Topp 9 Forlovelsesgave til henne | Stiler på livet

Forvirret! Hva skal du gi henne på ditt engasjement? Alle dere vet at for en jente å velge en gave er ikke så vanskelig oppgave. Men når det kommer til en forlovelsesgave, blir de fleste guttene forvirret om nåtiden. Husk at en gave er snill og omslutter gjennomtenkt gest. Du må gi henne sin unike og fantastiske gave med generisk gjennomtenkt gest og ikke akkurat overraskende ansikt-verdig.

Derfor har jeg i denne oppskriften dekket topp 9 engasjementspesen for henne som er nyttig for deg å velge den beste.

Vakker Forlovelsesgave til henne:-

1. Locket halskjede:

inngrep gifts for her

Halskjede er en av de mest vanlige og populære engasjement gaver til en jente. Men du har gjort denne kjedet vakrere ved å plassere et bilde av deg på den ene siden og hennes bilde på en annen side av lås.

2. DKNY krystall forgylt anheng armbånd:

inngrep gift for her2

Dette er et skinnende utsagnsstykke som er klumpet polert forgylt koblingsarmbånd, dekorert med et krystalloverdrevet anheng, stemplet med DKNY-navnet på den ytre kanten for en følelse av undervurdert elegant.

3. Hjerte av havet Titanic inspirert safir CZ Stud øredobber:

inngrep gift for her3

Som du vet at "Titanic" kanskje er en av de mest romantiske filmene hele tiden, pluss dette øredobberet er ideelt for den eksepsjonelle noen ellers en spesiell dame som elsker den veldesignede hjerteformede stylingen av Rose's anheng halskjede.

4. Infinity anheng halskjede med diamanter i Sterling Silver:

inngrep gift for her4

Dette er bare et av sin slags uendelig design anheng, og hun virker glødende slitsomt denne uendelig design anheng. Det glitter med diamanter samtidig som hun gjenkjenner at du elsker henne til månen og ryggen. Dette er et stykke som hun vil skatt i årene som kommer.

5. Personlig hjerte skuff fylt med kjærlighet hjerte godteri:

inngrep gift for her5

Denne nydelige skreddersydde platen er håndlaget utover tre og er full med ca 45 mini-pakker med Love Heart-søtsaker. Basen av skuffen kan også modifiseres med et avtakbart kort som passer i bunnen, med en hilsen på opptil 28 tegn, det vil si at du gir deg god plass til å formidle dine følelser! Vedlagt av en vakker, blandet rosa hjertekant, utfyller dette kortet denne vakre gaven! Vekten er 650g, Høyde er 17 cm og Bredde er 21 cm

6. Forgylt kada Bangle Hvit Stone:

inngrep gift for her6

Denne armbåndet er forgylt av hvit stein med bladmodell. Denne Bangle er tilberedt med messing og kobber. Denne armbåndet er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Denne er best egnet for tradisjonelle, kulturelle og engasjementspesenter til henne.

7. En frekk personlig bok av kjærlighet:

inngrep gift for her7

Dette er en unik måte å illustrere følelsen på for henne. Forundre henne med denne boken om kjærlighet; en søt og romantisk prezzy som er sikker på å nyte. Innenfor denne boken av kjærlighet vil du få 15 typiske sider av de små tingene som skaper at du elsker din dame så mye, og gjør det til en stor gave å gi som engasjementsgave! Denne boken er skrevet i full farge med en belagt hardback deksel. Dens dimensjon er 15 x 10,5 cm.

Se mer:  Forlovelsesgaver til ham

8. Personlig krus gave sett:

inngrep gift for her8

Dette er et vakkert krussett som er utarbeidet av den høyeste kvalitetskina, og du blir kontinuerlig påminnet om at du forlovet den uansett når du har en cuppa gjensidig. Dimensjonen av kruset er 10 x 10 x 7 cm. På begge disse krusene kan du sette bildet av deg og din forlovede.

9. Personlig trinkettboks:

inngrep gift for her9

Dette er ferdig med birkeskog og furu, det er flott i design og vil se iøynefallende på hvilket som helst dressingbord ellers skjenk, klargjør alt det doble smykkene i tillegg til pyntegjenstander! Dens dimensjon er 17,8 cm bred, 11,8 cm dyp og 6,8 cm høy. Tømmeret er dyktig polert, farget pluss voks før dødelig tilpasset for hånden. Hver boks har også sin meget aluminiumslegerte aluminiumslegering som vises på lokket, som du kan tilpasse til mottakeren med opptil 24 tegn!

Se mer:  Gullarmbånd for kvinner

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

73 − = 64