Topp 9 antikke kjede design | Stiler på livet

Antikk halskjede er en type smykker som representerer en tidligere epoke eller en tidsperiode i det menneskelige samfunn. Disse juvelene sendes videre fra generasjon til annen og er en slags velsignelser fra de eldste. Disse halskjeder bærer følelser av en familie også og er en arv ornament. Antikk halskjede er laget av dyrebare edelstener og håndverket av kjedet er fantastisk, slik at du blir målløs.

antikk necklace designs

Halskjedet kan utformes i noe metall som gull, diamant, smaragder eller sølv også. Antikk halskjede gir deg kongelig og en stilig touch. La oss se noen topp antikke kjede design.

Best Antikk Halskjede Design:

Her er de 9 beste antikke kjedeformene som følger.

1. Pure Gold Antikk Halskjede:

rent-gull-antikk-necklace1

Gull er et metall som er populært siden oldtiden. Konger og keiser pleide å bære kjede laget av rent gull som det pleide å skildre royalty av en person. Vanligvis ble antikke halskjeder laget av rent gull og håndverket på halsen var tankegang. Disse typer antikke gullkjede kan bli brukt i bryllup eller på en gunstig anledning som gjør at du ser grasiøs og stilig ut..

2. Brude Antikk Halskjeder:

brude-antikk-necklace2

Dagens brude liker å ha antikke kjede på bryllupsdagen. Som disse kjeder er unike og får deg til å se nydelig og annerledes ut enn andre, på grunn av disse kvaliteterne brude setter pris på å ha på seg disse halskjeder på dagen deres. Disse halskjeder er veldig tunge og røde rubin og kundan preget i det gjør det ser ut av verden.

3. Storslåtte antikke halskjeder:

fantastisk-antikk-necklace3

Selv om denne kjedet ser enkelt ut, men ved første øyekast kan du bli forelsket i dette antikke kjedet. Kombinasjonen av alle de dyrebare edelstener som rubin, smaragd, perle, diamant og kundan gjør halsbåndet så fantastisk. Denne typen kjede kan brukes på lyse fester også i kule hangouts, og får deg til å se kult og stilig ut. Det kan gel med hvilken som helst type antrekk du foretrekker.

4. Antikk halskjede med rubin og gudinne preget:

antikk-kjede-med-ruby-og-gudinne-embossed4

Matchingen av rubin og gull er der siden århundrer og er enda en flott kombinasjon. Halskjedet er utformet i form av blad og mellom dollaren har en figur av gudinne. Hele konseptet med å designe er forskjellig fra andre typer kjeder, slik at det virker som unikt fra andre. Det er det beste antikke gullkjede.

Se mer: Forgylt halskjede

5. Åndelige antikke halskjeder:

åndelig-antikk-necklace5

Noen mennesker har åndelig bend av tanker og de ønsker å bære kjede eller ornamenter knyttet til det. Så, dette gull antikke kjedet er det perfekte valget for dem som hengende bestå portret av "Lord Krishna" og håndverket gravert på det er ute av verden. Du kan til og med grave noen andre herreportrett etter ditt ønske.

6. Kundan Antikk Halskjede:

Kundan-antikk-necklace6

Kundan er også en form for gull og opprettet etter mye trengsel. Det antikke kjede laget med kundan har et gnistende og kongelig utseende. I dette kjedet er perle og gyldne baller hengt rundt halsen som forbedrer halsenes skjønnhet og halsbåndet. Rubin og smaragd brukt i mellom kjedet øker verdien av juvelen.

Se mer: Sterling sølv kjede kjede

7. Designer Ruby Antikke Halskjeder:

designer-ruby-antikk-necklace7

Designere har laget et antikke kjede som gir det et unikt og stilig utseende. Halskjedet er laget i form av en stjerne; Rubinene er studded gir juvelen et glitrende utseende ved første øyekast. Kjeden er laget av tynne ledninger av gull sammenflettet for å danne en sterk kjede, slik at settet ser ut som trendy og gjør at du ser fasjonabel ut. Det er en av de populære gull antikke kjede designene.

8. Pearl Jhumka Antikk Halskjede:

perle-Armbånd---antikk-necklace8

Jhumka er en form klokkene og er veldig mye i tradisjon i indisk kultur. I dette settet er bruken av rubin pusset på en bestemt måte og under det at jhumka er hengt som har hengende perle, gjør kjedet til å visualisere ekstra vanlig. Hele håndverket av kjedet er vakkert og vil være perfekt for enhver anledning du ønsker.

Se mer: Rose Gold Chain Necklace

9. Tradisjonelle indiske antikke halskjeder:

tradisjonell indisk-antikk-necklace9

Her kommer et tradisjonelt indisk antikke kjede for deg som er laget i gull. Gullet er designet og stylet i et mønster av spiralhjul, og på kantene brukes små gyldne perler. Hengende i mellom er designet av gullhjul og edelsten rubin. Disse typer kjede er vanligvis brukt på bryllup i tillegg til enhver spesiell anledning og ser bra ut med tradisjonelle slitasje. Dette er en av de beste antikke gullkjede designene.

Antikviteter halskjeder er de som er forskjellige fra andre og er verdifulle også. Som disse halskjeder er laget av edelstener, så kan de velge lommene på høyere side. Men på samme tid får de deg til å bli grasiøs, pen og forskjellig fra andre. Kommentarer vil fortsette å hælde slik at du også føler deg spesiell. Således er antikke kjede det perfekte valget for bryllup og for lovende, spesielle anledninger også.

Bilder Kilde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

47 − 46 =