De beste frisyrene for et vinklet ansikt

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Jeg har hatt samme blå hårfarge og stil i tre år. I det siste føler jeg meg dårlig behov for endring. Jeg prøver å vokse håret mitt lenger og vil ha en farge og stil som komplimenterer min gule hudtone og kantet ansiktsform.

Jeg har veldig fint hår som er fet i hodebunnen og har en tendens til å bli lett veid ned. Håret mitt er en lys nøytral brun farge og har ingen fargestoff i den.

Jeg er veldig spent på å høre hva du har å si om håret mitt og vil sette pris på alle råd du kan tilby! & # X2014; Krystall

EN: Krystall, takk for at du sendte inn din forespørsel. Du er ikke alene med disse problemene, og sannheten er at du må jobbe med det du har.

Det du har er et vakkert sterkt ansikt og fint hår. Så for å balansere ut din stil, foreslår jeg en veldig sterk del med endene krøllete.

Mitt forslag ville være å kutte endene slik at de er tykkere, og deretter vokse lengden. Jeg ville få deg en krøller for å legge krøllen.

Prøv en tørr sjampo på røttene dine for å håndtere oljer rett etter du har sjampo. På den måten vil den være på plass etter hvert som oljene oppstår.

Hold hendene dine så høyt som mulig, da dette bare drar ned håret ditt.

Jeg elsker din sterke kjeve og vil forbedre den ved å gjøre håret litt mørkere. Bare en nyanse eller to "du vil beholde litt naturlig dybde, slik at håret ditt fortsatt vil ha dimensjon.

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

36 + = 46