Topp 9 Gemstone Rings og deres betydning

Vi forbinder oss normalt med formue. Hvert utfall som vi møter har noe å gjøre med flaks. På grunn av denne troen, ønsker vi å føle seg heldig, for å være heldig. Dette er grunnen til at gemstone ringene er slitt.

edelsten rings

Det antas at iført gemstone ringer har enorme positive effekter på brukeren. Effektene kan være alt fra berømmelse til hell til helse. I dag skal vi anskaffe noen moteringer laget av edelstener i India.

Nyeste Gemstone Rings og deres betydning med bilder:

1. Opal Gemstone Ring:

opal-gemstone-ring1

Opal forbedrer din evne til å snakke fra hjertet. Det antas at Opal bidrar til å skape en sterk forbindelse med havet og skapningene i den. Opal er kjent for å øke personligheten til brukeren og øke sin sjarm. Det hjelper også med å øke brukerens metabolisme og seksuell energi.

2. Diamond Gemstone Ring:

diamant-gemstone-ring2

Siden antikken har diamant vært forbundet med seier. Det sies at enhver som har på seg en diamantring på venstre hånd, er sikker på å oppnå seier, uansett antall hindringer eller fiender. Diamond hjelper med å overvinne en rekke sykdommer, inkludert hoste, tarmproblemer og nyreproblemer.

3. Topaz Gemstone Ring:

topaz-gemstone-Ring3

Topaz er kjent for sine fysiske og følelsesmessige helbredende egenskaper. Det sies at topaz er nyttig i å korrigere uønskede atferdsmønstre og også depresjon. Topaz er kjent for å gi indre ro i sinnet og mental stabilitet. Det hjelper også med selvuttrykk.

Se mer: Promise Rings for henne.

4. Ruby Gemstone Ring:

ruby-gemstone-ring4

Ruby anses å være solens gemstone. Som solen er Ruby en pleier. På grunn av sin glødende røde farge er den forbundet med mot og kraft. Det er også kjent som perle av lyst. Ruby representerer ambisjon og snill hjerte. Det sies at Ruby har makt til å fjerne gift fra brukerens kropp.

5. Safir Gemstone Ring:

safir-gemstone-ring5

Safirer er betegnet som et symbol på sannhet og oppriktighet. Safir med uendelig nyanser av blått gir mer fokus og disiplin til brukeren. Det sies at et safir bærer Saturns aura. På grunn av denne auraen kan Sapphire medføre følelse av medfølelse og positiv offentlig innflytelse over brukeren.

6. Pearl Gemstone Rings:

perle-gemstone-ring6

Perle regnes som symbolet for renhet, fokus og uskyld. Perler sies å skape positive vibber i brukeren. Noen tror at det hjelper i å kurere noen hudsykdommer også. Pearl hjelper også brukeren til å forbedre sin minnekraft. Det virker også mot sinne, hypertensjon, osv.

Se mer: Antikke Gull Ringer.

7. Moonstone Gemstone Ring:

månestein-gemstone-ring7

Moonstone er knyttet til månen. Derfor er det også forbundet med grasiøsitet, rolig oppførsel og fred. Moonstone ringer er kjent for å fremme kreativitet samt gi en følelse av balanse til brukeren. Det anses å være den perfekte gemstone for elskere som det representerer kjærlig kjærlighet.

8. Aquamariner Gemstone Ring:

aquamarines-gemstone-ring8

Aquamariner er relatert til selvtillit, selvbevissthet og ro. Aquamarines er en av de mest utsøkte edelstener og gir brukeren en positiv kraft som gjør ham glad. Det er også ryktet å ha helbredende krefter.

9. Alexandrite Gemstone Rings:

alexandrite-gemstone-ring9

Alexandrite representerer lykke, suksess og kjærlighet. Det er fargetone endres fra grønt i dagslys til rødt under lys. Alexandrit har positive effekter på brukerens helse. Det hjelper også med å skape en følelse av selvtillit til brukeren.

Se mer: Cool humørringer.

Avhengig av bursdagen din, kan det være en eller flere edelstener som passer for deg. Velg forsiktig den gemstone som passer deg. Edelstener kan også ha negative effekter. Så velg din gemstone nøye. En gemstone kan være forskjellen mellom å lage og bryte livet ditt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 8