Topp 9 Indian Silver Temple Jewellery Designs | Stiler på livet

Folk blir vanvittige om de tradisjonelle, men likevel trendende templet utformede smykker i dag. Tempelsmykker er designet av tempelkunst og er laget med ulike former, mønstre og strukturer. Sølv tempel smykker er vanligvis foretrukket under bryllup og festlige årstider.

Den kompletterer de tradisjonelle anledninger perfekt og ser dermed helt nydelig ut med de etniske indiske antrekkene.

Indian Silver Smykker Design:

Her er noen ekstremt imponerende og beundringsverdige templets sølvsmykke-design i India som ville stjele hjertet ditt.

1. Stunning Temple Silver Smykker Halskjede Og Øredobber:

fantastisk-tempel-sølv-smykker-kjede-og-øredobber

Sølvtempelsmykkesettet med blomstermønstret design er ganske attraktivt for en tradisjonell utsikt. De matchende øredobber er gitt en påfugldesign med små jingler som henger under. Den sterke innebygde nakkeutformingen gir et perfekt utseende til nakken for et nydelig utseende spesielt på etniske sareer og chaniya cholis.

2. Temple Sølv Smykke Anheng:

tempel-sølv-smykker-anheng

Tempelsmykker har i utgangspunktet et bilde av enhver Gud eller gudinne med den. Smykker er å gi påfugldesign med en stilling i Natraj også kjent som Shiva. Designet inkluderer også perle design som også er en preget del av sølv. Det gir et overdådig utseende etter tradisjonell slitasje og for det meste for danser som Bharatnatyam.

3. Silver Temple Smykker Halskjede:

sølv-tempel-smykker-kjede

En lang hals design som symboliserer kjærlighet og evighet er den med Radha Krishna design. Lang hals smykker har en tykk streng som gir et blad design festet til hverandre. Det nydelige anhenget viser den uendelige kjærligheten. Det er den beste gave til din elskede å bære på tradisjonelle antrekk som sarees.

4. Silver Waist Belt Temple Smykker:

sølv-buksebelte-tempel-smykker

Leter du etter noe annet og fantastisk for en spesiell anledning eller festival! Prøv denne sølv midje belte med gudinnen symboler å se forskjellig og vakker. Designet kan bæres med stolthet til festivaler som diwali, Lakshmi pujan, etc på Kanjivaram sarees.

5. sølv tempel halskjede og armbånd sett:

sølv-tempel-kjede-og-armbånd-sett

Ikke bare for vanlig eller festivalsdrakt, brukes også sølvsmykker nå av brudene til et fortryllende utseende på deres spesielle dag. Settet består av et middels halsdesign med flere sirkulære sjarm, matchende øredobber, armbånd og en midjejingle. Alle disse gir en perfekt slitasje til brudene. Du kan også legge ved en maang tikka med den for å fullføre settet.

6. Sølvtempel Smykkehår med perler:

sølv-tempel-smykker-haar-med-perler

Hvis du elsker de lange og klassiske halskjeder som tradisjonelt kalles hår, kan du prøve denne fantastiske designen. Denne enkle og elegante beaded håret av tre lag vil få deg til å se helt nydelig ut. Du kan også bruke denne håren på de tradisjonelle og uformelle anledninger og se helt stilig og trendy. Disse dagene blir slike hår gitt popularitet uten øre.

7. vakre sølv tempel smykker lang og kort halskjede sett med påfugl design:

vakker-sølv-tempel-smykker-long-and-kort

Tradisjonelt elsker folk å ha et sett med lange og korte halskjeder. Hvis du også elsker å ha en vakker kombinasjon av korte og lange halskjeder, kan du prøve dette fantastiske settet med beaded tempelsmykker. Dette kan bæres med tradisjonelle saris og andre etniske plagg.

8. Sølvhårpinner Design Tempelsmykker:

sølv-hår-pins-konstruksjon-tempel-smykker

Hårpinner er ikke foretrukket av alle, men disse spesielle templet designpinnene er kjærlighet hos de fleste kvinner. De er perfekte for bryllupsmøter og er mest brukt av klassiske dansere og bruder. Tempelsmykker kan også håndlaget for å gi det et annet og fargerikt utseende.

9. Silver Circular Temple Smykker:

sølv-sirkulær-tempel-smykker

Elsker å ha lange design for festivaler og spesielle anledninger! Her er du med en unik sølv tempel smykker design som er gitt flere sirkulære sjarm i sølv. Anhenget har endelig lange jingle-tråder for å gjøre det mer fancy. Den passer best med matchende sølvmyntformede øredobber. Den bærer mye med bomullsserier.

Således er dette fantastiske sølvtempelsmykke de nyeste trendsettene, og du må også få noen fantastiske og attraktive tempelsmykker i garderoben din. Dette smykket ser helt stilig ut og etnisk.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

96 − 87 =