky. Den's som når du får en veldig sløv bang trim. At's hva browene dine ser ut som om de'Ikke trimmet riktig. 

Skal trimming bare gjøres av en profesjonell?

Jeg gjør n'T tror folk burde ikke'ikke trimme, de skal bare'Ikke vær over-trimming. Og ikke over-trimming biter om gangen. Det burde være som ett hår om gangen. Du'bare trimme håret det's slags ut der, langt borte fra øyenbryn, og deg'bare trimme det ene håret. Og du'Ikke prøv å trimme hårene ned så de're kort.

Hvordan overfører du fra feil form til riktig form? Skulle du ikke berøre brynene dine i det hele tatt mens de vokser ut?

jeg tenker det's beste å komme inn for å få noen veiledning om hvor de trenger å vokse i og hva's riktig form. Når de får den veiledningen, kan de forlate den i en måned om gangen. En gang der's nok hår, så kom inn og få dem formet i riktig form for dem. 

Hvor ofte skal folk planlegge vedlikeholdsavtaler?

For vedlikehold, for å rydde brynene, er det avhengig av personen, men ikke før seks uker. At's hetten; du kan'Kom ikke inn før det. Det kan gå fra seks uker til to måneder til to og en halv eller tre måneder, avhengig av personen. 

La's snakk om verktøy. Hvilken type pinsetter bruker du?

Jeg'Jeg har alltid brukt Tweezerman "skråtipset" og jeg liker dem veldig godt.

Foretrekker du penn blyant, gel eller pulver?

Det er virkelig avhengig av personen som's bruker produktet. Det er så mange kosmetikk som virkelig gjøres veldig bra. Så lenge produktet har riktig tone, og det's enkel å bruke penn, pulver, pomade, gel, det gjør det ikke'Det er ikke så viktig som det's den riktige fargen. 

Hvordan velger du riktig nyanse av brow filler?

Den's tonen som betyr noe. De fleste har kaldt tonet hår, så de trenger å finne noe i en kul tone. Dessverre er det ikke mange kule tonede produkter der ute. De'er ofte for rødt.

Skulle du gå lysere eller mørkere enn din naturlige pannefarge?

Det avhenger av hva du ser'går igjen for. Vanligvis, hvis du'På fair side, vil du gå litt mørkere, som en skygge mørkere. Hvis du'Jeg har allerede mørkt hår, jeg ville gjøre det en skygge lettere. 

Skal alle fylle øyebrynene deres?

Det avhenger av hva du liker. Mindre er mer, åpenbart. Ikke alle må fylle i øyenbrynene sine. Jeg tror noen mennesker don'Jeg trenger ikke å fylle ut med noe produkt, men kan dra nytte av å bruke en gel for å holde alt på plass. Det holder brynene ser utsmykket og polert. 

Hva bruker du på dine egne brows?

Personlig bruker jeg en panne gel. Der's dette merket heter The BrowGal. Hennes panne gel er ekstra sterk for de urolige browene; det holder dem nede og det's vannbestandig. Som filler, jeg'm ved hjelp av en taupe pannepulver fra Anastasia Beverly Hills.

Hvem kan ha nytte av å tynne deres penner? 

Folk som tynner, det's ikke at de don'Jeg vil ikke bli nødt til å fylle ut deres penner. Vanligvis det's folk som har mye brow hår, men de'er veldig rettferdig. Tinting definerer og mørker håret. Folk som har veldig blonde øyenbryn som tynn, fordi det gir dem en god base. Selv om de fortsatt vil fylle øyebrynene, kan de, men fargen er en naturlig måte å mørke øyenbrynene på.. 

Brunetter tynner også sine øyenbryn. Noen brunetter elsker å ha en virkelig full, mørk øyenbryn. Deres øyenbrynshår er vanligvis fine og ikke så mørke. Så brunetter liker å gjøre det også, fordi det mørkner alt og gjør det litt mer overdrevet. 

Hva er dine beste penn og skjønnhetstips? 

Hver kvinne har rett til å få hennes penner formet riktig for første gang, enten det er det's noe du vil gjøre på rutinemessig grunnlag som en del av skjønnhetsregimet ditt, eller noe du ønsker å forkaste deg med hvert par år eller en gang i livet ditt. jeg tenker det'er veldig viktig for kvinner å forstå sitt potensial. 

Den'Det er også viktig å vite at det finnes andre metoder. Voksing og threading er ikke de eneste alternativene, og browene dine er ikke en mal. Det jeg gjør er tilpasset for hver person. 

Don'T tror at alle er en panneekspert, selv om de hevder å være. Du må gjøre din undersøkelse. Den's akkurat som hårstyling. Du don'Jeg vil ikke gå til noen bare fordi de hevder å være de beste, eller bare fordi det's praktisk. 

Don'Ikke fokus for hardt på ufullkommenhetene dine, eller hva du kanskje tror er en ufullkommenhet. Fordi egentlig er det ikke't, på slutten av dagen. 

Finn Mary på Eye Love Beauty Bar, 793 Queen St. W., 2. etasje, Toronto, og følg henne på Instagram og Twitter.

Leave A Comment

+ 6 = 10