5 måter å fikse brasset hår på

Jeg gjør n'Jeg vet ikke om blonderexia sprer seg eller hva, men i de siste ukene, jeg'Jeg har mottatt en rekke leserforespørsler om hjelp med blondt hår borte brassy.

Og du vet hva? Jeg'Jeg har også et brassy hårproblem.

At'Det var ikke engang for 24 timer siden, den talentfulle Alain Larivée, kanadisk kreativ konsulent for John Frieda, informerte meg om at jeg kanskje hadde sorta en myk tinge av messing som utviklet seg i min farge. Yep, og jeg hadde det også gjort. Men se det's tingen om brassiness. Den opererer i stealth modus, krypende opp på deg stadig så langsomt hvis du'vær ikke forsiktig, og noen ganger tar det en ekspert å påpeke at ja, Houston, vi har et problem. (Selv om du tror det noen kunne'har du informert Mischa Barton ovenfor, før hun kom til dette punktet, ikke sant?)

Du og jeg don'Det må ikke lider den samme brassy skjebnen. Når du'Du er en blonde'Jeg må være årvåken, alltid årvåken, for å beskytte fargen din. Så fra en blonderexic til en annen, her'forestilling.

Brassy hair tip # 1: Kjøp litt lilla sjampo

Når du farger håret ditt, du'Jeg har en liten regnbue av fargemolekyler (rød, gul, blå) deponert i hårkutikken. Fordi de'Vær den minste, den's de blåene som går MIA først, forlater deg med det meste røde og gule. Og du vet hva de nyansene produserer ... oransje! Så lilla sjampo og balsam er freakin' geni. Å være motsatt av oransje, lukkes deres violette pigmenter som brassiness, og gjenoppretter fargen din til sin tidligere herlighet.

Sannsynligvis det minst kostbare alternativet er Sheer Blonde Tone-Correcting-linjen fra John Frieda, som det Alain brukte på håret mitt i går. Der'er en sjampo:

Og en balsam:

Selv om de sier at du må bruke 'em tre ganger for å se resultatene, jeg SWEAR at da jeg møtte en venn i går kveld, fortalte hun meg (uoppfordret) at håret mitt så blonder ut. (Betyr bedre, selvfølgelig.)

Andre lilla sjampoalternativer inkluderer denne fra Joico:

Denne fra Matrix:

(Ja det's "antas" å være for grått hår, men det fungerer fint på blonde.)

Og denne fra AG:

Brassy hair tip # 2: Bruk fargebeskyttende produkter

Du trenger bare å bruke lilla sjampoen et par ganger i uken. (Du don't vil at fargen din skal gå for langt den andre veien og bli lilla, tross alt.) Alterner den med sjampo, balsam og masker spesielt for fargebehandlet hår, men uten det violette pigmentet. De'Jeg vil gi næring til det og sikre at låsene dine er myke, sunne, hydrert og skinnende.

En av mine favorittfargebeskyttende samlinger er fra Matrix. Der'er en sjampo:

Og denne mykgjørende balsammen:

Kerastase's fargelinje er creme de la creme& # x2014; dyr, men jeg har ennå ikke møtt en frisør som ikke gjør det't synge rosene sine Sjampoen er superkremaktig og nærende:

Og balsam er oh-så-rik og overbærende:

Men det er mange alternativer der ute, bare se etter ordene "for fargebehandlet hår" på etiketten.

Brassy hair tip # 3: Invester i et dusjfilter

En annen ting du kan gjøre for å beskytte din $ 150-a-pop blondification investering er å lage en annen investering: i et godt dusjfilter. Foruten det faktum at klor- og jernavsetninger i vannet vårt sannsynligvis ikke er de fineste tingene å imbibe, kan de også gjøre fargefare og se kjedelig ut. Og jern, spesielt, kan legge til de rødaktige, brassete tonene.

Den'Det er en god ide å bruke en klarerende sjampo for å få den shizen der ute, og deretter installere et filter som det jeg'Jeg har brukt fra Jonathan Product:

Den's et to-trinns filter som tar ut klor, syntetiske kjemikalier og tungmetaller, erstatter dem med sunne, pH-balansert kaliumioner. Både hud og hår føles mykere og hårfarge varer lenger "hoi! Det bør vare omtrent seks måneder eller så.

T3 har også nylig kommet ut med sin egen versjon, noe som høres enda mer fantastisk ut:

Det håndholdte filteret har åtte forskjellige sprøyteinnstillinger og har en kjemisk filtreringsprosess som forvandler klor til ufarlige elementer for store for å bli absorbert i hår og hud. De sier at etter at 10 vasker, viser håret en 64 prosent reduksjon i frizz, en 28 prosent økning i kropp, en 47 prosent økning i "comb-ability & # x201D; og en 28 prosent økning i glans. Elsker denne statistikken!

Brassy hair tip # 4: Gå tilbake til salongen for en toner

De fleste av dere som allerede farge eller markere hårblondet, vil være kjent med tonere. Vanligvis bruker colourists dem alle som det siste trinnet i prosessen for å tone ned brassiness og slags hjelp alle tonene i håret ditt å harmonisere sammen. De're gentler (semi-permanent i stedet for permanent farge) og innskudd pigment i stedet for lys, så du ikke'Du trenger ikke å bekymre deg for å skade allerede farget hår.

Selv om de kommer i alle slags nyanser, vil frisøren din bruke en med en fiolett eller blå base (samme prinsipp som sjampoen) for å lyse og gjenopprette fargen din. Forvente å betale rundt $ 40+.

Brassy hair tip # 5: Prøv en hjemme messing banisher

Du kan også gjøre toner tingen hjemme, takket være dette messing-eliminerende produktet fra våre venner på L'Oréal Paris:

Den's ammoniakkfri og kan trygt brukes mellom fargestoffer ... men bare for å advare deg, anmeldelser blir blandet (og det's hvorfor jeg chickened ut av å prøve det selv). Du vil kanskje sjekke ut Makeup Alley før du tar sjansen, fordi noen peeps sier "Jeg ELSKET DET!" og andre "HOLY CRAP THIS SUCKS!" Den'Det er vanskelig å si om det var en brukervennlighet, eller hvis produktet kan gi dårlige resultater på bestemte hårfarger ... så jeg'Jeg lar det være med deg å bestemme.

Hvor flittig handler du om å ta vare på fargen din?

Prøvet noen av disse anti-brassiness produkter eller tips?

Leave A Comment

77 − = 72