Fungerer Oxygen Facials virkelig?

Vi vet alle kjendiser har mer enn noen få triks opp i ermene for å se på festklare og bilde-perfekte. (Og du'Vær spesielt oppmerksom på dette hvis du'Jeg har lest vår serie før og etter.) Bortsett fra de små plastikkirurgi tweaks og Restylane jabs, er en av de største kjendis skjønnhet hemmeligheter oksygen ansikts.

Du'Jeg har sannsynligvis en selv, eller i det minste hørt om dem, siden de'Jeg har vært i et tiår nå på spa, medi-spa og velg hudlege's og plastikkirurg's kontorer. Mens den grunnleggende mekanismen har forblitt den samme, en trykksatt strøm av oksygen som leverer aktive ingredienser til huden, har kvaliteten på disse aktivene nylig blitt oppgradert fra grunnleggende fuktighetsgivende midler til fancy ting som hyaluronsyre, antioksidanter og peptider (men mer på det om en sekund).

Kjærester elsker 'fordi de gjør huden ser mer plumped opp og glødende før en forestilling eller rødt teppeutseende. Så med festsesongen kommer opp, bør du følge med en oksygenfasade før de store hendelsene i livet ditt? La's undersøker!

Hva er en oksygen ansiktsbehandling?

Jeg'Jeg hadde noen oksygen ansiktsbehandlinger gjennom årene, senest noen måneder tilbake i Toronto's Ritual spa når Madonna's makeup artist og Intraceuticals talsmann Gina Brooke var i byen. (Du kan kanskje huske Gina fra dette gjør opp for noen gang i fjor, et annet merke som hun jobber med og elsker.)

Intraceuticals er et australsk selskap som først ble pioner i behandlingen i 2002, og har fortsatt den største etterfølgeren. De har noen få konkurrenter nå, men den største forskjellen er at med deres ansikts, du'ikke bare å få en strøm av oksygen; det skyver bokstavelig talt høyteknologiske hudpleie ingredienser i huden din også. Dette er deres fancy maskin:

Jeg må sitte ned for en prat med Gina før behandlingen. "Vi'bruk igjen oksygen under trykk for å levere et spesielt serum med lavmolekylvekt av hyaluronsyre til huden, "sa hun." I Australia brukte de dette systemet til å levere kjemoterapi til hudkreftpatienter. Leveringssystemet er utrolig. "

Hva du kan forvente ved en oksygen ansiktsbehandling

Her's hvordan en typisk avtale vil gå ned. Siden oksygen ansiktsbehandling vanligvis tilbys i flere medisinske miljøer, bør du ikke'Ikke forvent det samme frou-frou-tillegget du'D får med en vanlig ansiktsbehandling (som du allerede kjenner mine følelser på, uansett). Der'Det er ingen aromaterapi, ingen ansiktsmassasje, ingen ritualistisk produktlagring som du får på et luksuriøst spa. Den'er en mye mer no-nonsense, resultatorientert tilnærming.

Etter at du har hevdet deg inn i behandlingsrommet, vil din estetiker først rense (og vanligvis exfoliere) huden din.

Da vil hun (eller han, du aldri vet!) Analysere huden din for å bestemme hvilken infusjon som passer best for deg. Dette er den nye innovasjonen mot Intraceuticals' tidligere versjon av behandlingen, som var en størrelse, passer serum til alle.

Det finnes fire behandlingsalternativer, hvert serum med en målrettet blanding av hyaluronsyre, botaniske ekstrakter, antioksidanter, peptider og / eller vitaminer:

Den viktigste ingrediensen er egentlig hyaluronsyren, et molekyl som finnes naturlig i huden vår (og er også stoffet i de fleste injiserbare fyllstoffer); det tiltrekker og binder fuktighet, og dermed hjelper huden å se fastere og mer hydrert.

Infusjonen av ditt valg blir først sprøytet på huden din, og deretter blir oksygen levert via en tau som ser slik ut:

Enheten som "ligner på en sminkepistol med sminkeartist," sier Gina utgir en kontinuerlig strøm av 90 til 95 prosent rent oksygen under hyperbarisk trykk (sammenlignet med 18 til 21 prosent naturlig i vårt miljø) . Dette sies å øke absorpsjonen av serumene, slik at du teoretisk får mer nytte av ingrediensene. Oksygen er også naturlig antibakteriell og har en avkjølende, beroligende effekt.

