Editor’s Pick: The New Focus & Flair Collection fra Zoya for Fall

I alle mine år med neglelak testing, jeg'Jeg har aldri vært i stand til å forplikte seg til et merke som min all-time favoritt. 

Men nå tror jeg jeg'Jeg har endelig smalt det ned til The One. Zoya's høst 2015 samling, Focus & Flair, bare forseglet avtale for meg. 

Bestemt av 12 høst-perfekte nyanser, er denne samlingen delt inn i to grupper, dermed navnet Focus & Flair. De seks fokusskyggene (nederste rad i bildet ovenfor) er tett pigmenterte kremer. De seks Flair nyanser (øverste rad over) er lik, men har en "smeltet metall" -finish i stedet.

Som du sikkert kan gjette, elsket jeg dem alle. Så mye at jeg'Jeg gjør det offisielt: Zoya er BEST. La's finne ut hvorfor! 

Vi'Jeg begynner med Focus, krem ​​halvparten av samlingen... 

Charli

Charli er beskrevet som en støvete taupe krem ​​med et snev av grønt. Det var en av mine favorittfarger i samlingen, selv før du stakk det, men på neglene elsket jeg det enda mer! Jeg tror denne nydelige hæren grønn / khaki-skyggen vil være smigrende på alle hudtoner. 

Og ikke'Ikke få meg til å begynne på formelen! Swatching hele denne samlingen bare gjorde meg huske hvordan buttery og glatt Zoya neglelakk er (hvis neglelakk kan være buttery, selvfølgelig). Det ga meg langt det enkleste neglelakkprogrammet jeg'Jeg har alltid opplevd, og hver farge jeg'har prøvd vært nesten perfekt med bare ett frakk. Ugh, jeg elsker deg, Zoya! 

Desiree

Desiree er beskrevet som en klassisk sable brun med bare nok grå for å holde den kaldt tonet. Jeg'Jeg vil innrømme at dette ikke var min favoritt skygge, men det's bare fordi jeg'Ikke i brun neglelakk. Mens denne fargen er ikke't for meg personlig, det brukes veldig, veldig bra. Det trengte to strøk for en feilfri finish. 

Janel

Janel er beskrevet som en dyprød med en varm undertone. Jeg var så spent på å få disse røde på! Dette er definitivt min type rød. Den'Det er ikke for lyst, ikke for mørkt, men akkurat. Det gjaldt som en drøm, og du kunne nesten komme unna med en frakk.

Hannah

Hannah er beskrevet som en klar, klassisk rød med en balansert (nøytral) undertone. Det er litt lysere enn Janel, og jeg gjør det'Jeg vet ikke hvilken jeg elsker mer. Mine tonerkassetter leser "latterlig nydelig" og "ny favoritt?" så jeg tror det's trygt å si dette røde var flott. Applikasjonsmessig har jeg bokstavelig talt ingenting å si om det. Den's også mer ugjennomsiktig enn de fleste andre røde jeg'Jeg har prøvd, så det'Et annet poeng for Zoya. 

Lidia

Lidia er beskrevet som en rik aubergine med en mørk lilla base og et snev av rødt, slik at det kan brukes til alle hudtoner. Ingen overraskelse her, men dette er en annen god en. Plommet farge, som de fleste av disse, er perfekt for høsten. Søknaden var stor, men det trengte to strøk. 

Sia

Sia er beskrevet som en ekte kongeblå. Jeg er så glad i det! Lyseblå er uventet for høst, men jeg'Jeg er veldig inn i denne skyggen. Det var så fint å søke, og så utrolig ugjennomsiktig at jeg sannsynligvis kunne ha forlatt den på ett lag. At's det jeg elsker om Zoya, er nesten alle deres farger sint pigmentert!

Nå på Flair, de seks metalliske nyanser. Denne halvdelen av samlingen var litt mindre ugjennomsiktig enn Focus nyanser.

Tris 

Tris er beskrevet som et svart, børstet nikkel flytende metall. Med andre ord, en sølvfarget svart. Jeg kunne definitivt ha brukt en tredje kappe (du kan se se hvordan det's litt ren på spissene på pekeren og midtfingeren), men ellers var applikasjonen bra. Jeg elsker hint av sølvskimmer som løper gjennom dette. 

Kanel 

Kanel er beskrevet som et klassisk bronse flytende metall. Jeg gjorde det ikke helt'Ikke forvent å like det, fordi det's på den brune siden, men metallkvaliteten gjør det veldig pent! Dette ser mer ut som en bronsskygge enn noe annet, og det har vært fint og ugjennomsiktig. 

Aggie 

Aggie er beskrevet som et gold holo flip flytende metall med bronse mikroglitter. Det ser så kult ut i flasken, og da jeg så det, trodde jeg det ville være et øyeblikk for Chanel's Peridot. Denne polsken skifter fra en gylden farge til en rik grønnblå, akkurat som Chanel, men på neglene, etterlater det litt noe å være ønsket. Jeg fant fargeskiftet'Jeg kommer virkelig ikke gjennom det hele tatt. Med to strøk, det'Det er en fin gylden farge, men jeg tror tre ville ha jobbet bedre. Og jeg har en snakkende mistanke om at med en svart base ville fargeskiftingen ha dukket mer. 

Ember 

Ember er beskrevet som et dypt, brennende rødt flytende metall med nok blå til å være bærbar for alle hudtoner. Det er trolig den mest ugjennomsiktige av alle Flair nyanser, og er en vakker rød for når du vil klippe en lysere fallskygge. Det var så hyggelig å søke! Jeg'Jeg er ganske sikker på at dette ville se fantastisk ut på mørkere hudtoner, siden den røde er virkelig levende. 

Giada 

Giada er beskrevet som et lilla flytende metall med et snev av fuchsiapearl. Det har noen svarte undertoner å mørke opp, noe som gjør det bra for høsten. Som du kan fortelle i bildet, var det ganske ugjennomsiktig, med en veldig god applikasjon. Jeg elsker hvordan metallvirkningen gjør denne fargen så jewel-like. Veldig pen!

Estelle

Estelle er beskrevet som et blått-på-blått flytende metall med en svarte base. Sia, denne metalliske versjonen er super-nydelig, akkurat som kremmodellen, Sia. Den blå har hint av svart og sølv i det, og som alle de andre hadde det en ganske flott applikasjon. 

Konklusjon

Nå skal det være klart: Jeg elsker disse nyansene (og Zoya generelt!). Å ha både krem ​​og metalliske alternativer er et unikt konsept, og jeg kan'ikke komme over hvor vakkert disse poleringene gjelder. Best av alt, Zoya er 5-gratis! 

Så hvis du'leter etter et nytt spikermerke å prøve ut, don'Ikke se lenger. Zoya vil stjele ditt polske kjærlige hjerte helt. 

Shop Editor's Picks

Finn Zoya på salonger, spa og Amazon.com.

Har du prøvd noe fra Zoya ennå?
Hvilke av disse nyanser liker du best?

Leave A Comment

90 − 83 =