De beste kuttene for rett hår og runde ansikter

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Mine utfordringer er at håret mitt er ganske blått, spesielt i fronten, og totalt mangler volum. Jeg har lenge, fint, rett, svart (nå re-virginized!) Hår. 

Jeg'Jeg er ganske opptatt med en ny baby og bosted. I det siste har jeg'Jeg har ikke engang blitt tørketørking lenger i et forsøk på å maksimere innkvarteringen min om morgenen. Som et resultat, jeg'Jeg har mest hatt håret mitt i en kjedelig lav hestehale.

Jeg hadde et mislykket eksperiment med smell som gjorde at jeg allerede hadde et ansiktskikt på kontoret. Kan du foreslå en stil som passer til formen på ansiktet mitt og er ganske lavt vedlikehold? & # X2014; Samira

EN: Samira, du er en klassisk skjønnhet og håret ditt er fantastisk som det er. 

Jeg er enig i at bangs ville være en stor feil. Din side del er den beste måten å jobbe med håret ditt.

Det er et par ting jeg vil gjerne se på deg. 

La's starter med en kortere kutt. I beskrivelsen av håret ditt sa du det er rett og fint. En hestehale skal være en stolt pony med skarpe ender. Denne lengden vil bare gjøre det, og gir deg et mer polert utseende. 

Linjen av denne kuttet er litt kortere i ryggen enn foran, noe som gir den en moderne cachet.

Når det er sagt, er jeg en stor fan av lengden på håret ditt nå. Du kan holde lengden og legge til en lang, sidevevd frynse og et lag vekk fra ansiktet ditt. Dette ville friske opp ditt nåværende utseende og deg'd kan fortsatt sette den i en ponni.

Når det gjelder å fargelegge håret ditt, ville jeg la det være alene, det har utrolig glans. Jeg føler at dette er det perfekte tilbehøret for enhver person å eie.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

− 2 = 1