Infusjonen føles som en blast av kald luft på huden, med et lite trykk, men ingenting smertefullt eller ubehagelig. Når estetikeren din sakte langsomt rundt hele ansiktet ditt med trollet, har du det'Jeg får en av deres aktuelle seromer og / eller kremer påført øverst (en prosess Intraceuticals kalles "hyaluronic layering").

Hele prosessen tar omtrent 30-60 minutter, og du kan også kjøpe produkter for å opprettholde dine resultater hjemme. Merket har nylig kommet ut med fire boosterserum som du kan mikse og matche for å tilpasse ditt diett:

Jeg'Jeg er litt av en serum junkie, så jeg elsker konseptet av disse, og at du kan bruke forskjellige, avhengig av hva huden din trenger. Jeg'Jeg er en lenge bruker av SkinCeuticals' antioksidant serum, så vel som ulike vitamin A topicals, så det's veldig spennende å ha nye alternativer som er av tilsvarende kvalitet og like lett!

Oksygen ansikts fordeler

Så fungerer oksygen ansiktet faktisk? Vel, fra min egen erfaring er det kortsiktige beviset i speilet. Hver gang jeg'Jeg hadde en oksygen ansiktsbehandling, resultatene var øyeblikkelige og merkbare. Du gløder virkelig når du går ut der.

Men Gina kan nok snakke det bedre enn jeg kan. Over til henne:

"Jeg fant Intraceuticals i 2004 på en tid da jeg gjorde det meste skjønnhetskampanjer, og mange modeller og kjendiser viste seg på sett og deres hud var ... ikke det beste. For eksempel hadde noen av dem ikke bare dehydrert hud men akne, eksem, rosacea, psoriasis. Og uansett hva jeg gjorde, kunne jeg ikke'Ikke gjør huden så vakker som jeg ville. Uansett hvilken sminke, det gjorde det bare ikke't hjelp. Jeg prøvde dyre kremer; Jeg prøvde ikke-kostbare kremer; ingenting syntes å fungere.

"Så jeg ringte en lege venn av meg, og jeg fortalte henne mitt problem, og hun sa, 'Åh, jeg har dette fantastiske systemet fra Australia; kom og jeg'Jeg vil bevise det for deg.' Jeg'Jeg er veldig skeptisk. Hun gjorde en side av ansiktet mitt og så viste meg et speil og jeg så på den andre siden, uberørt. Det var en bemerkelsesverdig forskjell. Det så sunt ut, som om jeg bare kom tilbake fra ferie. Jeg trodde wow, dette er fantastisk, men la meg se hvordan det er med sminke. Vil det fungere? Jeg dro hjem, jeg gjorde min sminke og det så vakkert ut.

"Den's som å jobbe på et rent lerret. Når huden din er tørr, legger sminke på toppen av det og du kan't ser faktisk huden gjennom den. Etter at jeg har gjort en Intraceuticals-behandling, ser sminke ut som andre hud. Det gjør det ikke'Det ser ikke ut som sminke. Så når du'maler over ansiktet, det's akkurat som et rent lerret og sminken ser vakker ut, huden's mer hydrert, det's tettere, den's jevnere, den's mer klumpete, det's firma. "

Kjendis fans av oksygen ansiktsbehandling

Selvfølgelig var kjendiser de første til å komme om bord, siden de'Jeg blir fotografert hele tiden, og Madonna er den mest berømte fan av alle. Hun reiser alltid med sin $ 14.200 Intraceuticals oksygen maskin og har også en i hver av sine seks boliger (!!). Injiserbare stoffer til side, du må innrømme at hennes hudtone og tekstur ser fantastisk ut. Hun er 55 år gammel, BTW:

Victoria Beckham, Justin Timberlake og Jessica Biel og (shocker) Kim Kardashian har også alle sine egne oksygenmaskiner.

Og gjett hva? Gina's den som introduserte dem til det, etter test-kjøring prosedyren for seg selv.

"Jeg trodde, ok, jeg'Jeg skal presentere dette til noen av mine klienter. Alle fra Madonna til Katy Perry til Justin Timberlake til Victoria Beckham til Naomi Campbell, de oppdaget alle det, og de var sjokkert over hvor fantastisk det var. De sa, 'Wow, jeg'Jeg har aldri prøvd noe som dette' eller 'Jeg la merke til at huden min endret seg drastisk til det bedre.'"

