De beste kuttene som krever ingen styling

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Hei, jeg elsker nettstedet og liker virkelig å lese gode råd. Jeg vil gjerne høre dine synspunkter. Min topprioritet er å ha hår som får meg til å se bra ut (selvfølgelig), men også jeg ser etter minimum oppstyr. Jeg vil ha en stil som jeg aldri må style.

Jeg håper bildene kan gi deg en ide om tekstur og problemer (inkludert et merkelig slaviskt ansikt). Jeg følte meg ikke komfortabel med det kortere håret som er vist her, men hadde en vellykket lang foran / kort tilbake bob rundt den tiden jeg var 18. Jeg liker å kunne knytte den tilbake og jeg misliker alt som også ser ut 'ferdig' eller masete, inkludert fancy krøller. Min stil er for det meste andro-minimalistisk.

Jeg har ikke en hårføner, og går ut med våt eller naturlig tørket hår, selv om vinteren. Håret mitt er en merkelig blanding av fint hår som er utsatt for frizz og litt volum / bølger når det er rent, kan det gå '80s hvis venstre ubetinget. Det er vanligvis på tørrsiden, men blir raskt fet på toppen, så jeg vasker og holder hver morgen. Jeg vil ikke fargestille det for øyeblikket, selv om jeg vil høre fargeforslag for når jeg skal begynne å måtte igjen.

Jeg kan bare't håndtere ideen om å måtte style håret mitt nå, så det ville være godt med ideene dine om hvordan du får det til å se bedre ut mens du ser det som "naturlig". Takk! & # X2014; Julia

EN: Julia, så langt du har langt hår, gjør du det beste du kan gjøre. 

På grunn av tekstur og tykkelse er en lengde veien å gå. Lag vil tynne ut endene dine og gjøre håret ditt for tynt.

Dette er mitt første valg for å ha en sterkere stil som vil fungere på egenhånd med ved siden av ingen styling:

Dette vil også kompliment ditt ansiktsform:

Styled litt løsere er også elegant & # x2026;

Så er det dette kuttet som også ville være super-fantastisk:

Jeg ville ikke farge håret ditt på dette punktet. Denne fargen passer deg så godt. Farging kan legge til skinne, men det er en kortsiktig ting, og du vil jage den for alltid.

Jeg tror at når du drar inn i fargeverdenen, vil du holde håret mørkt, virkelig vise deg den nydelige huden din, og vil gjøre øynene dine pop.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

73 + = 82