10 Sneaky måter å skape mer volum i håret ditt

Hvis håret ditt er volumutfordret, så hør opp: Jeg føler smerten din! Gjennom årene, jeg'Jeg har håndtert min delaktige del av limpsluser, fallende krøller og knaster som ble limt til pannen min.

Heldigvis har jeg også hatt denne rare jobben kalt "skjønnhetsredaktør", der jeg møter og intervjuer tonnevis av topp frisyrer og stjeler alle sine beste tips. Du kan satse på din tørketrommel I'Jeg har samlet sine triks for å skape maksimalt volum med min innsats. 

Og nå jeg'Jeg sender dem videre til deg! Disse 10 pro tipsene er testet og skjønnhetsredaktørstestet, så jeg vet at de jobber (og hvis jeg kan gjøre dem, kan du gjøre dem). Noen deg'Vil du innlemme i din daglige rutine, og andre deg'Jeg vil bryte ut for spesielle anledninger.

Her's hvordan å jukse deg til mer voluminøst hår: 

1. Endre delen din

Sjansen er, du har et favorittsted for å dele håret ditt. Den's hvor håret ditt liker å falle naturlig (et sted i midten eller utenfor sentrum) eller på siden som er nærmest den. Problemet er det's også hvor håret ligger mest flatt, og du're trene det for å holde den veien.

Å vende din side til motsatt side skaper øyeblikkelig volum på kronen; hvis du'Vær bekymret for å se lopsided, så gjør det mens håret ditt fortsatt er vått. For å bygge mest høyde, prøv en dyp side på motsatt side i tørt hår, misting lett med hårspray for å holde. Dette er den modell-esque swoosh jeg'Jeg har snakket om det siste, noe som er litt '80s og veldig sexy. 

2. Back-børste den

Teasing har en dårlig rep. Det gjør det ikke'Det må ikke være aggressivt å kombinere håret ditt med en fintandet kam for å skape massive tangles (som er et mareritt å komme seg ut i dusjen). Du kan faktisk lage mykt volum ved å pusse røttene tilbake, ved å bruke en stor padleborste i stedet.

Min foretrukne teknikk er å pinne opp det øverste laget av håret, og deretter rense resten, arbeidsavsnitt etter seksjon. Hold hver del tett og vekk fra hodet, børst i nedadgående bevegelse ved røttene i tre hurtige slag. For å få volumet til sist, spray hvert bakbørstet område med hårspray. Med en gang du'Jeg har fullført alle seksjonene, la ned resten av håret og la det glatt.

3. Blåstørke opp ned

Haven'har du ikke perfeksjonert din tørketørrteknikk? Ingen bekymringer, den beste snarveien til en voluminøs blowout er bare å flette hodet opp ned. Jeg vet at det høres for enkelt ut, men det's nøyaktig hvordan frisyren tørker håret mitt hver gang jeg får et hårklipp. (Så avslutter han med en flat jern for en "rett i volum" utseende.)

Grunnen til at dette virker, er fordi opp ned, løftene dine løfter automatisk av hodebunnen din, som er hvordan du vil at de skal tørke. Jeg liker å bruke denne metoden for å få håret mitt 90 prosent tørt, og så kan jeg gjøre min siste utjevning med en rund pensel. Merk: Hvis du har smør, tørk du alltid dem opp med høyre side først!

4. Bo opp dine røtter

Root-boosting produkter er dine venner. Tenk på dem som stillas til frisyren din. De gir struktur og støtte for alle løfter du manuelt lager i nærheten av røttene, og hjelper stilen din hele dagen (eller til og med flere dager).

Se etter et produkt spesielt designet for fint hår, så det vant't veier deg ned, og påfør det over hodet, rett ved hodebunnen. (Jeg liker John Frieda® Luksuriøs Volume Root Booster Blow Dry Lotion.) Pass på at du bruker den på fuktig hår & root-boosters vant'Ikke arbeid når håret er tørket. Og ikke'Ikke vær redd for å lagre dine volumbyggingsprodukter, og legg til mousse og / eller sprøytetørrspray gjennom lengdene.

5. Sett i Hot Rollers

Alle glemmer om varme ruller. Men varme ruller er kjempebra! I motsetning til krøllejern og flate jern, der's ingen spesiell teknikk kreves; bare kast dem inn mens du'Gjør din sminke og 20 minutter senere, du'Jeg har søtt volum. Dette er et flott triks hvis håret ditt allerede er tørt og det's for sent for å bygge volum i blåsørken din.

Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken retning du vil ha bølgene dine. Rolling away fra ansiktet gir deg glam Hollywood Hollywood bølger, mens mot ansiktet skaper en mer vintage Veronica Lake effekt. For å gjøre volumet ditt siste må du tåke hver del med hårspray før du ruller, og la rullene kjøle helt før du tar ut. Deretter børstes og formes bølgene dine for et mykt, moderne utseende.

6. Bruk en Volume-Building Shampoo

Den's en no-brainer, men du'd bli overrasket over forskjellen som en god sjampo gjør for dine volummål. Min tommelfingerregel er å bruke produkter som er klare eller i det minste gjennomskinnelige, siden de'er minst sannsynlig å bli lastet med tunge kondisjoneringsredienser. Ingenting hvitt og kremaktig for håret mitt, vær så snill! Og ja det er mulig å finne volumbyggende sjampo som ikke gjør det'T stripp håret ditt og er fargesikkert (John Frieda® Luksuriøs Volume Touchably Full Shampoo er en av dem).

Også gå lett på balsam. Jeg bruker det bare på den nederste halvparten eller tredjedel av håret mitt, og jeg sørger for å skylle det ekstra grundig.

7. Krymp røttene dine

På ekte! Krympet hår var stort i '80s, og nå det's gjør et comeback & # x2014; men på en helt ny (og ikke-klissende) måte. Bare krymping på røttene, i underlagene av håret, er en fantastisk måte å rive opp på tekstur og gjøre det skiller seg ut fra hodebunnen. Kan du si mykt, naturlig utseende volum?

Den beste delen er at det bare tar noen minutter, og i motsetning til krøllejern og flate jern, krever ingen ekspertise. Og det øverste lag av hår gjemmer gjerne krypingen fra deteksjon.

8. sove i en bolle

Don'Ikke slå scrunchie. Den's super-nyttig for denne natten volum snyte "ingen varme kreves! Etter dusjen om natten, trekk håret opp i en høy, løs bolle mens den er's er fortsatt fuktig og sikret med myk elastikk (tett plast kan forårsake flekker). Håret ditt vil tørke løftet av hodebunnen, så når du våkner og tar den ned, du'Jeg har insta-volum, pluss myke bølger.

En annen måte å få lett volum når du sover er med et elastisk stoffhodebånd. Bruk den over pannen og sett inn deler av fuktig hår rundt det til alt håret er pakket inn, sikring med pinner hvis nødvendig. Ta det ut neste morgen, og du'Jeg har nydelige Hollywood-bølger.

9. Påfør tørr sjampo

Venter du til dag to eller tre for å bruke tørr sjampo? Du vil kanskje revurdere. Når du merker håret ditt føles skittent, skal du ha det's naturlige oljer saboterer allerede volumet ditt, beveger deg ned i hårakselen og begynner å veie ned strengene dine.

Jeg anbefaler en forebyggende tilnærming: beleg hårbunnen med et lag tørr sjampo så snart du er ferdig med tørketørking. På den måten, der's allerede en barriere mot oljen, stopper den i sporene og hjelper volumstilen til å vare lenger. Bonus: tørr sjampo er innisk volumbygging. Spray det gjennom lengdene, for å skape enda mer tekstur.

10. Legg til farge

Hvis du ikke'Ikke lys håret ditt, så her'er en liten hemmelighet fra de av oss som gjør. Den's handler ikke bare om fargen'Det handler også om tekstur det gir deg. En liten blekemiddel skaper lagt kropp og grovder opp håret, så det'er ikke så "glatt". I utgangspunktet en godsend for alle hvis hår ligger flatt og vant'Ikke hold en volum stil.

Men du ikke'Det må ikke ty til en helt ny hårfarge for å dra nytte av den volumiserende effekten av blekemiddel. Noen få peekaboo høydepunkter, plassert i underlagene av håret ditt og i en tone-til-tone farge, kan gi deg akkurat nok av et løft, uten å måtte bekymre deg for re-vekst.

Har du prøvd noen av disse måtene å skape volum i håret ditt?
Har du noen triks for å dele? La's høre 'em!

Leave A Comment

46 + = 47