"De fleste kjendiser har gjort det oftere [enn den anbefalte behandlingsplanen] fordi de're på fly hver dag, og det bare zaps all fuktighet ut av huden din. Så i så fall, for eksempel Madonna eller Justin Timberlake eller Katy Perry, tar disse folk seg på tur med dem. De må gjøre en behandling hver dag eller annenhver dag slik at huden deres ser utrolig ut på scenen. "

Jeg spurte Gina om det var mulig å overdrive det ved å ha for mange behandlinger, men hun sa nei. "JEG'Jeg har brukt det siden 2004, og jeg har aldri hatt noe negativt skje; faktisk, jeg've hadde bare de beste resultatene. "Det er ingen bivirkninger og det's trygt for alle aldre og hudtyper.

Hva's ekstremt overbevisende er den lange listen over ubetalte kjendiserklæringer, som du kan se på Intraceuticals' nettside. "Ikke en person ble betalt en eneste krone. Du kan'Ikke si noe annet hudpleiemerke på markedet som har en liste over de mest ikoniske kjendiser i verden som sverger ved Intraceuticals, men de har havn'har blitt betalt. "

"Mine klienter liker å si det's øyeblikkelig tilfredsstillelse. Fordi når jeg'Jeg jobber med sett, jeg gjør det'Jeg har ikke lyst til å vente på tre uker for et produkt å jobbe. Jeg trenger noe med en gang, spesielt for noen som har eksem eller psoriasis eller rosacea. Det beroliger huden, det blir kvitt rødhet, det strammer, det firmaer, det plumper huden.

"Jeg har til og med fotografer og produsenter som ber meg om å ta med det på videoskudd. Normalt der's et budsjett på $ 20.000 til $ 100.000 for visuell bildebehandling. Der's en fyr som sitter foran en dataskjerm og ramme for ramme, han's renser hver liten del av ansiktet for å sikre at det ser feilfritt ut. Siden jeg'Jeg har brukt Intraceuticals, den's kutt retusjonsbudsjettet i halvparten. Etter at jeg har behandlet huden, ser huden ut som den's airbrushed. Den's utrolig. "

Oksygen ansikts mot invasive behandlinger

Så hvorfor ville du splurge på en serie oksygen ansiktsbehandlinger når du bare kunne håndtere tegn på aldring ved å gå under nålen eller kniven? Her's Gina's ta:

"JEG'm alt for å gjøre seg selv bedre, enten det's fyllstoff eller noe. Men i Hollywood og generelt er det folk som'Jeg har tatt det altfor langt. Jeg tror hvorfor folk elsker behandlingen så mye, er fordi det gjør at du ser ut som en bedre versjon av deg selv. Du ser ut som deg'Jeg har nettopp kommet tilbake fra ferie; du ser godt ut. Den's ikke-invasiv og du ikke'Ikke bekymre deg om det'Det kommer til å være noen form for problem etter behandlingen. "

Hvor lenge varer oksygen ansiktsresultater sist?

Dessverre koster det ikke så lenge å vurdere behandlinger rundt $ 150 til $ 200; høyere enn gjennomsnittlig tradisjonell ansiktsbehandling. Gina sier at huden din vil se ut som "utrolig" i fire til syv dager, som er greit hvis du'Gjør det til en spesiell anledning, men ikke'Ikke forvent å merke noen varige resultater fra en enkelt behandling.

"Den's er ideell for kvinner som gifter seg, fordi de blir gift, de går på bryllupsreise, og deres hud gløder i flere dager, sier Gina, og jeg er enig i dette. Det vil også være bra som prep for en rekke feriefester, Nyttår's eve, en skolegjenforening eller noe annet som krever at huden din er i toppform.

Jeg bare don't tror det's realistisk for den gjennomsnittlige ikke-kjendis personen å ha råd til antall økter du trenger for langsiktige resultater. Merket sier at det er en kumulativ fordel av regelmessige behandlinger og anbefaler å gjøre en ansiktsbehandling i uken i seks uker, og deretter en gang i måneden etter for å opprettholde resultatene. Åpenbart kan kjendiser helt ha råd til dette (minst $ 900 investering før du går på vedlikeholdsmodus), men de fleste, nei.

Gis oksygen ansikter forårsake betennelse?

