De beste kuttene for å skjule fortynningsrøtter

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Jeg'm 27 år gammel, nylig grafisk design uteksaminert på utkik etter en jobb, og jeg'Jeg ville virkelig klippe håret mitt i det siste. Jeg er 4' 11 "og håret mitt er brun-svart (mer svart enn noe), og veldig bølget'Jeg har hatt mange problemer med det etter at jeg hadde et abort i fjor, og det's for mye arbeid for å holde det sunt.

Don'Jeg tar meg feil & jeg elsker lengden på håret mitt. Men jeg ville ikke'Tlemme en ekstrem forandring, som en kort snittskåret. Men endringen er bra bare hvis den's appellerer til hodet mitt, kropp og grad (jeg vil gjerne se edgy og nåværende foran en potensiell arbeidsgiver).

Håret mitt er tykt i enden, men har tynnet fra røttene. Den's tørr og hodebunnen min ser også tørr ut, men jeg'Jeg er ikke helt sikker på om det's flass. Jeg må tilstå at jeg gjør flat jern håret mitt en gang hver tredje uke, avhengig av anledningen, og jeg dusjer hele tiden med varmt vann. 

Jeg'Jeg kommer til den konklusjonen at jeg vil kutte den og farge den, men jeg trenger råd om hva som kan se bra ut på meg. Hva skal jeg gjøre med det, og hva slags frisyre skal jeg prøve? Som jeg sa, jeg'Jeg er opp for noe, så lenge som det's appellerer til min korte persona. & # X2014; Dora

EN: Dora, takk for din forespørsel og for å dele ditt uheldige tap....

Det ser ikke ut til å være en håndbok om hvordan hormoner påvirker en's hår mens gravid. Det kan bli tykkere på noen punkter under graviditet, og tynnere på andre tider. Tykkere er normen under graviditet, og når amming stopper, er det en god del av hårtap. Mengden tap er forskjellig fra person til person.

Dessverre går hormonene dine gjennom samme prosess med abort, og håret ditt følger med på deg.

Dette er når kvinner prøver en ny stil å håndtere det nye håret har å tilby.

Her er min første, ikke så drastiske, men definitivt smigrende stil, ved hjelp av en frynse for å maskere det tynne håret på håret:

En frynse er den vanlige fiksingen, spesielt når du vil holde lengden.

Jeg vet at du vil ha en kort, ekstrem kutt for den store forandringen. Dette er en flott form og profil for deg, med en lengre frynse og nakke som du kan style mange forskjellige måter:

Og her er et annet alternativ for en ikke-så-kort kutt som også vil være allsidig:

Lykke til på din store endring.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

44 + = 49