De beste kuttene for fint, krøllete hår og en høy panne

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Hei Bill! Jeg har veldig fint, krøllete hår som blir fet og veies ned og tvinger meg til å vaske det hver annen dag (minst). Håret mitt faller konstant ut på grunn av stress. Jeg la den lufttørke etter fingerkammen og scrunching for å legge til kropp, og for å holde krøllene så intakte som mulig. Men, veldig sjelden, tørker håret på en slik måte at jeg kan legge den ned. 

Det er så sløvt, sparsomt og poufy at de fleste dager jeg knytter den opp i en liten bolle, la mine bølger legge til tekstur og høyde til kronen min, og trekke ut noen stykker rundt bang og øre for å gi det et mykere utseende. Det virker som en, men jeg vil gjerne finne et kutt og en stil som er mindre bla og mousy. 

Hvis jeg holder håret mitt i lengden, vil jeg være i stand til å bære det ned oftere. Hvis jeg kutter den i en pik, vil jeg forsikre meg om at stilen passer til rytterens ansikt. Som du ser, har jeg et høyt panne, som jeg ikke gjør't nødvendigvis føler at jeg trenger å gjemme, men jeg vil gjerne finne et kutt og en stil som smigrer meg og er sofistikert. 

Jeg er åpen for ideer, fra nyttige produkter til nye styling teknikker til en super-short cut. Håret mitt vokser ekstremt sakte, så en lang stil er ikke't virkelig et alternativ. Tusen takk for din tid! Jeg finner alle dine hårkonsulenter å være flink på. & # X2014; Allison

EN: Allison, takk for din forespørsel om konsultasjon.

Fint hår er veldig pent når det håndteres riktig, og jeg tror du har et veldig godt grep på det.

Her er en wispy shag som ville være en fin form for deg. Du kan bare la den falle flat og inn i bølgene dine.

Denne formen vil se like bra bølget eller rett ut. Du kan bære det rett på anledninger til variasjon:

En støpepasta, som KMS California Hair Play Molding Paste, ville være et godt produkt for håret ditt:

For krøller og bølger, ville jeg bruke den på vått hår. Når du vil ha håret ditt rett, bruk det på tørt hår.

Bruk det sparsomt, fordi for mye vil gjøre håret tungt. Sørg også for at du grundig emulgerer det i hendene dine før du setter på.

Dette er et annet styling valg for denne kuttet:

Dette er en super kort kutt som vil fungere med hår og ansikt:

Det kan bli slitt forover eller av ansiktet ditt helt, og det vil fungere godt med bølgen din.

Jeg må si, min favoritt stil for håret ditt er en klassisk bølgete bob:

Lykke til.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

39 + = 46