Hva er den beste måten å velge riktig skygge av Foundation?

Velkommen til vår Ask Beauty Editor-kolonne, der våre eksperter svarer på hår, hud og sminke spørsmål. Å be om makeup råd:

Vennligst merk: Alle bilder vil bli publisert.

Q: Hvis du kan't finne en perfekt match av fundament og concealer, bør du være på vei på siden av lysere eller mørkere? Oxiderer den alltid eller bare på noen hudtoner / -typer? & # X2014; La La

EN: La La, dette er et flott spørsmål! 

I denne dag og alder er det så mange merker ute på markedet på apotek, spesialforretninger som Sephora og high end varemagasiner at du bør kunne finne en sminkelinje som har grunnlag for å matche din hud tone nøyaktig. Enten du er superbleg eller supermørk, bør det være en produktlinje som passer for deg!

MAC og Make Up for Ever er to av de beste fundamentet merkevarer for svært brede farger, farger og nyanser. De trener også sine medarbeider for å hjelpe deg med å finne en farge som er perfekt for hudtonen din.

Men hva noen kvinner ikke klarer å innse er at et fundament som passer til huden sin om vinteren eller våren gjør det ikke't nødvendigvis matche huden i sommer og høst. 

Jeg foreslår vanligvis å kjøpe en vinterskygge og en sommerskygge, og deretter blande dem gjennom hele året for å matche huden din i mellom.

Kvinner har også en tendens til å matche sitt fundament til halsen deres. Siden våre nakke generelt don'Jeg har mye eksponering for sol, de har en tendens til å være blekere enn resten av kroppen vår. Jeg foreslår at du legger til grunnlaget for brystet ditt. Da, når du're å bruke det, i stedet for å stoppe på kjevelinjen, fortsett å blande sminke ned i nakken din for en mye jevnere og balansert hudfarge.

Oksidasjon er når fargen mørker på ansiktet ditt i løpet av dagen.

Dette har en tendens til å skje med oljere hudtyper. Hvis dette er tilfellet for deg, foreslår jeg å bruke et gjennomsiktig pulver som ikke har noe pigment av seg selv. Dette vil sette grunnlaget og forhåpentligvis holde fargen fra mørkere hele dagen.

Her er to av mine produktforslag. Jeg anbefaler Forbered deg til Ever Ultra HD Invisible Cover Foundation:

Og gjør opp for alltid HD mikrofinish pulver:

Sabrina Rinaldi er en Toronto- og Montreal-basert hår og makeup artist.

Leave A Comment

22 − = 20