Den beste nyanser av blonde for superferdig hud

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Hvilken nyanse av blonde ville se best ut på meg? Jeg har veldig frizzy, wavy-ish hår. Min naturlige farge er en middels blond, men jeg synes det ser kjedelig ut. 

Jeg har veldig rettferdig (nesten se skjønt) hud, så jeg gjør det'Jeg vet ikke hvilken nyanse som ser best ut på meg. Takk for hjelpen! & # X2014; Kira

EN: Kira, etter hårets utseende, er det meste av frizzene som er selvindusert. 

Øverst på håret ser ut til å være i bedre stand enn endene. Høydepunktene er for bleket, noe som gjør dem gjennomsiktige, fuzzy og tomme.

Hvis du bruker hårfarge, skyll eller til og med en glans, kan dette bidra til at håret ditt ser sterkere ut.

For å få mest mulig ut av din naturlige farge, ville jeg gjøre lowlights og høydepunkter. Bruke farge (ikke blekemiddel) til høydepunktene dine vil hjelpe deg med tilstanden.

Du er velsignet med vakre hud- og øyenfarger, så jeg skjønner bare om en hvilken som helst nyanse av blonde ville være bra.

Jeg tror det ville være mest effektivt å holde røttene litt mørkere "nær din naturlige farge" fordi det er mest sannsynlig den beste nyansen ved siden av huden din. 

Du kan gjøre noen høydepunkter ved røttene, men færre enn i resten av håret ditt.

Se etter en salong som bruker Kevin Murphy fargeprodukter; de er min favoritt. Det er et klart produkt i samlingen som bidrar til å bringe livet til håret uten å endre fargen. Jeg synes det er en god glans for etter høydepunktene dine, å fylle håret ditt og beskytte fargen fra elementene.

Når du kommer på farten med fargen din, vokser håret ditt for å legge til vekt. Dette vil hjelpe deg med dine naturlige bølger og frizz.

Jeg håper dette er litt hjelp & # x2026;

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

+ 86 = 89