9 Tradisjonelle Panchaloha Smykker Design | Stiler på livet

Panchaloha smykker er laget av fem loha (metaller). Disse fem metaller er gull, sølv, kobber, jern og bly. Tidligere var det kjent at idolen til hinduiske gud og gudinner ble laget av legeringene av fem metaller. Det ble ansett å være hellig, og renheten og energien til disse fem metaller var kraftig som den øverste Gud.

Senere ble det også funnet at slitasje smykker laget av panchaloha gjør folket trygg, sunn og også velstående i tilfelle av formue. Det ble sagt at nakshatras og dyrekretsen skilt med månen og solen til hver person varierte i henhold til stjernens posisjoner og deres tiltrekning mot metaller på jorden. Forskere gjorde også en vurdering at det påvirker det menneskelige liv. Så folk begynte å bære smykker som ringer, anheng, kjede, armbånd etc laget av panchdhatu i henhold til deres stjernetegn.

Panchalogam Smykker Design:

Gradvis ble kunsten i Panchaloha smykker så søt at folk slitasje det selv etter eget valg. Her er 9 beste design av smykker laget av panchaloha.

1. Panchaloha halskjede Design:

panchaloha jewellery

Her er et vakkert kjede laget av panchaloha. Designet er så tradisjonelt, med ginnemønster fullet med rubiner og til slutt en tårefall rød perle som gjør den vakrere. Man kan bære panchdhatu smykker uten frykt for å gå seg vill eller blitt stjålet fordi panchdhatu smykker ikke er veldig dyre.

2. Panchdhatu Rudraksha Mala:

panchaloha-smykker-panchadhatu-Rudraksh-mala

Her er en Rudraksha Mala laget med Panchdhatu. Det sies at rudraksha er et hellig frø fra et hellige tre av Lord Shankar. Frøene anses å være hellige og mektige når det gjelder dens universelle energi. Folk bærer rudraksha frø skåret i smykker, noe som gjør dem føler seg trygge og nær Gud. Her er en vakker mala av rudraksha frø laget med panchaloha.

3. Panchaloha Polka Diamond Anklet:

panchaloha-smykker-panchahola-polka-diamant-ankelen

Wow, hva en vakker design av anklet! Se på denne anklet designen. Det er design med diamanter studded og ringe små bjeller under hver diamant. Den er laget i panchaloha. Indiske damer bærer ankler for å legge til deres skjønnhet.

4. Kada Bangle Made From Panchaloha:  

panchaloha-smykker-kada-bangle-laget fra panchaloh

Her er en kada en slags bangle i stor tykkelse. Menn som er glad i smykker, bærer også kada av forskjellige design. Her er en kada laget for kvinner laget med nakshikaam. Fargen er forskjellig når laget med panchdhatu.

Se mer: Shell smykker design

5. Long Dangle Bridal Earring:

panchaloha-smykker lang-dingle-bryllups-øredobb

Du kan se her er øredobber laget av panchaloha. Folk velger å bære panchaloha smykker som det er lett å studere fargerike diamanter i panchdhatu, slik at det blir en perfekt match med antrekket ditt.

6. Panchaloha Diamond Rings:

panchaloha-smykker-panchaloha-diamant-ringer

Folk bærer diamantbesatte ringer med sin respektive type stein. Stones gjør en stor forskjell på menneskelivet. Det sies at steinene har sin egen kraft på menneskets sinn når de reflekterer deres strålinger med horoskopets stjernens retning og alt. Ringer laget i panchdhatu gjør diamanten mer effektiv.

Se mer: Meenakari Smykker

7. Anheng Set Med Panchaloha:

panchaloha-smykker-anheng-sett-med-panchaloha

Her er et anhengssett laget av fem metaller. Designet er så fint skåret at det ser ut som rent gull. Jentene ville elske å ha på seg et så edelt anhengssett.

8. Antikke armbånd:

panchaloha-smykker-antikk-armbånd

Her er et vakkert kunstig armbånd, jenter er virkelig glad i. Du kan få så vakkert armbånd i en meget spesielt pris enn gull og sølv ornamenter. Panchaloha ornamenter kan utformes veldig unik måte enn gull.

Se mer: Jute Smykker Design

9. Unik Snake Ring:

panchaloha-smykker-unike-slange-ring

Her er en annen panchaloha ring. Folk bærer enkle ringer uten diamant på fingeren. Vanlige panchaloha ringer er svært vanlig slitt av folk. Det sies at det gir en god immunitet mot helse. Her er en helt annen svindel i utformingen av en slange.

Disse ni designene av smykker laget av panchaloha. Det sies at legeringen av de fem metaller som brukes i panchaloha-smykker, reagerer annerledes på menneskets natur. Komponentene i disse metallene reageres sterkt når nakken på den aktuelle personen er i deres posisjoner.

Leave A Comment

36 − 30 =