De beste frisyrene for en cowlick på baksiden av hodet

Velkommen til vår Hair Consultation-kolonne. For å be om en elektronisk hårkonsultasjon fra kjendis frisyre Bill Angst, følg instruksjonene her.

Q: Jeg har tynt hår som tørker naturlig rett, kanskje et par kinks her og der. Jeg har også denne forferdelige kuplen som du kan se på baksiden av hodet mitt. I utgangspunktet går min del haywire og hvis jeg ikke'Ikke tenk det området rundt det, det kan se ut som et skallet sted. 

Vanligvis går min eneste virkelige forandring fra langt hår (ned til midten av ryggen min) til et par inches under skuldrene mine. Jeg'Jeg vil til og med legge til et side-feid bang, og så bare gradvis la det vokse ut.

Jeg er naturlig brunett, men da jeg var yngre, ville det være å ligge i solen tungt, så jeg har aldri sett det hele brun (ikke't tror jeg vil ?!).

I det siste føler jeg meg bare som at stilen gjør ansiktet mitt rounder. Jeg liker Jennifer Anniston wannabe-lagene som kommer rundt under haken min, men i den andre halvdelen av hodet, synes de aldri å skje. 

Jeg vet at du tror på alle en lengde for jenter med hår som meg, men jeg elsker bare bevegelse og løfter på kronen. HJELP! Jeg har ikke elsket et hårklipp i noen år. & # X2014; Whitney

EN: Whitney, takk for at du sendte ditt dilemma med håret ditt. 

Du gjør det beste du kan med dine lange låser og rettssaker er en måte å håndtere kronehjulet på.

Mitt forslag til deg er å omfordele din del.

Jeg tror at denne kutt og farge ville være den ultimate forandringen for deg.

Avskjedningen vil hjelpe med kronen din, og jeg føler et sidebevisset slag og en kortere lengde vil gi håret litt mer volum.

For øyeblikket trekker vekten av det lange håret ned og vektlegger kuplen. Hvis du løsner lagene, vil dette bidra til å løse problemet.

Pass på at de er lange lag fordi hvis de er for korte, vil du ha en spire på kronen, og du vil ikke være fornøyd med det.

Jeg tror også at alle dybder og toner i denne fargen vil gi håret mer dimensjon og få det til å virke tykkere.

Her er to andre alternativer:

billyxoxo

Bill Angst er en av Canadas topp kjendis frisyrer og eieren av Angst Salon på 240 Queen Street East i Toronto. Ring 416-360-5942 for å bestille en avtale.

Leave A Comment

22 + = 30