Det er andre bekymringer for oksygen ansiktsbehandling i tillegg til kostnaden. Jeg skrev først om behandlingen i slutten '00s for ELLE Canada, og dermatologene jeg intervjuet for den artikkelen fortalte meg at den plumped-up glød ikke var fra oksygen eller hyaluronsyren i det hele tatt ... men i stedet for irritasjon og betennelse i huden.

Nøyaktig samme syn ble notert av en dermatolog citerte i 2006 New York Times artikkel:

"Konseptet om at høytrykks oksygen ville gjøre noe for å hjelpe huden, er slik tull som å være latterlig," sa Dr. Zachary, som ikke har undersøkt oksygenkomprimeringsmaskinen selv.

Han foreslo at plumping eller hevelse effekten kan være mild betennelse forårsaket av blastene av komprimert oksygen. "Hvis du ville ha bløte øyne, kan du også gå ut for en hard natt's drikking, "sa han.

Åh nei. Og som Dr. Fredric Brandt også påpeker, er det ingen vitenskapelig bevis på at oksygen faktisk driver næringsstoffene dypere inn i huden eller har noen annen fordel for huden.

Den's morsom, skjønt. Siden den tiden kan jeg'Jeg forteller deg hvor mange derms og plastikkirurger som har begynt å tilby behandlingene i sine egne kontorer og medi-spa ... noe som gjør et spørsmål om deres troverdighet. Endret de seg på effektiviteten, eller prøver de bare å tjene penger? Hmm....

Skader oksygen ansikter skade på frie radikaler?

Den andre bekymringen er at oksygen selv fremmer opprettelsen av frie radikaler, en viktig bidragsyter til aldring, og så hvorfor ville du med vilje lage mer av dem rett på ansiktet ditt?

Jeg må si at denne delen bekymrer meg mest. Har du noen gang lagt merke til hvordan skjønnheten biz fortsetter disse motstridende stillingene på oksygen? På den ene siden, det's fiende nummer én og vi har antioxidant hudpleieprodukter i massevis for å hindre en aldrende Armageddon. Men da vi'Vi skulle også "oksygenere" vevene våre med disse behandlingene for hudpleie fordeler. doesn'Jeg har ikke mye mening.

Her's merkevaren's Svar: "Det er ingen tegn på at oksygenbehandlinger forårsaker skade på frie radikaler. Faktisk hevder de fleste forskere og leger at selv om det aktuelle oksygenet kunne trenge inn i huden, ville det være så ubetydelig, i utgangspunktet ikke mer enn din daglige eksponering for oksygen. "

Fair nok, men her's hvor jeg står:

Bunnlinjen

For meg vil oksygen ansikter forblir mer av en spesiell anledning ting siden jeg ikke'Jeg har ikke en kjendis-stil bankkonto, og så jeg ikke'T tror at den midlertidige betennelsen eller potensielle frie radikalskade er altfor viktig å bekymre seg for. (Hvis jeg var Madonna, har jeg gjort dette hver dag? Nå, da'D er sannsynligvis litt bekymret.)

Men å få behandlinger bare noen få ganger i året er sannsynligvis ikke noe problem. Og det kan du virkelig't argumenterer med de kortsiktige resultatene. De er fantastiske. Bare se på Miranda Kerr her:

Eller Jenna Dewan-Tatum:

Nå, hvis jeg var alvor bekymret for kjedelig, aldrende hud og hadde oppover på $ 900 å bruke på forbedringer, må jeg være ærlig. Jeg'D sannsynligvis investere i andre ting før oksygen ansiktsbehandling, selv om det ikke var noen bekymringer om frie radikaler og hudbetennelse. Ja, erklæringene er fantastiske, men jeg'D sannsynligvis prioritere pengene mine mot filler, Botox eller Fraxel behandlinger først. Jeg ser ansiktsbehandlingene som mer av et sekundært tillegg til tiltak som gir mer dramatiske og langvarige resultater.

Neste uke, jeg'Jeg snakker om en ny behandling som's en vri på oksygen ansiktsbehandling, men for noen leger, er faktisk erstatte det fordi de tror det's enda bedre. Hold deg oppdatert, og i mellomtiden, la's snakk om dette!

Si din mening

Har du noen gang hatt en oksygen ansiktsbehandling?

Tror du det har ekte hudfordeler eller gjør frie radikaler og betennelser bekymre deg?

Vil du investere i en rekke behandlinger, eller vil du heller bruke dine "hudpleiepenger" andre steder?

Leave A Comment

+ 38 = 48