De beste kuttene for bølget, brunt hår

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Hei bill! Jeg har fint, noe bølget hår som jeg'Jeg har farget forskjellige mørke nyanser av brun de siste tre årene eller så. 

Ett bilde er når jeg hadde kortere, mørkere hår; den andre er hvordan den er nå. Jeg'Jeg har prøvd å vokse den ut en stund, så jeg har omtrent to inches av min naturlige hårfarge, men resten blir veldig brassy. 

Jeg bestemte meg for å bytte til en profesjonell for å få håret mitt gjort, men jeg'Jeg er ikke sikker på hva som ser best ut på meg. Alt jeg vet er at jeg vil ha noe ganske lite vedlikehold. Jeg'Jeg er også åpen for endringer i kuttet, som jeg'Jeg har alltid hatt det lenge med lag. Jeg setter pris på hjelpen din! & # X2014; Jen

EN: Jen, takk for din forespørsel.

Jeg liker denne smale fryns med lysere farge for deg:

Hold lagene lange etter tendrils når du legger det opp.

Disse smellene kan forsvinne raskt inn i håret ditt ved å skyve dem til den ene siden eller den andre.

Med litt hjelp fra et strykejern, kan du legge til mer bevegelse og fortsatt holde det lite vedlikehold. En lysende lotion på hår som din vil hjelpe lufttørke dine bølger på plass. Når du har tørket, bruk en tryllestav eller krøllejern for å legge til polish for denne stilen:

Din sidedel og mørkere hår inspirerte dette skiftet i stil:

Denne kortere lengden vil passe deg og gjøre håret ditt tykkere:

Med enten mørkere røtter eller en over mørkere farge, kan du'Ikke gå galt.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

1 + 9 =