Hvordan bruke sminke på moden hud

Så hvis du're staring ned fatet av [sett inn uhell bursdag her], og merker din første / tredje / 17 linje eller rynke, vil du kanskje gjøre noen tilpasninger.

Fordi du ser det'er ikke så mye det faktum at du har rynker (eller tror du gjør). Rynker er kule, mann! Jeg mener, har du sett Madonna's ansikt i det siste? Det var en utmerket artikkel for noen år siden, som jeg anbefaler alle leser, kalt "The New New Face." Kortversjon: Kosmetiske prosedyrer gjør alle ser det samme ut, og det's dumt. (Det er en grunn til at jeg holder advarsel, forsiktighet, forsiktighet.)

Så egentlig er problemet ikke i det hele tatt at ansiktet ditt har eller begynner å bli eldre. Det skjer. Hva er IKKE kult, tenker at du kan bruke sminke akkurat som du gjorde da du var yngre.

Hva er det som Sigourney Weaver klarer å forsøke. (Selv om jeg'Jeg er ganske sikker på at ikke engang en 20-årig kunne trekke av denne mye lilla øyenskyggen.)

Min godhet, kontrasten mellom Sigourney og Julianne ... wowza.

Så på det notatet, la's snakk om anti-aging sminke. Det er noen ting som bør endres "definitivt i Sigourney"'s rutine og kanskje din også, og de er disse:

1. Prep huden din riktig før du legger på sminke

Se hvor strålende og glødende Miss Diane Lane's hud ser her ut? (LOVE henne, BTW.) Det er dugg og saftig og plump og hydrert og ja, det er flekker rundt øynene, men hvem bryr seg, rett?

Saken er at når vi alder har huden en tendens til å gjøre alle disse morsomme tingene: bli tørrere, bli dullere, miste fasthet og selvfølgelig utvikle rynker. Åpenbart er en god hudpleie regime viktig, men et par små ting vil hjelpe før du legger på sminke.

Før en spesiell hendelse, anbefaler jeg sterkt, a klutmaske, som du søker om kanskje 10 minutter eller så, og som er som en stor stor drink med vann til huden din. Det vil gjøre en forskjell & # x2014; tillit. Vancouver-firmaet MyFaceWorks gjør et stort utvalg av dem så fabelaktige!

For hver dag ville jeg definitivt gjøre en hydrerende serum hvis du kan'Ikke gjør masken ... og så (som jeg alltid anbefaler), lag på en strålings- og fuktighetsfremmende primer. Den jeg snakket opp i går av CoverGirl og Olay, ville være et godt valg for å ikke bare få huden til å se bra ut, men hold din sminke på plass også. Fordi det'Det er ikke bare oljeskinnet peeps som trenger primer...

2. Påfør en krem ​​ikke et pulverfundament

Jeg vet, vi snakket bare om dette om dagen, så jeg'Jeg vil holde det kort. Ikke bare er dewier huden ser mer ut på trenden akkurat nå så langt som grunnlaget går, er det også det langt bedre valget for moden hud, uansett hva som er på rullebanene.

Årsaken er at pulver "spesielt mineralpulver" har en tendens til å slå seg ned i krektene i huden din, og fremhever selve rynkene (eller crepey tekstur) som du prøver å skjule. Og du kan ofte faktisk se produktet, noe som aldri er bra. Ergo, du burde ha på deg en ren krem ​​eller flytende fundament. Se etter noe med ordet "hud" for å beskrive produktet ... det'Det er en god innsats at det vil bli en veldig naturlig utseende.

3. Ingen glimmer eller bleke farger rundt øynene. (Og la Sigourney's lash line-to-brow søknadsteknikk være en advarsel.)

Courteney Cox (bruker hun fortsatt -Arquette?) Ser fantastisk ut her, gjør det ikke't hun? Elsker bunken (selv om jeg vant't snakk om det i dag) og øyesminke er en triumf.

I utgangspunktet har hun overholdt en av de viktigste reglene for anti-aging sminke: stikker til flate, ikke-glitrende og ikke-for-bleke farger rundt øynene. Fordi problemet er at når du har farger og teksturer som gir for mye lys for å reflektere det området, er det bare oppmerksom på hud som ikke er så glatt lenger.

Grays, taupes, browns, coppers & # x2014; de er alle gode. Ivories, beiges og whites er ikke.

Andre ting som er viktige:

4. Varm opp leppene og kinnene (og unngå purpur eller burgunder).

Jeg har vært døende for å legge inn dette bildet av Marisa Tomei, som i motsetning til Mila Jovovich, vet virkelig hvordan å trekke av en oransje kjole med en oransje leppe. Fint arbeid Marisa!

Og snakker om lepper, virkelig & # x2014;alt går Så lenge du'Bruk en varm ish farge og ikke noe med en burgunder (som Sigourney) eller lilla fargetone. De er rett og slett unflattering på de fleste likevel.

Jeg vet at standardrådene pleide å være mot leppestift for moden hud på grunn av blødningsproblemer, men det'Det er ikke så mye tilfelle lenger med de nye formlene som hjelper produktet å holde seg. Higher-end merker som Chanel eller Tom Ford er selvfølgelig mer sannsynlig å ha denne teknologien.

Lip liner kan definitivt også hjelpe ... bare sørg for at du're påføring av riktig farge (ikke for mørk takk!).

Hvis du foretrekker glans, jeg'Jeg har faktisk hørt at det er verre enn leppestift med den blødende tingen. Så en ting du kanskje gjør i stedet er å bare dab din glans i selve senteret av leppene dine. Denne berøring av lyshet vil få dem til å se litt plumper og fyldigere. Pluss det's mer moderne enn å ha klebrig, glassaktig tekstur over alt.

Når det gjelder rødme, gå for en pulverversjon og bruk den på eppene på kinnene dine. Og selv om Carmindy sier at konturene ikke lenger er kule, kan du feie litt av din rødme, eller til og med bronzer, like under kjeven for å definere det litt.

Så...

Er du fortsatt lykksalig fri ... eller kan du faktisk bruke disse tipsene?

Er du enig i at Sigourney ser fryktelig ut? (Vel ... hvordan kunne du ikke, ikke sant?)

Hvilken 40 + celeb er din favoritt?

Leave A Comment

+ 75 = 83