15 av de beste frisyrene for middels lengde rett hår

Nå som vi'Jeg snakket om de beste frisyrene for alle typer langt hår, rett, bølget, krøllete, "vi går videre til mellomstore kategorien, som starter med rett hår. Denne mellomlengden svinger like over eller under kragebenene, og kan beskrives som en bob, lob (long bob) eller bare 'mid-lengde'.

Det skjer også å være en av de hotteste kuttene i Hollywood akkurat nå, og jeg'Jeg har 15 kjendiseksempler for din inspirasjon. For det meste har disse kjendiser naturlig rett hår, men du kan også få disse utseendet ved å tørke direkte og bruke et flatt jern.

Her's din middels lengde rett hår inspirasjon:

Senterdel og hakkete lag

Olivia Munn er allerede velsignet med det skinnende, sunneste håret i Hollywood, noe som gjør henne til en perfekt kandidat for denne hakkede lobhåringen. De flørtende lagene gir mykhet til midtdelen, som kan se for sterk ut med stumme ender.

Side Parted Lob

En av de mest allsidige hårklippene til enhver tid er denne kravebenet-lengde, sideskjoldet lob som modellert av Emma Stone ", dette ville flette absolutt alle. Jeg elsker spesielt hvordan det feier over en del av pannen hennes. Fullkommenhet!

Sidepartedvinklet Bob

Keira Knightley's hår er på kortere side (mer en bob enn en lob), men denne vinklede handlingen ville jobbe på håret noen få inches lenger. Hennes hår er kuttet ganske stumt, så stylet til å kurve litt under endene, med mye tekstur gjennom.

Dyp sidedel med høyde

Jeg fortsetter å snakke om "swoosh" i det siste's mitt ord for sorta '80s-esque høyde som Rita Ora's fortsatte på hennes side. Den's lett å få ved å ta del av veien dypt på den ene siden. Så er resten av håret flattstrykt superjustert.

Bouncy Blowout

Pretty Zoë Saldana er modellering hennes rette lob stylet i en klassisk blowout. Delen kunne være hvor som helst med denne; den's mer om det myke volumet og den buede overflaten på endene.

Choppy Bangs

En hakket frynse legger til et interessant, ansiktsrammingselement til rett, middelslangt hår. Bryce Dallas Howard bærer henne med litt vinklede ender, likt Keira Knightley's, men finishen er slank og høyglans. 

Heavy Bangs

Dette utseendet er ikke't for alle, men en rett bob med en tung fryns gir deg øyeblikkelig stil. Hold bøllene svingende like under brynene, som Rose Byrne for kort og de'Jeg skal drepe den elegante faktoren.

Side Bangs

Selvfølgelig, der's et annet bang alternativ og det's side bang. Dette fungerer bra på håret som'Det er mer fint i tekstur, som Karlie Kloss. Bare skyv frynsene til en side fra hvor håret ditt deler; det bør slå på brynene og dekke halvparten av pannen.

Long Side-Swept Bangs

En variasjon på sidebaren er denne mer stiliserte versjonen på Mena Suvari. Hennes smell er lengre og feier over på en diagonal, og slutter på motsatt tempel. Så glam med en dyp side.

Half-Up

Legg det til cutie Emma Watson å trekke av en halv-stil med hennes midterste, rett hår. Sidedelen legger til definisjon (så det's ikke altfor tilfeldig), og de stramme armene på sidene gir det mykhet.

Vannkjemmet-Back

Min jente Marion Cotillard er aldri en til å vike bort fra risikable skjønnhetsutseende, inkludert dette rullebanen-inspirerte ta på middels, rett hår. Hennes hår er slicked-back med gel på røttene, men tørr og rettet på enden, så det ser fortsatt ut til hensikt ... ikke fettete.

Pinned Tilbake på den ene siden

Her'En annen måte å spille med en midlere lengde på, ved å klemme tilbake en del hår på den ene siden. Katy Perry vokste opp hennes smell her, men dette ville også fungere med en del av håret over et øre, eller på toppen av hodet.

Hodetkjede

For en dressy Boho-stemning, legg til en hodekjede som Vanessa Hudgens. Dette fungerer best med en streng senterdel. Lengdene skal igjen lufttørkede og ikke for "ferdige".

Lav hestehale

Hvis håret ditt er lenge nok, trekk det tilbake til en søt liten hestehale som Kate Mara's. Kled det opp med en slank tekstur og en sterk diagonal del. Åh, og sørg for å vikle elastikken i håret.

Low Bun

Januar Jones tilbyr en annen variasjon på Kate Mara's lave hestehale: vri den opp i en babybunne. Den skal forbli i nakken, og holder den samme glatte slankheten. Kjærlighet!

Medium-lengde rett hår Cheat Sheet

Hva er din favoritt titt for medium, rett hår? 

Leave A Comment

91 − 87 =