Frisør Nick Arrojo av “What Not To Wear” deler sine hårhemmeligheter

Vel, damn, det er det's september allerede. Jeg gjør n'Jeg vet ikke om deg, men jeg krever alltid en ny frisyre og farge rett om nå for å ønske høstsesongen velkommen (selv om det teknisk sett ikke gjør det't begynner til den 23.). Jeg har bare sistnevnte deltok i går, og i neste uke jeg'Jeg besøker denne fyren for min kutt ... noe som betyr at jeg'Jeg er allerede på jakt etter haircuts-mappen på datamaskinen min, så vel som min samling av søppel gossip mags (hva?) for inspirasjon.

Du skjønner, selv om jeg'Jeg er fast troende på Life Cut-teorien, jeg'm fortsatt veldig åpen for subtile tweaks, som bangs eller ingen bangs, eller en ny farge, eller en annen lengde. (Hvis du ikke'Jeg vet ikke hva jeg'Jeg snakker om med dette begrepet "Life Cut", så bør du bare lese dette innlegget, men i et nøtteskall er det's at alle skal finne en frisyre som passer dem for livet.)

Kanskje jeg'Jeg er også i humør for å bytte ting fordi jeg'Jeg har snakket med Nick Arrojo. Han's en kjendis frisør (klienter inkluderer Minnie Driver og Bryan Adams) og best kjent som den tidligere bosatte frisør på makeover showet Hva ikke å bære. Og han er alt om endring. Bare se:

Jeg er helt enig med det han har's sier at håret ditt trenger å utvikle seg når du blir eldre og trender endrer seg. (Jeg mener, hva er denne bloggen for? Duh.)

Der'Det er bare ett område hvor vår tenkning er forskjellig: Jeg tror det's en samlet hår form som pleier å smigre deg ansiktsform (se som vi kan't gjør mye om beinstruktur). For eksempel: Jeg'Jeg har vokst ut på mitt smell hele sommeren, men nå er jeg'Jeg har forstått, som jeg alltid gjør når det kommer til dette stadiet, at ansiktet mitt er bare en liten bit for avlang for at det er mindre å se på å smigre meg. Men hva vet jeg? Jeg'Jeg er ikke en profesjonell frisør.

Jeg vil si at jeg var glad for å høre Nick si det's egentlig ikke om lengde. Fordi jeg sverger at hver gang jeg så ham på det showet, gjorde han en kort hårklipp. (Hvis du leser kommentarene her, ser det ut til å være hans rep.)

Jeg ELSKER også hvordan han snakker om å omfavne teksten du ble født med, fordi det's hva du'er ment å ha. Der's ingen poeng bekjempe det. (Hmm ... Jeg kan også bruke denne teorien til å støtte min blonderexia. Jeg mener, jeg var blond som barn så teknisk det's min "naturlige" nyanse ... ikke sant ?!)

Uansett, i andre nyheter, handler Nick også om å gjøre styling veldig enkelt, og derfor kom han ut med sin egen serie hårprodukter:

De'Jeg har vært ute i USA en stund, men nettopp lansert på salonger over hele Canada. Han sier at du bare trenger en, kanskje to produkter MAX å gjøre håret ditt, og alt er veldig lett og lukter fantastisk.

Fortell meg:

Husker du Nick fra Hva ikke å bære?

Hvordan føler du om hans syn på hårendringer?

Vil du gjøre noe radikalt? Et nytt kutt, en ny farge? & # X2014; dette høsten?

Leave A Comment

40 + = 49